Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

divendres, 22 de febrer del 2008

Que NO s’entere el poble de Beniarrés

S’intenta silenciar al Grup Municipal Socialista amb un apercebiment

L’alcalde de Beniarres ha signat un apercebiment per al Grup Municipal Socialista en la que li recorda el presumpte delicte que pot cometre si divulga o informa de les informacions que se’ns facilita. Açò vol dir en cristià, que l’alcalde avisa o asusta als socialistes que estem en l’ajuntament que si anem informant dels deutes que té l’ajuntament, de les factures dependents de pagament, del sou que cobra l’alcalde en el seu lloc de treball,del que costen les adquisicions de l’ajuntament, de les subvencions que rep l’ajuntament, etc caura damunt de nosaltres “El peso de la ley”.

No transcriure tot l’apercebiment que se’ns ha facilitat però alguns paràgrafs diuen:

“Recordar a los senyores concejales la obligación de guardar reserva en relación con las informaciones que se les facilitan como dispone el at. 16.3 ROF.

Cualquier divulgación o uso inadecuado de la información incurriria en la tramitación de un expediente sancionador contra tal concejal por este hecho invocandose para su sanción el art. 18 del ROF que considera sancionable el incumplimiento reiterado de las obligaciones de los miembros de las corporaciones.

En cuanto a la posible intervención de la jurisdicción ordinaria penal, el art. 417 del vigente código penal ratifica el delito de violación de secreto para la autoridad o funcionario que revelase información de la que tenga conocimiento por razón de su oficio ocargo y que no deba ser divulgada. El deber de “no divulgación” provendria tanto de la obligación de confidencialidad impuesta por las normas de régimen local, a las que ya hemos aludido”.

Aquest extracte, com he dit abans, és part de l’apercebiment entregat al grup municipal socialista, però ni al Partido Popular ni al BLOC, se’ls ha entregat segons el registre d’eixides, perquè? Ells si que poden dir tota aquesta informació sense incorrer en delicte?. Com s’atreveix a enviar aquest apercebiment quan de vegades estàs al bar o en les botigues t’enteres de coses que no deurien eixir de l’ajuntament?

Serà delicte dir que es va demanar un préstec de 196.300 €, o dir que l’alcalde ha deixat la dedicació exclusiva a l’ajuntament per a cobrar un sou de 36.000 € per a fer “ no se que”, o dir que hi ha factures pendents de pagament per valor de 170.000 € quan estanca l’any 2007, o dir que hi ha factures pendents de pagar de l’any 2006 de conjunts musicals de festes o que hem construït un Museu per a que estiga tancat, o que hi ha empreses que se’ls adeuda més de dos mensualitats, etc. Es mentida tot açò?

Clarament açò es una intimidació per tal de silenciar aquest BLOG. Un blog on s’informa del que passa al nostre poble i de les “coses” que el nostre ajuntament no vol que el poble s’entere. Un blog on de forma anònima pots opinar. Sembla ser que tornen temps passats que per sort no he conegut.

Com diu una pel·lícula de l’oest deixes que ofereix el Campsnal 9 totes les vesprades, si hem de morir morirem “con las botas puestas” però algú m'acompanyarà.

19 comentaris:

Anònim ha dit...

Anim Fede estas treballant de valent i vas pel bon camí, continua informant al poble del que passa a l'ajuntament.

paco ha dit...

Fede mos volen fer callar per les bones o per les males, tant asustats estan de que donem a coneixer a tothom la veritat del poble, el que fede està digent tan sols és el que tot el poble pot vore si va al ajuntament i mira el registre de entrades, no estem inventant-se res que no siga la veritat, Fede segueix informant.

Anònim ha dit...

Qui tufillo va açò a facha. Quina por tindra l'alcalde que no vol que el poble s'entere de certes coses?
fede anim i no t'asustes

Anònim ha dit...

SOU DE POR!

CONQUE L'ALCALDE VOL CALLAR-VOS LA BOCA?
NO SERÀ QUE SOU TAN BURROS QUE JA NO SABEU EL QUE DIGUEU I LLEGIU

IXA INFORMACIÓ ES PÚBLICA I NINGÚ POT DIR-VOS QUE NO LA PUBLIQUEU, EL QUE PASSA ES QUE EN L'INFORMACIÓ QUE VOSALTRES AGAFEU DE L'AJUNTAMENT HI HA INFORMACIÓ CONFIDENCIAL COM EL NOM DE LES EMPRESES QUE FAN LES FACTURES, EL CIF, TELEFONS, ETC. I ES AIXÒ EN LO QUE TENIU QUE ANAR EN COMPTE DE DIVULGAR PER AHI, PQ NO SE SI SABREU PERÒ HI HA UNA LLEI DE PROTECCIÓ DE DADES. I AIXÒ ES
EL QUE L'ALCALDE HA VUIGUT DIR.

