Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dimarts, 26 de febrer del 2008

El timo de l’estampeta

La Generalitat Valenciana tant sols ha pagat el 26 % de les subvencions compromeses

Al igual que l’altre dia , ja es va fer una balanç dels diners gastats al llarg de tot l’any 2007 en les regidories de Medi Ambient, Turisme, Foment del Valencià i Sanitat, que entre les quatre regidories l’Ajuntament de Beniarrés sols es va gastar 15,03 €, també cal fer un primer repàs als diners ingressats per l’ajuntament.

En aquest escrit vull indicar els diners ingressats per part del consistori provinents de la Generalitat Valenciana pel que fa referència al capítol VII i que corresponent als diners que han de ser ingressats com a subvencions per a fer infraestructures com camins, zona d’acampada, subvenció de l’enllumenat de la vorera que rodeja el poble, etc.

Dir que els drets reconeguts a favor de l’ajuntament de Beniarrés procedents de la Generalitat Valenciana per l’any 2007 eren de 93.293,44 €. Ací estan comptabilitzats els 35.000 € de subvenció per a l’acondicionament i il·luminació d’espais públics, els 16.522,72 € per a la 2ª fase de la zona d’acampada, els 21.0305,68 € en l’asfaltat del camí dels Racons i així fins arribar als 93.293,44 €. Doncs be, a l’acabament de l’any la Generalitat Valenciana de tots els diners compromesos sols ha ingressat a l’ajuntament de Beniarrés 24.813,06 €, es a dir, un 26 % de tot el que s’hauria d’haver ingressat. D'on tenen que eixir els 68.840 € que falten?

Una primera pregunta que ix, perquè no paga el que deu la Generalitat? Doncs perquè no té diners. Perquè la Generalitat Valenciana està empenyada i com a conseqüència fa que els ajuntaments es tinguen que empenyar per pagar les obres que si que estan subvencionades però que els diners no arriben per a pagar als contractistes.

Un segon pregunta és que fa l’ajuntament? Doncs per a fer front als pagaments deu empenyar-se. Sense anar més lluny, l’Ajuntament de Beniarrés ha demanat un préstec de 196.300 € per a fer front al pagament de l’obra d’acondicionament i il·luminació d’espais públics sent que estàs subvencionada al 100 % i altres dir-li al contractista que ja li pagarà com es el cas d’aquesta mateixa obra on ja fa temps està reclamant el pagament íntegre de l’obra,un obra acabada en maig de 2007.

Com es pot comprovar, rebre de vegades subvencions per part de la Generalitat Valenciana es com el timo de l’estampeta i mentrestant el president Camps va inaugurant un obra darrere un altre quan moltes vegades s’està pendent de rebre la subvenció promesa.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

NO SE ON ESTARAN EL DINERS QUE FALTEN NI ON BUSCARLOS PERO SE QUE VOSALTRES CUAN ESTAVEU AL CARREC DEL NOSTRE POBLE LO UNIC QUE VAU FER VA SER ASFALTAR CAMINS QUE MES VOS CONVENIEN, NO DIXAR CREIXER EL POBLE I AFONARLO A MES NO PODER DESFER LA LLIGA DE FUTBET. VERGONYOS I PENOS DE DEVERES MIRANT EL TEMPS QUE VAU ESTAR EN EL POBLE.

Beniarres al dia ha dit...

NO se si es que no està clar o no ho vols entendre. Els “diners” que l’Ajuntament deuria de tindre els te la Generalitat Valenciana i els motius pels quals no els ha pagat els desconeixc però me’ls imagine, doncs la Generalitat Valenciana és de les comunitats més empenyades en termes absoluts.

NO hi pitjor cego que el qui no vol vore. No vaig a entrar a nomenar-te les inversions que van fer els governs socialistes en Beniarrés al llarg del temps en que la gent de Beniarrés va depositar la seua confiança per a portar en davant el nostre poble. Sols et faig una pregunta. El PP també es presentava a les eleccions, perquè no va guanyar aleshores?.

Bon dia i bona sort

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...