Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dijous, 23 d’abril del 2009

PER ON ENTRE?

De vegades, quan circules per vies públiques, et trobes davant situacions sense sentit, sense saber ben bé que és el que has de fer. Són situacions imprevistes i que, pot ser, no sigues capaç de resoldre ràpidament i que, per culpa d’aquesta indecisió, sense ser culpa teua, puguen tenir conseqüències negatives per a tu o per a tercers.

Una d'elles te la trobes a Beniarrés quan arribes procedent de Castelló de Rugat i vols prendre la dirrecció a Planes i al pantà. Al primer accés, al que ha estat sempre, et trobes amb el senyal de direcció prohibida perquè, ara, únicament és utilitzat per incorporar-se a la CV-705 procedent de la CV-711 que ve Planes. Bé, continue i accediré per la següent entrada. Oh!, sorpesa: no ho puc fer tampoc; la ratlla contínua m'impedeix girar a l'esquerra. I aquest si que és un moment de dubtes i has d'estar llest si no vols fer una infracció o, si ve un altre vehicle per darrere no obligar-lo a realitzar alguna maniobra brusca per evitar una col.lisió posterior.


Açò es pot produir quan és un conductor que no coneix el terreny, perquè si és algú que si sap on està, continuarà recte i, desviant-se a la dreta per accedir al poble, intentarà tornar a la CV-705 de la manera que puga (i ací també es pot incórrer en algun tipus d'infracció). Però, i si es tracta d'un vehicle de grans dimensions? Doncs, no queda més remei que buscar-se la solució que s'hi crega més escaient, bé infringint, bé continuant fins trobar un espai on es puga girar.



I la meua pregunta és: Qui és el responsable d'aquesta barrabassada? Supose que serà el tècnic en senyalitzacions de vials de la Generalitat o de la Diputació. Algú haurà de ser. Com diu la cançó, no li tirem la culpa a l'obrer (en aquest cas l'operari que ha pintat la ratlla contínua) que ho fet de mala gana. Tal volta han pensat que com són carreteres secundàries, no cal posar massa atenció en el que es fa.



No sé si l'autoritat corresponent se n'haurà adonat o no, o si tindran el problema en vies de solució. El que si que és cert, és que estan obligant els conductors a realitzar alguna infracció o a causar algun accident. I com diu aquell espai radiofònic: “A qui corresponga”.

Carta rebuda a Beniarrés al dia de C.T.L

6 comentaris:

Anònim ha dit...

De la carretera deu manar la Conselleria, la Dipu o el Ministeri, però del carrer de l'Alameda ¿qui?. Perquè no direu que no és quasi impossible la circulació en els dos sentits: cotxes aparcats als dos costats a tota hora. Quan es troben dos vehicles, qui ha de cedir el pas, el que baixa o el que puja?

Anònim ha dit...

El que van fer en l'entrada/eixida de la carrtera del pantà és una burrà. No es pot ser més burro i fer-ho més mal que com ho han fet. La eixida és un perill, ja que no veus be qui ve per la curva del cementeri i si dus un vehicle lent, te la jugues. En fi, espere que l'alcalde ho comunique a qui corresponga i ho arreglen prompte.

Beniarres al dia ha dit...

Aquesta carta rebuda a Beniarres al dia m’ha fet veure una circumstancia viaria que no m’havia adonat fins. La de vegades que hauré xafat aquesta línia continua i sincerament sense adonar-me que estava fent un infracció.

Tots sabem qui te les competències dintre del poble en matèria d’estacionament de vehicles i de regularització del tràfic. A l’alcalde ja li s’ha demanat una i mil vegades que faça complir les ordenances municipals, no sols la de tràfic també la de tinença d’animals. A una pregunta feta per mi una vegada en una sessió plenària sobre d’incompliment de l’ordenança d’animals i que els gossos caguen i pixen on els ve en gana i vagen sols per tot el poble, em va contestar que no sabia de qui eren eixos gossos, a lo que li vaig preguntar si tampoc veia les matricules dels vehicles estacionats damunt les voreres i incomplint l’ordenança de tràfic. La callada va ser la resposta i es que u no es vol fer de mal de voler encara que incompleixca les obligacions atorgades pel poble.

Respecte a l’altre anònim: jo també espere que arran d’aquesta denuncia publica es solvente aquesta greu errada, perquè deu ser una errada no?

Anònim ha dit...

Em va pareixer veure que ja han pintat la ratlla discontínua. Es així?.

Beniarres al dia ha dit...

Les coses son així fins que algú no t’ho diu passes mil vegades i no te n’adones. Jo l’altra dia vaig passar i vaig veure unes línies discontinues però per el lloc on estan i per la pintura, ja bruta i gastada, sembla ser ,i és una opinió personal, que aquestes línies discontinues son per als camions i vehicles que entren i eixen de la fàbrica del “sierre” o del “sabó”, i no per accedir al polígon ni al pantà.

No t’ho puc afirmar però si aquestes ratlles hagueren sigut pintades després de publicar l’article al blog, cal donar-li les gràcies a la persona que va enviar la carta per a ser publicada i que es va adonar d’aquesta irregularitat però crec que ja estaven pintades per el motiu dalt exposat doncs la pintada de la carretera es va fer abans que el canvi de direccions per accedir al polígon

Carles Tomàs ha dit...

Efectivament, eixes ratlles discontínues pintades ja estaven, però, com bé dius, estan posades per a entrar a la fàbrica. Com es pot veure, no són per a entrar a la carretera del pantà perque són molt reduïdes i estàn situades més allà de l'encreuament.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...