Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dijous, 1 d’agost del 2013

Jesús Llopis, de Beniarrés, autor del cartell de la Fira de Cocentaina 2013

Actualment té 51 anys i és Arquitecte Tècnic de professió

Jesús Llopis, veí de Beniarrés, és l'autor del proper cartell de la Fira de Tots Sants de Cocentaina 2013. Així ho ha desvelat el Consell de Fira, qui reunit el passat dimarts 30 de juliol, va escollir l'obra 'Fira't Cocentaina' com la més adient per il·lustrar el certamen contestà d'aquest present any.

El Consell va estar encapçalat pel regidor de Fira Vicent Sandoval i format per diferents representants de la societat civil i política contestana.

Tots i cadascun dels membres d'aquest Consell van avaluar i examinar les 26 obres presentades en concurs, fins a haver d'escollir les tres finalistes: 'Tiovivo''La Fira en color' 'Fira't Cocentaina'. En una següent ronda, 'Tiovivo' 'Fira't Cocentaina' es van disputar la final resultant guanyadora l'obra de Jesús Llopis amb 6 vots front altres 3.

Jesús Llopis es mostrava molt satisfet en conèixer la notícia, la qual va arribar de la mà del mateix regidor de Fira Vicent Sandoval mitjançant una cridada telefònica només acabada la reunió del Consell. Llopis, com apuntàvem més amunt, és veí de Beniarrés i actualment té 51 anys. Tot i que és de professió i estudis Arquitecte Tècnic, sempre ha estat un aficionat al disseny gràfici ara fa alguns anys que dedica el seu temps a les tècniques digitals, amb les quals ha configurat'Fira't Cocentaina'.

Jesus Llopis a la penya Ubiña
És la primera vegada que es presenta al concurs del cartell de la Fira de Cocentaina, però ha participat a altres certàmens com els de Sant Fermí (Pamplona), Aste Nagusia (Bilbao), Moros i Cristians de Muro, Festes de l'Olleria... encara que mai aconseguint el primer premi com en aquesta ocasió.
Jesús Llopis ha estat molt vinculat a la vila de Cocentaina, ja que va estudiar al Convent i més tard a l'IES Pare Aques. A més, és visitant habitual de la Fira de Tots Sants des de fa més de 20 anys. Llopis afirma ser conscient del respecte que desperta ser l'autor i responsable del cartell de la Fira de Tots Sats 2013, i per això, diu, "espere que agrade a tots i que estiga a l'alçada d'una cita tan important com és la Fira".

Per la seua banda, el regidor de Fira Vicent Sandoval s'ha congratulat per l'elevat nivell de les obres presentades al concurs. "És un honor haver de decidir entre tants bons treballs, fet que demostra la importància de la Fira de Tots Sants de Cocentaina també com a pol d'atracció d'artistes i persones entusiasmades amb les arts, tots ells il·lusionats per poder il·lustrar un certamen com el nostre", apuntava Sandoval. El regidor avança que el proper 4 d'octubre podrem descobrir l'obra'Fira't Cocentaina', en el tradicional acte de presentació de la Fira que es fa sempre unes setmanes abans de l'arribada de Tots Sants.

Noticia publicada a ARAMULTIMEDIA.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...