Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dilluns, 29 de juliol del 2013

Després de la tempesta ve la calma



El fort llamp que va caure a l’església de Beniarrés fa unes setmanes em va fotre l’ordinador, però ben fotut i per aquest motiu no he pogut actualitzar aquest blog.

Ara sembla que torne a funcionar , però no al 100 %, permeten –me poden actualitzar i informar de l’actualitat que ocorre al nostre poble i d’opinions personal sobre temes d’actualitat local o de país.

Al llarg d’aquest temps, en el que aquest blog no ha estat “al dia”, han passat moltes coses a Beniarrés. S’ha presentat la programació cultural de la setmana d’abans que organitza l’Ajuntament, han ocorregut incendis forestals al nostre terme, s’han realitzat competicions esportives i, com no, hem patit una forta onada de calor, cosa que és habitual a l’estiu a les nostres terres.

Però una noticia que molts no sabreu és que el passat 19 de juliol es va realitzar un ple a l’Ajuntament de Beniarrés a les 9 del matí, una hora de lo més normal per a facilitar l’assistència dels regidors a la sessió.

Un ple convocat de hui per a demà ( oficialment es diu extraordinari i urgent), que va durar menys de 5 minuts i que com a únic punt de l’ordre del dia, a banda de la ratificació de la urgència de la sessió, va ser reconèixer  factures de l’any 2012, que s’havien quedat en el “caixó” per més de 110.000 € per poder acollir-se a un pla de pagaments a proveïdors proposat per el govern de Mariano Rajoy i que en definitiva es pot resumir, en que es va a procedir a demanar un nou préstec bancari per fer front al pagament d’aquestes factures.

En un altre article vos donaré més detalls de les factures que es van presentar però entre elles està l’aportació del nostre poble a la Mancomunitat del Xarpolar de pràcticament tot l’any 2012, l’actuació d’un grup musical a Festes, una mascletà nocturna celebrada el dia dels Fadrins de les passades Festes, moltes factures d’energia elèctrica, els premis del concurs de fotografia organitzat per l’Ajuntament i així una llarga llista fins arribar a 110.000 €.

Com vegeu, tot un “bon exemple” de la gestió econòmica del PP a l’Ajuntament de Beniarrés i no sols de l’alcalde, sinó de tots els membres de l’equip de govern per permetre aquest desgavell doncs el pagament d ‘interessos d’aquest nou préstec que es farà, es sumen als quasi 10.000 € que es pagaran aquest any 2013 sols d’interessos bancaris que l’Ajuntament de Beniarrés té.

Doncs bé, espere informar del que passa al nostre poble i posar aquest blog “ al dia”, obrint-lo a qualsevol article que considereu oportú siga publicat en aquest blog.





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...