Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

divendres, 31 de juliol del 2009

Festes de Beniarrés 2009


Ja les tenim ahí

Falten 15 dies per a que començar les festes patronals de Beniarrés el proper dia 15 d’agost. Bé, ja podriem dir que el dia 14 d’agost dia de la vespra és també festa.

Per anar obrint boca i escalfant els motors, vos pose uns videos que hi ha penjat al YOUTUBE i que son de les passades festes de Beniarrés 2008.

Vaja per davant el desitjar a tots una Bones Festes 2009

OT 2008 Quisiera ser.... Festes de Beniarrés 2008 (Kike - Pilar) Un duo muuuy dinámico




OT 2008 Beniarrés Festes Agost




Fama ¡A Bailar! 2009




filà cristians beniarrés paella Melin




filà cristians beniarrés paella Melin 2a part




yas i jo fen les moniates




Beniarrés en Festes




Recordà 1 Beniarrés 17 agost 08

16 comentaris:

Anònim ha dit...

Bonico de veritat.....

Anònim ha dit...

sense cap dubte el millor video el ultim!!!

Carles Tomàs ha dit...

Bones Festes a tots els meus paisans. Jo, com a beniarresí de fora,espere no faltar, almenys, l'últim dia.

Anònim ha dit...

que es esa gran bola de fuego.
es impresionante, me gustaria asistir, parece muy bonito, contanto color.
solo una pregunta, es menos peligroso de lo que parece,no?
solo espero que esta fiesta no se pierda nunca.

Anònim ha dit...

a voltes es mas peligroso de lo q parece,jeje! El alcohol i el poc coneiximent fa q paregua no tan perillos, me incluyo!

Anònim ha dit...

¿por que no se realiza el concierto de verano? ¿El ayuntamiento tampoco les paga o eres tu er unico que farta?

Beniarres al dia ha dit...

Preguntali-ho al qui contracta que en aquest cas és l'Ajuntament.

Sols et diré una cosa, al nou conveni entre l'Ajuntament de Beniarrés i la Unió Musical aquest concert ha desaparegut de les actuacions contractades igual que l'acompanyament dels Reis Mags el 5 de gener. ara si vols saber els motius vas hi ho preguntes a algun membre de l'equip de govern perque aquest concert no està en el plec d'actuacions i perque s'ha llevat.

Anònim ha dit...

Encara no es sap res del programa de festes?. En la web de l'Ajuntament no han ficat res ni de la setmana cultural tampoc. Hia hauran conjunts o discomòbil?.

Anònim ha dit...

Vuic fer una reflexió i llaçar des de el teu blog una idea per a festes del propers anys. Con sabeu, cada vegada hi han més cases vuides en Beniarrés i açò es un problema a l'hora de pagar les festes de carrer. Cada vegada ens costa més diners al veïns i molta gent no vol fer la festa ni pagar per l'elevat preu. Del presupost de la festa de cada carrer, una part molt important (quasi tot) es gasta en el castell de focs. Cada vegada són més cars i si vols fer algo de trellat tens que gastar-te un montó. Bé, propose que sols es faça un castell de focs en totes les festes el día de la Cova i pagat per tots els festers de l'any. Açò ja ho fan ens molts pobles i no per tindre 3 castells som més rics que els pobles del voltant. Amb un sol carrer es reduirïa considerablement la despesa que paga cada casa i crec que faria més gent la festa. Si no es busca solucció, estan condemnades a desapareixer les festes tal i com estan plantejades ara mateix i sino al temps. Altra solució es que pague l'Ajuntament tota el foc encara que personalment en pareix una despesa innutil.

Anònim ha dit...

Es bona reflexio la ultima pero trobe que la gent "fardona" li dona igual i sempre volen lluir-se!
A festes sobren moltes coses i falten moltes, falta molta participacio del poble, de la gent. A Beniarres ningu ve a les filaes (no per la crisi,mai) i si la penya s'apuntara o crearen de noves fariem un ambient bonisim al poble i durant l'any...
Estem de enhorabona, ja tenim la FONT DEL GAIATO de nou, ja era hora!

Anònim ha dit...

Mol be Fede una vegada et dones a coneixer i no m'agrada imaginar-te aixi, estic veien coses que no m'agraden gens de tu i no meu crec!
Anem a vore reflexions d'un ignorant, ahi estas donante a coneixer, que no vols que res es faça a Beniarres, politica, nomes veus politica i lo que es pijor personal. Que mes dona, si seria una cosa per al poble, que donaria faena, vindria gent, els serveis millorarien,donaria vida. Clar que heu recalificaran, clar que si, ojala! Pero ja sabem que diuen de Beniarres, poble beato e infeliç a Beniarres la politica ho ha podrit tot i no es pot fer res per la politica eixa que tan vos agrada eixa ansia de poder que entre uns i atres esteu rebentan al poble en especulacions i manipulacions, com escrius que van a fer negoci de les persones?? es IMPRESIONAN, clar van a posar-los a cavar i a arreplegar olives i es tractaran mal, els treballadors seran con en el Franquisme...tot aixo ta faltat posar pq clar eres un ignorant i reflexionan reflexionan no et dones conter que estas fen-li mal al teu estimat poble...
Estigues tranquil que no es fara de moltes i moltes coses asi res de res i la gent a viure fora com sempre... ... ... ...
M'ensenc!

