Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dimecres, 13 de febrer del 2008

Per desgràcia, m’havia quedat curt

Una xifra escandalosa ha quedat pendent de pagament a l'acabar 2007.

En l'apartat de notícies sobre Beniarrés, havia posat una primera estimació de les factures que s'han quedat pendents de pagament a 31 de desembre per part de l'Ajuntament de Beniarrés. En aquesta primera estimació la quantitat, reflectia unes xifres escandaloses de 140.000 € (25 milions de les antigues pessetes). Aquesta xifra es la suma d'un reconeixement extrajudcial de crèdits per valor de 52.000 € i un decret de reconeixement de factures pendents de pagament de 88.000 €. Una autentica barbaritat per al nostre municipi.

Però les xifres no han quedat aquí i per desgràcia han augmentat. Als 140.000 €, ja reconeguts, cal sumar-li altre reconeixement de factures provinents de la 2º fase de la zona d'acampada que encara a 31 de desembre de 2007 estaven pendents de pagament per una valor aproximat de 18.000 € i altra quantitat encara més desconcertant, per definir-ho d’alguna forma, de 12.000 € en concepte d'actuacions de grups musicals en les festes patronals de l'any 2006. Si, no m'he equivocat, de l'any 2006. El senyor alcalde, Luis Tomàs, o Yolanda Calbo, no sabem quin dels dos, ha d'informar al poble de Beniarrés de com és possible que aparega una factura de l'any 2006 al gener de 2008, on ha estat aquesta factura? Que es deuen si ja vam pagar més de 20.000 € en concepte d'actuació grups musicals en les Festes Patronals de l'any 2006?. Recordar, que aquí no està l'actuació de la Fira de Beniarrés que va costar la friolera de 20.000 € en una sola actuació. A més, hi ha de sumar altres factures registrades en l'ajuntament de Beniarrés que han estat realitzades al llarg de l'any 2007, entre elles, els 2000 € de lots nadalencs regalats per l'ajuntament.

Sumant tots aquests conceptes, la suma total puja a 175.000 €, pràcticament 30 milions de les antigues pessetes. I això no és espantar als veïns de Beniarrés, es la pura realitat. Els qui realment han d'estar espantats són els comerciants, autònoms i proveïdors als qui se'ls deuen aquestes quantitats de diners i que ells han fret front a l’obra o subministrament posant els seus diners per davant.

Però totes aquestes desmesuras no van acompanyades de retallades en despeses supèrflues com actes protocol·laris i representatius ( sopars, convidades, regals, etc) amb despeses que freguen els 14.000 € anuals o la nova dedicació exclusiva de la regidora Yolanda Calbo, Perquè no s'ha intentat gestionar l'ajuntament per part de l'alcalde electe compatibilitzant-lo amb la seua nova dedicació i axi Beniarrés s'hagués estalviat prop de 18.000 € que li costen a les arces municipals la dedicació exclusiva ?.

Aquestes dades són pura realitat que estan a disposició de qualsevol veí o veïna de Beniarrés i que em la meua opinió han de ser conegudes per la població, no per a espantar ni treure draps bruts, sinó, simplement perquè són la realitat econòmica del nostre ajuntament i com regidor a crec en el deure informar.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Crec que estàs fent una bona labor al publicar este tipus d´informació, la qual mostra la gestió que s´està portant per part dels que governen l´Ajuntament i permet als veïns valorar si és la adequada o no.

Anònim ha dit...

Crec que no es una bona idea que es jugue amb els carrecs públics: ara a mitja jornada, ara a jornada completa, ara dones tu la cara, ara la done jo...

Si la regidora de (in)cultura treballa a jornada completa segurament tindrem activitats culturals i de qualitat durant mesos, no? I de la nostra cultura, no? És a dir res de sevillanes, ni doma de cavalls, ni bous...


VISCA LA TERRA!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...