NO CAMVIEU LES COSES PERFAVOR

Beniarres al dia ha dit...

Anònim, i com saps tu que l'alcalde vol dir això?

I no insultes, que despre´s vas dient que NO et publiquen els comentaris

Anònim ha dit...

Frases escrites en el BLogg: Quin tufillo fa a facha, anem a tornar a temps d'antes... i no en dic mes pq no tinc ganes de posar-me a mirar, perque asi en el blogg només es pot insultar als que pensem de forma diferent a vosaltres. Una persona facha es fascista, es una persona autoritaria i totalitaria, no se que te que vore amb els que pensem així. No crec que estiguen obligante a fer coses que tu no vols,i també hi ha llibertat d'expresió sino: a quin san publicaries este blogg?
Ah! i se això perque jo m'informe de les coses antes de contestar-te.

Beniarres al dia ha dit...

Estàs dient-me que dir-me burro és el mateix que “quin tufillo fa a facha” o “anem a tornar a temps d’antes” ? Si que estàs sensible.

L’anònim que ha dit lo del “tufillo a facha” no li ho ha dit a ninguna persona o es que ets sent identificada? Això ja serà el teu problema. Tú a mi si que m’has dit burro i baig un anònim, per tant l’altra vegada que insultes no es publicarà el teu comentari i ja veus que aquesta vegada ho he fet.

Li dius a la persona que t’ha informat que ell mateix deu posar-se un apercebiment doncs ell mateix està contradeint-se amb el que ha enviat al grup municipal socialista, doncs està informant-te d’una cosa que es interna de l’ajuntament, a no ser que tú també sigues de l’ajuntament i no incorregues en un possible delicte.

I ja que estàs pregunta-li al que t’ha dit eixa informació que si l’alcalde acutal de Beniarrés ja fa 4 anys que hi es, perquè envia ara l’apercebiment i no ho ha fet al llarg d’aquest període de temps?, Que ha canviat ara ?

I per suposat que jo i el grup municipal sabem que existeix una llei de protecció de dades però algú de l’ajuntament em sembla que no.

Ara marxe a dormir ben devanit doncs vinc de veure una persona senzilla i correcta com és Bernat Soria candidat socialista per Alacant

Anònim ha dit...

Perdona, pense que no es una cosa priva desde que tu ho publiques la teu blogg, jo només m'informat de lo que tu estàs diguent.
Perque hem parles en femeni? Pense que t'equivoques de persona.

Beniarres al dia ha dit...

Si eres un anònim , igual pots ser home que dona, no? Per tant et puc parlar en masculí com en femení.

Per cert, s’aclarim. No dius en l’altre comentari “Ah! i se això perque jo m'informe de les coses antes de contestar-te” i ara ixes dient que “jo només m'informat de lo que tu estàs diguent”.

I pregunta-li al teu informant perquè l’alcalde ens envia ara l’apercebiment per informar-nos del que diu la llei de protecció de dades si ha tingut quatre anys per a fer-ho?

Anònim ha dit...

Visca! Per fi un diàleg amb trellat que val la pena comentar. Fede i la persona anònima (masculina ó femenina) ens demostren que realment es pot parlar sense insults i utilitzant la raó i el respecte. Això si que m'agrada. Continua així Fede.

Anònim ha dit...

Clar jo veig lo que tu escrius i com no hem pareix coherent lo que dius, pregunte per a vore si es veritat o estas trasgiversan la veritat que es lo que fas sempre.

Beniarres al dia ha dit...

Anònim: Evidentment hi han diferents punts de vista sobre un mateix afer, però quin és el vàlid el teu o el meu? perquè no es el teu o teua informant el qui trasgiversa la veritat? perquè ell o ella sols et contarà el que vullga o tu tal vegada sols escoltes el que t'interesa?

I ja que sempre trasgiver-se les coses dis-me un parell d'exemples( ja veus que no et dic tots com assegures tu).

Espere que el teu informant et diga perquè l’alcalde ens envia ara l’apercebiment per informar-nos del que diu la llei de protecció de dades si ha tingut quatre anys per a fer-ho?

Amiga, passa un bon dia

Anònim ha dit...

