BENIARRÉS AL DIA NI COMPARTEIX NI ES FA RESPONSABLE DELS COMENTARIS QUE EN AQUESTA PÀGINA ES PUBLIQUEN.
AQUELLS QUE CONTINGUEN OFENSES, INSULTS O SEMBLANTS, NO SERAN ADMESOS.
Actualitat: AJUNTAMENT: Dimecres 23 de maig a les 19:30 hores sessió plenaria a l'Ajuntament de Beniarrés

dimecres, 29 d’abril de 2009

VI MARXA DEL COMTAT I L'ALCOIÀ PER LA CULTURA DE PAU

Diumenge que ve tindrà lloc la VI Marxa del Comtat i l‘Alcoià per la Cultura de Pau i No-violència que cobrirà l'itinerari entre Alcoi, Cocentaina, Muro i les pedanies mureres de Setla de Nunyes i Turballos.


Diumenge que ve tindrà lloc la VI Marxa del Comtat i l‘Alcoià per la Cultura de Pau i No-violència que cobrirà l'itinerari entre Alcoi, Cocentaina, Muro i les pedanies mureres de Setla de Nunyes i Turballos. És una activitat que organitza cada any el Col·lectiu per la Cultura de Pau i No-violència del Comtat i l'Alcoià, i col·laboren en aquesta iniciativa els ajuntaments de Muro, Cocentaina i Alcoi, la Creu Roja, Protecció Civil i un elevat nombre de desinteressats col·laboradors per a portar a bon terme el projecte.

Amb aquesta sisena marxa es pretén sensibilitzar i al mateix temps oferir un temps i un espai per a manifestar l'aposta en contra de qualsevol classe de violència i a favor de potenciar una verdadera cultura de la pau, "perquè la pau va més enllà de l'absència de guerres", i al mateix temps, es treballa per tal de fomentar la cultura de la pau mitjançant el diàleg, la tolerància, el respecte a les persones i al medi ambient, i s'incentiva la solidaritat. Està prevista l'eixida des d'Alcoi a les 8 del matí des de la plaça d'al-Azraq, per a arribar a la pedania de Turballos a les 13.45 hores
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...