BENIARRÉS AL DIA NI COMPARTEIX NI ES FA RESPONSABLE DELS COMENTARIS QUE EN AQUESTA PÀGINA ES PUBLIQUEN.
AQUELLS QUE CONTINGUEN OFENSES, INSULTS O SEMBLANTS, NO SERAN ADMESOS.
Actualitat: AJUNTAMENT: Dimecres 23 de maig a les 19:30 hores sessió plenaria a l'Ajuntament de Beniarrés

dimecres, 14 d’agost de 2013

Les festes arriben a Beniarrés

Del 14 al 18 d’agost.
Festes Beniarrés 2012
Beniarrés viurà les seues festes de Moros i Cristians durant els pròxims dies, des de hui 14 d’agost fins el dia 18.
El pregó de festes encetarà a les 21h les Festes 2013 i a la nit l’orquestra Montecarlo amenitzarà la nit.
El dijous 15, Dia de la Mare de Déu de l’Assumpció, tindrà lloc la Diana a les 8 del matí, mentre que de vesprada destaca la ‘Entrà’ de Moros i Cristians, a les 19h, seguida de la Processó a les 21.30. L’orquestra Euforia serà l’encarregada de fer ballar els festers i els veïns a partir de la 1 de la matinada.
La Festivitat en Honor a Sant Roc es viurà el divendres dia 16, on es celebrarà la missa a les 12h i ja de vesprada, la Processó acompanyarà al Patró. L’orquestra Syberia actuarà a la nit.
El dissabte 17 Beniarrés farà festa en honor al Santíssim Crist de l’Empar. També serà el dia en el què les filaes faran passar una bona estona a tots amb les disfresses que amenitzaran la Retreta, a partir de les 19h. A la nit, castell de focs d’artifici i l’orquestra Scream a la matinada.
Per a tancar la festa, el diumenge, Dia en Honor a la Mare de Déu de la Cova Santa, per la vesprada hi haurà ofrena floral i una multitudinària Processó amb més de 1000 fidels acompanyant a la Patrona. Com la resta de dies, les festes conclouran amb una revetlla amenitzada per l’orquestra Pirámide Musical. La Cordà a les 5.30 posarà punt i final a les Festes patronals 2013 de Beniarrés.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...