Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dissabte, 17 d’agost del 2013

Moros i cristians celebren la festa de Beniarrés

Les festes continuen fins diumenge. (amb vídeos i fotos)
Els dies grans de la festa a Beniarrés han tingut aquest dijous 15 d’agost, festivitat de la Mare de Déu de l’Assumpció, un moment especial amb l’Entrà de Moros i Cristians.
Menuts i grans han participat en aquest acte i han fet gaudir al nombrós públic que s’ha concentrat en els carrers en una vesprada amb temperatura agradable, dins de la normalitat estiuenca.
Els moros més menuts han avançat l’arribada del bàndol moro.
Un ball a l’estil dels de la mitja lluna fet per xiquetes ha estat l’element que ha tret els primers aplaudiments.
A continuació, una esquadra
Majors i menudes han protagonitzat el següent ball, amb inspiració africana, acompanyada de percussió.
Una esquadra de negres, amb un vestit en el què els blaus, rojos i negres han afegit espectacularitat a la vesprada.
La desfilada ha brillat a continuació amb una esquadra de dones, vestides amb daurats i negres.
Un altre ball, de xiquetes i majors, abans justament d’un parell de genets que han evolucionat pels carrers de Beniarrés. El ball ha tornat a estar present davant de l’esquadra oficial mora i abans d’un altre ballet, amb un marcat caràcter africà.
Els cristians han pres seguidament el testimoni per a desfilar amb els més menuts obrint el pas a la resta de la festa.
En acabar, a les 21.30 h ha tingut lloc la tradicional processó general. La jornada s’ha allargat fins ben entrada la matinada acompanyats amb l’orquestra Euforia.

Aquest divendres 16 d’agost és la Festivitat en Honor a Sant Roc. Es celebra missa a les 12h i ja de vesprada, la Processó acompanyarà al Patró. L’orquestra Syberia actuarà a la nit.
El dissabte 17 Beniarrés farà festa en honor al Santíssim Crist de l’Empar. També serà el dia en el què les filaes faran passar una bona estona a tots amb les disfresses que amenitzaran la Retreta, a partir de les 19h. A la nit, castell de focs d’artifici i l’orquestra Scream a la matinada.
Per a tancar la festa, el diumenge, Dia en Honor a la Mare de Déu de la Cova Santa, per la vesprada hi haurà ofrena floral i una multitudinària Processó amb més de 1.000 fidels acompanyant a la Patrona. Com la resta de dies, les festes conclouran amb una revetlla amenitzada per l’orquestra Pirámide Musical. La Cordà a les 5.30 posarà punt i final a les Festes patronals 2013 de Beniarrés.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

VISCA LA MARE DE DEU DE LA COVA SANTA

Celeste ha dit...

Awesome!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...