Doncs si, hi han sempre dos punts de vista sobre un mateix tema, el que està clar que tu i jo no coincidirem mai.
No se pq l'alcalde vos envia ara l'aperciment(ja m'enteraré), lo que si se es que estàs molt obstinat en això, i pense que se perque ho dius i crec que t'equivoques.
Que passes un bon dia.

Sr. Fede

Anònim ha dit...

crec que res del que escrius en aquest blog es cert, el plenari es públic i per tant tot lo inclós en eixa acta es públic, per tant no te sentit que l'alcalde no vulga que informeu d'algo que es públic, tal vegada el que es questionen es la finalitat de l'us deixa informació, no ha de ser tant complicat d'entendre.....açí els unics totalitaris sou vosaltres i acuseu als demes.

Beniarres al dia ha dit...

No se si seràs la mateixa anònima dels comentaris anteriors però es molt fàcil acusar des de l’anonimat però, ja veus els teus comentaris els tens publicats a un blog on em qualifiques de “totalitari”.

Clar que els plenaris son públics però tot el que passa i ocorre a l’Ajuntament de Beniarrés no passa pels plenaris doncs no fa falta i hi ha moltes coses que no es fan saber al públic i que al meu parèixer la gent deu estar assabentada. Sols passen les coses que es deuen aprovar per el ple de la corporació o donar compte. NI la meitat del dia a dia del nostre ajuntament.

La informació es única i cadascú la interpreta com creu o com sap sempre que no es falte a la veritat i tu ja dones per suposat que “ res del que escrius en aquest blog es cert”.

Tu dius tot, jo sols et convide a que digues una sola cosa del que s’ha publicat en aquest blog que siga falsa. Això si amb arguments. No val la demagògia de dir que tot es falç.

Anònim ha dit...

fede ara si "tas coronao"
"Ara marxe a dormir ben devanit doncs vinc de veure una persona senzilla i correcta com és Bernat Soria candidat socialista per Alacant"
FESTIVAL DEL HUMOR, SI SEÑOR, BERNAT SORIA SENCILLO Y CORRECTO
LO QUE ES BERNAT SORIA, ES UN FALSIFICADOR DE CURRICULUMS
AU MARE ON PARAREM

Beniarres al dia ha dit...

La ceguera política no et deixa veure més lluny que el que tens davant.

Jo reconec a Rodrigo Rato com un bon ministre d'economia encara que no comparteix tot el que va fer. Tu en canvi no saps ni reconeixer els mèrtis que te uns dels millors cientifics espanyols, i no ho dic jo, ho renoceix la comunitat cientifica internacional, pel simple fet d'anar baix les sigles socialistes. Em reafir-me, es una persona senzilla i correcta i demà pots gaudir de la seua presència en Muro.

Amb les polítiques socialistes en favor de les cel·lules mare impolsades per Bernat Soria, si la xiqueta de Rajoy tinguera alguna malformació genètica o malatia degenerativa es podria buscr una solució, cosa que amb la política de Aznar haguera quedat impedida o haguera faltat.

Anònim ha dit...

fede aqui tienes informacion pura y dura de tu canditado sencillo y correcto
"Me licencié en la Universidad de Valencia (1974), me doctoré en Medicina (1978), y me colegié en el Colegio de Médicos de Valencia. Tras preparar las oposiciones, logré una plaza como médico de la Seguridad Social en los servicios de guardia. Así, me convertí en un joven médico de la Seguridad Social en el municipio de Cullera (Valencia). Allí ejercí la profesión de 1976 a 1979 (es probablemente falso. No trabajó como médico mas que un par de meses) año en el que decidí irme a Alemania para iniciar mi carrera investigadora. Mi experiencia como médico me ha marcado luego en toda mi trayectoria investigadora, buscando lo mejor para los pacientes. En Alemania comencé mi formación investigadora (1979-1980) junto a los profesores Erwin Neher y Bert Sakmann (Premio Nobel de Medicina en 1991). Luego me marché al Reino Unido (1981-1982). (Es mentira. Estos científicos estaban en el mismo instituto, pero nunca trabajó con ellos. Preguntados sobre esto, ambos han confesado que ni siquiera le conocían en aquel entonces.)

Cuando volví a España, me incorporé a la Facultad de Medicina de la Universidad de Valencia (de la que fui vicedecano) y en 1984 a la Universidad de Alicante, en la que me convertí en catedrático de Fisiología y en el decano más joven de España, al frente de la Facultad de Medicina.(¡Es mentira! Nunca ha sido Decano de la Facultad de Medicina. Se presentó a unas elecciones que perdió.) Esto y el hecho de que mi mujer, Verónica, con la que tengo dos hijas adolescentes, sea alicantina hace que me sienta especialmente vinculado a la provincia de Alicante.

