Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dimecres, 8 de juliol del 2009

La sort d'alguns

Hi ha gent que té molta sort o pensen que la resta som uns ignorants.

Aquesta reflexió ve donada per la pregunta feta al nostre alcalde el passat ple ordinar, la pregunta deia el següent: “Decret on està pagat i quantitat a la que ascendeix la despesa del Correfoc realitzat en les passades festes patronals de l’any 2008”. Es a dir es pregunta quan s’havia pagat i molt havia costat el correfoc que es va celebrar l’any passat el dia de la vespra de les nostres Festes Populars.

La resposta es realment sorprenent per part de l’alcalde: “ No s’ha pagat res ni han presentat cap factura” el que vol dir que una colla de vora 30 persones, que gasten un bon grapat de quilos de pólvora, que actuen vora 30 minuts i que es desplacen fins al nostre poble, no han volgut ni cobrar ni presentar la factura per a cobrar l’actuació. Sincerament, cregueu que alguna persona amb 2 dits de front es pot creure aquesta contestació d’un alcalde? Aquesta mateixa actuació l’any 2007 va costar 3.000 € (500.000 pessetes) i si que la van cobrar, perquè l’any 2008 se’ls ha oblidat cobrar i fins i tot presentar la factura per cobrar-la?

Amb aquesta resposta, l’alcalde de Beniarrés, pensa que el grup municipal socialista i el poble de Beniarrés no te dos dits de front doncs u quan treballa evidentment que vol cobrar i les vora 30 persones que van fer el correfoc de l’any 2007 van cobrar, el que l’alcalde ens ha de dir es qui els va pagar, perquè aquest pagament no està en la comptabilitat de l’ajuntament i com s’han pagat els més de 3.000 € que va costar el correfoc de l’any 2007.

Curiosament aquest fet no es nou doncs l’any 2006, va passar una cosa semblant però aquesta vegada amb l’empresa que va fer el càtering del sopar de festes i que casualment tampoc va voler cobrar, ni es va pagar cap euro segons la documentació que hi ha a l’ajuntament i que preguntat aquesta vegada al regidor de festes d’aleshores Francisco Tomàs va constestar el mateix que aquesta vegada l’alcalde:” No s’ha pagat res ni han presentat cap factura”. Aquesta mateixa empresa va fer de nou el sopar l’any 2007 i aquesta vegada si que va cobrar. Quines curiositats o quins oblits per part d’aquesta empresa, no ho cregue?.

Amb la contestació del Partido Popular a la pregunta feta per el grup municipal socialista, es denota per part de l’equip de govern un desprecí cap a la tasca de oposició encomanada als socialistes amb el vot del poble de Beniarrés, denota una prepotència en la gestió municipal dels diners de tots, es dedueix un obscurantisme en els comptes de l’Ajuntament que poden donar molt que pensar i moltes altres coses més que .....

Evidentment que tant el correfoc de l’any 2008 com el sopar de festes de l’any 2006 han sigut pagats i l’equip de govern del PP no ha dit la veritat ni ha dit qui ho ha pagat ni com, però no al grup municipal socialista sinó al poble de Beniarrés. En quantes coses més no ens hauran contat la veritat?, perquè no estan aquests pagaments als contes de l'Ajuntament?, el Partido Popular també estarà disposat a crear una comissió d’investigació per aclarir aquestes denuncies o prefereix contar al poble de Beniarrés la veritat?.

Una cosa sembla estar clara, per a les festes d’aquest any, en cas de que es faça correfoc hi ha que tornar a contractar a aquesta entitat que ni cobra ni vol cobrar, no ho vegeu així?

15 comentaris:

Anònim ha dit...

i q importa? San queixat els del correfoc? Hi ha alguna denuncia? En que mos afecta? que dona de pensar??

Anònim ha dit...

Llegida esta informació, no val a dir, per part del PP, que Fede els hi té mania. Crec que el partit governant a l'ajuntament deu tornar la pilota aclareint els fets, del contrari pensarem que no han estat fetes bé les coses per part del govern municipal.

Beniarres al dia ha dit...

Al primer anònim: Evidentment que els que van fer el Correfoc no s’han queixat perquè han cobrat faltaria més. El que dona de pensar és que com l’ajuntament de Beniarrés contracta a una empresa per a fer una activitat, aquesta cobra i no hi ha factures ni cap documentació al consistori que justifique aquest pagament. Perquè no ens ho expliques tú?.

També puc pensar que d’aquest fet se’ns hem adonat el grup municipal socialista igual que en la factura del sopar de festes de l’any 2006 però de quantes coses no se’ns haurem adonat i , probablement, haja passat el mateix que am el correfoc de l’any 2008? Ens ho expliques?