Anònim ha dit...

I perque no vols q heu façen? Tan estas per els terrenys agricoles, clar com el oli esta com esta la gent invertira plantan oliveres compran bancals... ... ...

Beniarres al dia ha dit...

Si que està posada la programació de la setmana cultural a la web de l’ajuntament però sobre els grups musicals que vindran a festes no hi ha res ( que jo haja vist). En breu estarà el llibre de festes i se’n podren assabentar.

Respecte al tema de festes: És una tema bastant complicat i qualsevol suggeriment deuria ser benvingut, tant el del castells com el de les filaes com molts altres que podrien sorgir si hi haguera una comissió de festes integrada per tots els estaments que entren dintre de les festes ( filaes, ajuntament, església, festers i molta més gent) per tal de que les festes patronals siguen molt més participatives, econòmiques i on tots pugam guadir molt més.

Evidentment que és una tasca força costosa i que sempre es tuparia amb la gent que diu “que sempre s’ha fet així” però algun moment les festes patronals deuen sofrir un canvi però aquest canvi deu ser fruit del consens.

I per últim a l’anònim encés: No se d’on traus les teus conclusions de que jo no vull que és faça el geriàtric a Beniarrés, et convide a tornar a llegir el que he escrit.
Aquests senyors volen comprar terreny agrícola per a construir un geriàtric a Beniarrés que donaria molta feïna al nostre poble i a la nostra comarca. Jo vull que es faça i t’ho creuaràs o no però, he aportat alguna proposta per a que es faça encara que et semble increïble. El que és clar és que aquestes terrenys son agrícoles i per construir el geriàtric s’ha de requalificar i això sols ho pot fer la conselleria i per tant crec que si aquestes terrenys son per a construir un geriàtric no es poden i deuen pagar a preu de bancal. Et pose un altre exemple per a que ho veges més clar, jo vaig i compre 8.000 m2 de bancals a un veí de Beniarrés a preu de bancal però la meua intenció es fer xalets per a després vendre’ls sabent que la Conselleria em requalificarà els terrenys. Ho veus lògic i ètic?.

Aquesta gent que vol fer el geriàtric vol guanyar diners cuidant a la gent major, no son monges de la caritat que venen a cuidar a la gent major, i no ho he dit jo, ho han dit ells mateix. Tots els geriàtrics i residències de majors privades son per a fer negoci i guanyar diners, per tant, no entenc a que ve eixos crits al cel que proclames en el teu comentari.

T’ho torne a dir vull que es faça el geriàtric i quan es porte a ple el meu vot serà a favor, altra cosa serà el que penses i que et conten.

ESpere que ara tornes a llegir el que he escrit al blog per a veure si segueixes tenint la maeixa opinió.

Anònim ha dit...

un geriatrico a beniarres seria lo mejor que nos podia pasar, las personas que no pueden estar todo lo bien atendidas que se merecen podrian tener un lugar cercano a su pueblo natal, para comer, dormir, charlar con otras personas.
realmente es necesario que esto salga adelante.
por otro lado entiendo el malestar de algunos, que en epoca PP se hagan cosas en beniarres, se nota tanto la diferencia de cuando estaba el PSOE, que te puedes cagar de ver tanta diferencia.
solo espero que analices que hizo el PSOE en sus años y que ha hecho el PP en menos años.
date una vuelta por el pueblo.

Beniarres al dia ha dit...

Al darrer anònim: perquè vols fer política on no hi ha? Els socialistes volem que es faça el geriàtric o es que algú ha dit el contrari. Evidentment que si es fa serà bo per al poble. Però el que es clar es que volem que hi hagen places públiques per als nostres majors, ja siga en aquest geriàtric o en un altre, o és que tu creus que hi ha molta gent de Beniarrés que puga pagar 1.500 € al mes per estar en un geriàtric? També et podries plantejar que si la Llei de la Dependència s’aplicara al País Valencià com es fa en altres autonomies i no estigurea boicotejada per la Generalitat Valenciana, la gent major i també els dependents podrien viure en major dignitat i els seus familiars no estar tant pendents de cuidar els seus.

Jo visc a Beniarrés tu no ho sé, així que em podries dir la diferència per “cagar-se” que tu trobes de quan governaven els socialistes a quan ara governen els populars? Evidentment que s’han fet coses però ...... Explica’ns les diferències a tots per favor, eixes diferències “que te puedes cagar”

Anònim ha dit...

Antes de comprar deurien ensenyar el paperet de la recalificació perque en terreno rustic soles es poden plantar oliveres o estic equivocat?.
Luis i paco estan ol interessats perque será?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...