Desde 1990 y de forma ininterrumpida soy miembro de la Comparsa de Moros de Onil. Mi trabajo ha sido generosamente reconocido en numerosas ocasiones por la sociedad alicantina (Importante de Información 2004; Premio Flor de la Asociación Dones i Comunicació; Premio Dátil d'Or de Elche, Cremaor y Vicepresidente de Honor de la Hoguera Hernán Cortés de Alicante, Llama Rotaria y Paul Harris Felllow a propuesta de los Rotarios de Elche, Granera d’Or de la Hoguera Benito Pérez Galdós de Alicante). Mi compromiso permanente con los pacientes me ha llevado a pronunciar numerosas conferencias dirigidas a los diabéticos (Alicante, Elche, Orihuela, etc) y sobre la importancia de la investigación biomédica.

Además de vicedecano y decano de la Facultad de Medicina, fui el primer decano de la Facultad de Ciencias Experimentales y posteriormente director del Instituto de Bioingeniería de la Universidad Miguel Hernández de Alicante (no, de Elche y montada por una Comisión Gestora, nombrada a dedo por Zaplana, Presidente de la Generalita Valenciana, a la cual se incorporó sin aspavientos pese a que 50 diputados socialistas firmaron un recurso de inconstitucionalidad contra la creación de dicha Universidad.)

El inicio de mis investigaciones con células madre provocó una reacción negativa del entonces Gobierno del PP, que llegó a abrirme un expediente. Esto hizo que tuviera que autoexiliarme a Singapur para continuar con mis trabajos de investigación. (Es mentira. Nunca ocupó ningun puesto en Singapur ni estuvo alli como científico contratado, incorporado oficialmente a algún laboratorio. Colaboró con un grupo de investigadores en Singapur por periodos de tiempo de no mas de un par de semanas y durante unas vacaciones con su familia. No ha publicado nada desde entonces como resultado de ese supuesto trabajo.)

Soy catedrático Extraordinario de Medicina Regenerativa (¿de que universidad?) y he sido presidente de la Sociedad Española de Biofísica (1997-2000), de la Sociedad Española de Ciencias Fisiológicas (1996-98), de la Sociedad Española de Diabetes (2000-2004) y de la Federación Europea de Sociedades de Biofísica (2003-2005). He sido profesor visitante en distintas universidades y conferenciante invitado por las principales sociedades científicas. He pronunciado conferencias en el Parlamento Europeo (2002) y ante la Comisión de Derechos Humanos de Naciones Unidas (2004). En mi currículum figuran más de 100 publicaciones en revistas internacionales y la edición de cuatro libros de mi especialidad. También he sido consultor de la Comisión Europea.

Además, he tenido la fortuna de recibir numerosos premios en reconocimiento a mi labor científica, entre ellos la Medalla de Oro y Premio de la Real Academia Nacional de Medicina (Es mentira, no ha recibido tal medalla sino uno de los premios de bajo nivel que la Real Academia de Medicina concede a trabajos en la etapa juvenil), el Premio Alberto Sols (Sax, 1997) a la mejor labor investigadora en Ciencias de la Salud y el Premio Galien (2005). (¡de la Revista Jano de Medicina y Humanidades!)

Hasta mi nombramiento como ministro de Sanidad y Consumo desempeñaba el cargo de director del Centro Andaluz de Biología Molecular y Medicina Regenerativa (Cabimer). (Parece que su sueldo allí era de mas de 12000€ mensuales, otorgado directamente por la Presidencia de la Junta. Seguramente, mucho mas alto que el de un ministro, como dice él que le ocurre a algunos científicos. La Junta de Andalucia se ha negado a revelar el sueldo que pagaba a Bernat Soria cuando fue requerida a ello en la Comisión de Gobierno del CABIMER por el CSIC y la Universidad de Sevilla, las otras dos instituciones que lo forman.)

hasta luego

Beniarres al dia ha dit...

Em reafir-me es una persona senzilla i correcta. Tindries que dir la fon d'informació per a poder contrastar, ja que puc pensar que no es deveres el que dius.

Ara un simple exercici de comparació. Cap de llista del PP per Alacant, Federico Trillo. Cap de llista del PSOE per Alacant, Bernat Soria.

Et convide a que em tragues el curriculum de Trillo si es que vols demostrar alguna cosa amb els teus comentaris.

Es trist no reconeixer la validesa humana i científica d'una persona pel simple fet de no pensar com tu.

Per cert, marxe ara a veure a Bernat a Muro.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...