Al segon anònim: Jo no els tinc mania, sols defenc i expose que hi han altres formes de governar el nostre ajuntament i que les coses i els diners de tots deuen estar ben clarets. Jo com tu també espere la resposta del PP perquè la que ens va donar al plenari es mentida.

Catarroja Descoberta ha dit...

Ha pagat sense factura? Defraudant a hisenda?

ó es que si que té factures però les han guardat amb les del Gürtel més honorable?

Desconfieu de qui no vos dona factura tant si és perque la companyía de correfocs no ha volgut fer-la, com si no han volgut que li la facen. Malgrat que la primera opció no la veig factible doncs cap empresa (i més amb el perill q duu un correfocs) treballaría en negre per a un ajuntament.

Anònim ha dit...

Al 1r anònim:
Sí que importa, i molt.
Si no hi ha assentament comptable a l'Ajuntament per a aquesta despesa, fan mal que pensar, i cadascú és lliure de pensar el que vulga (o malpensar)

Anònim ha dit...

¿Gürtel per dos trages? Quan deixe de manar el PSOE y puguen tirar ma al armari de la momia, FARA POR. ara no poden per que la justicia la tenen monopolizada i sols van contra el PP, Bono va regalar 10.000 de euros a la empressa de la filla i no pasa res. la momia es pasa la llei electoral per la fig.. i tampoc Y ZP pasejanse en lavionet. QUINA POCA VERGOÑA

Anònim ha dit...

la momia es la ilustre veina de Beniexida?jejejeje Que no va traure ni vot?
Es cert aixo?

Anònim ha dit...

* El de l'oli *

"(...) la justicia la tenen monopolizada i sols van contra el PP(...).(...) ZP pasejanse en lavionet. QUINA POCA VERGOÑA"

9 / juliol / 2009 00:23

Mira "Anònim" (o deuria de dir anònima?); em fa tanta gràcia el que dius que m'agarren agulletes a l'altura de l'esternó. Estem parlant de la justicia monopolitzada? NO.
Estem parlant de les corrupteles a nivell nacional? NO.

Però si vols puc comentar-te que el cas Gürtel... que si el TSJ... que el jutje amic de Camps del Tribunal de València...
Però m'estime més pregra per que tingues una mica de sentit comú i que penses per tu mateixa i que, per favor, no repeteixques el que el diuen que digues des del partit.

Sobre les factures desaparegudes de l'ajuntament, què voleu? Els cacics del s XXI treballen aixina. Mireu si no a Fabra, al propi Camps, a Rita... i a Chàves també.
Barón de la política és, al menys per mi, una nova forma de dir "Senyor".
I fins aqui hem arribat.

Anònim ha dit...

aAleshores, qui ha pagat el correfocs de 2008?

Anònim ha dit...

luis: dinos cómo i de dónde has pagado el Correfoc.

Anònim ha dit...

Això, això. Explica'ns comk heu pagat el Correfoc

Anònim ha dit...

LA POLITICA FORMAL NO ES DEMOCRACIA SINÓ UNA DICTADURA MAQUILLADA (PLUCTOCRACIA)A ON SEMPRE TENEN EL CONTROL LES GRANS MULTINACIONALS I EL BANC MUNDIAL.

NO SEQUIVOQUEM EL PP COM EL PSOE ESTAN CONTROLATS PER GRANS MULRINACIONAL.

CONTRUIM ALTERNATIVES CONSTRUIM UNA DEMOCRACIA PARTICIPATIVA

Anònim ha dit...

TAL VEGADA EL CORREFOC L'HAS PAGAT TU FEDE EN ELS DINERS DE LA LLIBRETA! CREE EL LADRÓN QUE TODOS SON DE SU CONDICIÓN.

Beniarres al dia ha dit...

Sempre amagadet darrer d'anònims per acusar. El que hi ha que aguantar que certes persones et vullguen donar lliçons de trasnparència ....

T'ho torne a dir novament, si creus que m'he quedat amb diners públics, no cal fer cap comissió d'investigació, ves directament al jutjat.

Anònim ha dit...

Ja esta la gent mes trankila? Ja es sap perque encara no estaba pagat el correfoc i no sa vist res per asi!
ayy sempre buscan, i clavan caña sense sentit. Luis te rao en el escrit de la seua pagina la gent q llegeix aquest blog tindra una imatge gens bona de Beniarres!
VISCA BENIARRES I VISCA LA COVA SANTA!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...