Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dilluns, 6 d’abril del 2009

Preparats per a Pasqua?

Les imatges que voreu tot seguit son imatges son de la zona d’acampada que el govern municipal del Partido Popular va crear amb diners de la Generalitat Valenciana en la zona de "La Parà" i que ens va dir i vendre, que anava a ser el revulsiu turístic per a que la gent que li agraden les comarques d’interior del País Valencià tingueren un lloc a Beniarrés per poder acampar, generar ingressos als bars i botigues del poble i gaudir del nostre entorn natural.


Els diners invertits entre la compra del terreny i les actuacions realitzades en aquesta zona d’acampada ronden els 100.000 € (16 milions de les antigues pessetes) i que molts ens preguntem si realment era açò el que tenia en ment l’equip de govern quan ho van construir o simplement la desídia i l’abandonament, juntament amb la falta de previsió, fan que aquest espai siga el que és hui en dia, simplement una zona on anar a torrar els del poble i poc més, ja que no m’enganye si dic que en aquest espai dedicat a l’acampada han acampat una o ninguna persona.


Ara que ve Pasqua, aquest espai deuria estar de “fil de vint”,amb un bona promoció, cunyes radiofòniques, cartells indicatius a la carretera, promoció a la web municipal i moltes altres coses que feren que el visitant que ix al llarg d’aquests dies de Pasqua visite el nostre poble i si li ha agradat, torne una altra vegada i parle be de Beniarrés, perquè tots sabem que la millor propaganda és el “boca a boca”.


Altre aspecte a destacar es la promoció i el suport per a que habitatges al nostre poble es dediquen a l’hostaleria amb l’adequació d’aquests habitatges per al lloguer o destinar-los a cases rurals. El PSPV-PSOE proposava destinar la coneguda coma “Casa de la Mestra” per convertir-la en una casa rural que generara ingressos a l’Ajuntament de Beniarrés mitjançant el seu lloguer i que al mateix temps obrira els ulls a la resta de veins i veïnes per a que dedicaren les cases buides que tenen a crear negocis de cases rurals. Res més lluny de la realitat, l’equip de govern del PP ha volgut destinar la “Casa de la Mestra” com a museu que sols obri una o dos vegades a l’any i on s’han invertit al voltant dels 170.000 €. En aquests dies de Pasqua es podria obrir el museu en la sala dedicada a la Cova de l’Or però si no obrin ni els diumenges de mati quan hi ha mercat van a obrir ara en Pasqua?

Tampoc s’ha creat cap línia d’ajut municipal per a promoure la creació de cases rurals i veus amb enveja com poblacions tant properes a la nostra com l’Orxa tenen bars i restaurants, cases rurals, albergues i una bona promoció turística que fan que la gent passe de llarg pel nostre poble per anar a la població veïna.


Aquestes paraules no son crítiques al poble, com tant li agrada dir al PP quan els dius les veritats i els presentes projectes i idees, son critiques a la gestió del govern municipal del Partido Popular que amb els 4.000 € de pressupost per a Medi Ambient i Turisme per a tot l’any 2009 (això es el que quasi es gasten en el sopar de Festes que fa l’ajuntament) ens té condemnats a veure passar de llarg el Tursime d’Interior i els ingressos que genera el turisme al poble de Beniarrés.

Bones Pasqües a tothom

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Propose a tots aquells que els agrada anar d'acampada en pasqua que acampen en aquest lloc. Tenen aigua i barbacoes.

Anònim ha dit...

Per a què volem tants llocs de acampada i tantes cases rurals si després no hi ha ni un bar per anar a esmorsar o ferte un café? Jo no se de qui es la culpa però deurien de fer algo al respecte. Salutacions.

Beniarres al dia ha dit...

Unes coses porten unes altres i de segur que si la gent vejera moviment de gent forastera en aquests dies i la resta de l’any ,s’animaria a tirar endavant la gran tasca i l’esforç personal que és tindre un bar o un pub.

Evidentment que hui en dia a Beniarrés estem patint un carestia de serveis d’hostaleria com mai però això no lleva a que una construcció ja feta com siga la zona d’acampada no li se done la menys mínima publicitat ni promoció.

Si que puc dir-te que hi ha gent interessada en obrir el Bar de la Piscina i així ho ha sol•licitat per escrit a l’Ajuntament, el que desconeixc és el termini de temps per al que demane aquesta concessió.

A un regidor de l’Ajuntament de Beniarrés del partido popular en una conversa privada la vaig suggerir que el nou edifici que va a construir-se per a la música es destinara a fer un restaurant i que4 aquest després es llogara a gent interessada per a: una dona un servei que hui en dia fa falta al poble i dos generar ingressos a l’ajuntament mitjançant el pagament d’un lloguer. El PP té el poder de decidir

Una altra proposta que li vaig fer era que si la música marxava cap al nou local, que el local on estan hui en dia es destinara a restaurant per els mateixos motius que dalt expressat. Novament el PP te el poder de decisió.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...