Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dijous, 4 de juliol del 2013

Per si us interessa.... però no sé


El passat 27 de maig vaig assistir a la sessió plenària que es va celebrar a l’Ajuntament de Beniarrés a les 19:30 hores.

Vaig ser l’únic veí de Beniarrés que estava present acompanyat als 8 regidors i l’alcalde. Aquesta circumstància ens deu fer pensat que està passant-li als veïns i veïnes de Beniarrés que “passen” de saber quin futur els vol per al poble, de com es gasten els diners de tots i de com es gestiona Beniarrés? Realment em preocupa i al mateix temps em fa pensar, per a que cal dedicar temps, esforços,  tindre discussions com a regidor de Beniarrés si la gent “passa” olímpicament?

Tot seguit podeu llegir alguns dels afers que es van tractar:

-         Amb els vots dels representants del PP es va pujar un 33% les quotes dels gimnàs municipal i un 12 % la taxa per porta els nostres fills a la Guarderia Municipal.

-         Amb la majoria dels representats del PP es va rebutjar una moció dels grup municipal socialista en que es demanava sol·licitar a la Conselleria d’Educació que no lleven mestres del col·legi  Perputxent de Beniarrés.

-         També es va aprovar per unanimitat sol·licitar a la Conselleria de Medi Ambient declarar el Barranc de l’Encantada, paratge municipal protegit.

-     Per part de l'alcalde es va informar que aquest estiu no es fa la Fira de Beniarrés per manca de diners i de subvencions, que si venen subvencions es farà una" Desgustació Gastronòmica" al llarg de la Tardor.

-         Es va acordar, amb els vots dels representants del PP, encetar una modificació del Pla General d’Ordenació Urbana per tal de permutar la zona verda del PAI del Dr. Orero que bàsicament es troba dintre de l’actual zona que ocupa la piscina municipal, ( suma més de 347 m2 i no 200 m2 com jo havia assenyalat en anteriors articles en aquest mateix blog) per una zona a l’actual Plaça de l’Ajuntament      que tindrà que ser replantada d’arbres i zones verdes.

-         A preguntes del representant socialista Jesus sobre si s’anava a contractar alguna persona per suplir les vacances dels operaris municipals i si s’anava a fer públic a tots els interessats, la resposta de l’alcalde va ser que de moment no s’anava a contractar a ninguna persona i en el cas de fer-ho seria l’Ajuntament qui ho faria sense donar-li publicitat.

-         També es va informar per part de l’alcaldia de que es pretenia fer un coto de pesca a l’embassament de Beniarrés, un curs per traure’s el carnet de manipulador d’aliments, i que per el Xarpolar s’havia demanat un Taller de Treball.

Aquest breu apunt pretén informar d’alguns dels punts que es van tractar a la sessió plenària celebrada a l’Ajuntament de Beniarrés


2 comentaris:

nuria ha dit...

hola queria hacer un comentario q aun q no venga al caso me gustaria q me informaran, el sabado pasado, fuimos a visitar beniarres y me sorprendio mucho ver calles completamente cerradas y lleno de mesas de bar, mi sorpresa fue el preguntar q acontecimientos habian, y me informan q no hace falta ningun acontecimiento q se cierran las calles para q los bares saquen mesas y puedan hacer negocio y que por eso pagan a el ayuntamiento, bueno mi pregunta es y todos los q pagan el impuesto municipal de sus repectivos vehiculos y los correspondientes tributos, esos a que tienen derecho? que lastima un pueblo tan precioso y unos governetes tan nefastos , por supuesto abrigados de algunos ineptos ciudadanos. no os hacen falta enemigos vosotros mismos sois suficientes para tener una guerra campal en el pueblo, que lastima

Anònim ha dit...

Estic d'acord amb Nuria.
Pense que se'n passen tallant els carrers pel simple fet de que el bar pose taules al carrer.
Si alguna ambulància o la policia ha d'accedir al centre del poble no podria.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...