Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dimecres, 23 de gener del 2013

Esperant als Reis Mags d'Orient


Hui m’he acostat a pegar-li una ullada al Tauler d’Anuncis de l’Ajuntament de Beniarrés i he vist que estaven exposats al public dos expedients referents al plecs de condicions per a la cessió i ús del nous centre social.

Un era per a la cessió de la planta baixa (encara que a l’expedient posar que es la primera planta) a l’Associació de Jubilats i l’altre per a la cessió de la primera parat a l’Associació de Mestresses de Casa, Consumidors i Usuaris. La data en que van signats els dos expedients és del 8 de gener i hi ha un termini d’exposició pública de 15 dies.

Plana inicial de la web oficial de l'Ajuntament de Beniarrés a 23 de gener de 2013
A l’arribar a casa he entrat a la web de l’Ajuntamentde Beniarrés per tal de llegir d’informar-me més i llegir el plec de condicions i m’he trobat que encara estan esperant que arriben Sa Majestats els Reis Mags d’Orient.

Tot seguit he entrat a la secció “Tablon deAnuncios” i he vist que no hi ha res sobre aquest plec de condicions. El més actual que es pot veure es la convocatòria del passat dia 30 de novembre de 2012 ( i s’han celebrat almenys 3 sessions plenàries i no hi ha cap informació d’aquestes sessions).

És a dir, un veí de Beniarrés vol assabentar-se del que passa al nostre Ajuntament i acudeix a la web oficial del consistori i el que troba és que encara estan esperant que arriben Sa Majestats els Reis Mags d’Orient i que al “Tablon de Anuncios” sols està la convocatòria d’una sessió plenària de novembre de l’any passat.

Una web que ens consta a tots i totes vora 1000 € anuals ( almenys els darrers anys) per el seu domini i el seu manteniment i que no val per a res, pel simple fet de que no s’actualitza.

Aquesta desídia informativa sols potser fruit o de la falta de voluntat d’informar als veïns i veïnes del que es decideix i es proposa a l’Ajuntament de Beniarrés, que és l’Ajuntament de tots i totes, siguen del color polític que siguen o bé a la poca gana de dedicar uns minuts a la setmana per tal d’actualitzar la web. 

Tant costa tindre al poble de Beniarrés informat?

2 comentaris:

COPERNICO ha dit...

PERO YA VENEN? Y SON DEL ORIENTE?? MARE NO SE NO SE SI CREUREMEU, BARCENAS EN SUIÇA Y LOPEZ? ANDE ANDARAN EN LA RURAL? O EN LA CAM? MMM YA VOREM YA

jose ha dit...

collons prefiria la cueva de Ali Baba por lo menos sabia que eran cuarenta y los tenia controlados, vaya politicos en españa y si no que se cojan el ayuntamiento de beniarres con 1000 y pocos mas y un alcalde cobrando 1500 eurelios ñas coca AMUNT LUISET SARABIA

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...