Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dimarts, 19 de febrer del 2008

Es temps de fer balanç

Entre les regidories de Sanitat, Foment del Valencià, Medi Ambient i Turisme, l’ajuntament de Beniarrés s’ha gastat 242,76 € en tot l’any 2007.

Una vegada comença a tancar-se l’any fiscal del nostre ajuntament, es poden traure conclusions i fer una anàlisi de les prioritats en que el nostres governants destinen els diners públics.

Les regidories de Sanitat partia amb 1000 € de pressupost per a tot l’any 2007, doncs be, no s’ha gastat un sols euro en campanyes de prevenció , adquisició de medicaments, ajudes sanitàries, campanyes de vacunació, convenis amb entitats mèdiques, etc, es a dir, la sanitat per al nostre ajuntament sembla que no existeix.

La partida de Foment del Valencià partia amb 500 € de pressupost per a tot l’any 2007, doncs be, no s’ha gastat un sols euro en la promoció de la nostra llengua, ni en curs d’aprenentatge, ni en xerrades o conferències, ni en la divulgació pública, ni en ajudes per a rètols, etc, es a dir, i ja per molts coneguts, per al nostre ajuntament i per al PP, la llengua es una cosa que està però que si no està millor. Ací si que cal dir que aquesta regidoria està gestionada per el representat del BLOC, per tant la nul·la activitat en la promoció de la nostra llengua per part de l’Ajuntament de Beniarrés està compartida a parts igual per el PP i per el BLOC.

Les regidories de Medi Ambient i Turismes partien amb un pressupost de 6.000 € per a tot l’any 2007, doncs be, sols s’han gastat 242,76 € però el més curiós o “graciós”, es que dels 242,76 € gastats, 227,73 € , corresponen a factures que es van quedar pendents de pagaments de l’any 2006, quan es va realitzar la última jornada micològica a la Vall de Perputxent. Ja vegeu, sembla ser que al nostre poble tot lo referent a Medi Ambient està solucionat i la promoció turística del nostre patrimoni cultural o natural està tot fet. Ací cal recordar que la regidoria de Medi Ambient es gestionada per el PP i la de Turisme per el BLOC i cadascú deu assumir les seues responsabilitats

Fent una nou anàlisi restant les factures que van quedar pendents de pagament de l’any 2006, l’ajuntament de Beniarrés s’ha gastat al llarg de tot l’any 2007 entre les regidories de Sanitat, Medi Ambient, Foment del Valencià i Turisme 15’03 €.

Cadascú que pense el que crega però resulta dolent si ho compares amb els més de 55.000 € gastats per el nostre Ajuntament en la Fira de Beniarrés en tant sols tres dies.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...