Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dimecres, 8 d’abril del 2009

Carles Ruiz Tomàs a la volta de Girona

El passat cap de setmana el corredor beniarresí va participar en la I Volta a Girona en categoria junior. L’actuació del corredor de Beniarrés va ser destacable guanyant la crono i quedant-se en setena posició a la classificació general final. Cal fer-se ressò que l’equip del Ceramicas Onda del qual forma part Carles, va guanyar totes les proves i els seus corredors van quedar en els primers llocs.

Aquesta és una crònica del que va passar en la prova gironina publicada a la web de la Federació Valenciana de Ciclisme:

L'equip d’Onda Ceràmiques Onda es va desplaçar aquest cap de setmana fins a Palafrugell per a disputar la primera volta a Girona que contava de tres etapes, i que va decidir la general per punts en comptes de per temps com ve sent habitualment.

La primera d'elles, una contrarellotge individual de 5,5 quilòmetres va ser dominada clarament per l'equip situant als 4 primers de la classificació, sent 1º Carles Ruiz, 2º David Diáñez a 3 segons, 3º Edgar Romero a 10 segons i 4º Antonio Domene, a 11 segons.

La segona etapa constava de 65 quilòmetres, on l'equip va controlar perfectament la carrera per a mantenir el mallot de líder, i no solament això, sinó que es va aconseguir el triomf d'etapa al sprint amb David Diáñez, amb Antonio Domene 3º, Carles Ruiz 4º i Antonio Català, 5º, guanyant a més a més els sprints especials i muntanya amb Cristian Mas i sent segon en les Metes Volants amb Antonio Pedrero.

L’últim dia l'etapa constava de 82 quilòmetres on l'equip va eixir a intentar mantenir els mallots que ja tenia i intentar guanyar el de les metes volants, i així va anar. Es van tornar a guanyar els esprints especials, la muntanya i les metes volants, i un corredor del Ceràmiques Onda va tornar a guanyar l'etapa. Aquesta vegada Antonio Català, amb Antonio Domene 3º i David Diáñez 5º sent així totes les etapes guanyades pels corredors del Ceràmiques Onda.

Per tant la classificació general final va quedar encapçalada per tres corredors del Ceràmiques Onda, David Diáñez, Antonio Domene i Antonio Català, el mallot de les metes volants se’l va en dur Antonio Pedrero, el de la muntanya David Diáñez, i el dels sprints especials Cristian Mas, sent també vencedors de la classificació de millor junior de primer any amb Antonio Català i per descomptat emportant-se el premi com millor equip de la volta.

Font: Ceràmiques Onda