Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dijous, 27 de setembre del 2012

Ple Ordinari a l'Ajuntament de Beniarrés


Dijous 27 de setembre es celebra sessió plenària a l’Ajuntament de Beniarrés de caràcter ordinari, es a dir, es poden presentar mocions per part dels grups polítics i fer preguntes als membres de l’equip de govern, que com bé sabeu, està format per els 5 representants del Partido Popular.

L’Ajuntament de Beniarrés, s’ha dignat a penjar a la web oficial del consistori l’ordre del dia de la sessió, cosa que cal agrair i que lluny de ser un fet destacable, deuria ser la cosa més normal del món.

Una vegada llegits els punts de la convocatòria, reflexa com governa el Partido Popular el nostre Ajuntament i es simplement a base de decrets, es a dir, sense consens. Doncs com es pot llegir a la convocatòria, son donar compte i ratificacions de decrets que ja ha adoptat l’equip de govern.

Molts pensareu que per a que un consens si el PP té la majoria i és el que pensa l’equip de govern, com moltes vegades a passat a les sessions plenàries a les quals he pogut assistir, quan per part del nostre alcalde escoltavem “ tinc igual el que voteu”, es a dir, no l’importa ni les propostes ni els suggeriments, es farà el que la majoria de govern vol i que a l’Ajuntament de Beniarrés, ostenta el PP.

Si que hi ha un punt que es demana l’opinió de l’oposició, pel simple fet que és un tema complicat i es demana la complicitat de l’oposició i és la retirada o suspensió temporal a URBA BENIARRÉS SL de la condició d’agent urbanitzador pel PAI del Dr. Orero.

En aquest cas no s’ha fet per decret i s’ha volgut que l’oposició participe de la decisió sobre aquest espinós afer. Cal recordar, que siga, la que siga la decisió final, serà la que el Partido Popular estime oportuna, doncs té la majoria absoluta a l’Ajuntament de Beniarrés.

Sols em queda convidar-vos a la sessió plenària que tindrà lloc hui dimecres a les 19:30 hores al saló de plens de l’Ajuntament de Beniarrés.

divendres, 21 de setembre del 2012

21 de setembre: Dia Mundial de l'Alzheimer


A Beniarrés es muntaran taules petitòries i es farà una soltada de globus




Per últim també s'han preparat alguns actes al centre d'AFA Muro. El dijous a les 19 hores a la Sala Polivalent del Centre de Dia Benicadell, Juan Manuel Jover com a metge d'AFA Muro i comarca oferirà la ponència 'La prevenció de l'Azheimer. Hi ha un horitzó a la vista?'.

El divendres, dia central de les celebracions, es muntaran taules petitòries a Muro i Beniarrés, amb una soltada de globus i la lectura d'un manifest a les 12 del migdia. A més de vesprada, sobre les 17'30 al Centre de Dia, es farà un acte de celebració per la Certificació de la norma ISO9001:2008.

Com a Cocentaina, el diumenge 23 es projectarà el film 'Arrugues', a les 19 hores en el Centre Cultural Polivalent per només 5 euros.

A més entre els dies 25, 26 i 28 de setembre José Manuel Moltó, neuròleg de l'Hospital d'Alcoi, impartirà un curs de formació en la malaltia de l'Alzheimer al Centre de Dia a les 18'30 hores amb inscripcions gratuïtes.

Per últim, el dissabte 29 de setembre es col·locarà una taula informativa en el marc de la Jornada Solidària, que començarà a les 19 hores en el Matzem de Muro.

Informació estreta d'ARAMULTIMEDIA on podràs llegir sencera aquesta noticia.

dijous, 20 de setembre del 2012

Campionat de Cotos a Beniarrés

L'Ajuntament de Beniarrés amb la col·laboració del Bar Crespo han organitzat un campionat de cotos per al proper 9 d'octubre.

El premi per a la parella guanyadora serà de 1.000 € ( el premi pot variar segons les parelles inscrites) i el preu per d'inscripció per parella és de 30 €.

Ja es podeu inscriure's al Bar Crespo.




dimecres, 19 de setembre del 2012

L’alcalde de Beniarrés, Luís Tomàs, proposa la construcció d’un alberg per a peregrins.


En un acte celebrat a Xàbia per tal de consolidar el Camí d’Alba que uneix Xàbia amb Almansa i que passa per el nostre poble i que s’uneix a la Ruta de la Llana i Camí Francés fins arribar a Santiago de Compostela, l’alcalde de Beniarrés, Luís Tomás, va anunciar el seu dessig de construir un alberg per a peregrins, al mateix que oferia la piscina municipal.



Tot seguit podeu llegir un fragment de la noticia i a l’enllaç de baix la noticia sencera.

"Por último, el alcalde de VillalongaEnric Llorca, sugirió la posibilidad de crear un folleto común del Camino del Alba, con unas hojas personalizables por cada municipio. Mientras que el de BeniarrésLuis Tomás, expresó su deseo de crear un albergue para los peregrinos y ofreció también el uso de la piscina municipal para estos. Y Guillermo Cholbi, edil de Turismo de Gata de Gorgos, se mostró ilusionado por que su municipio forme parte de "esta iniciativa maravillosa", que en el futuro servirá de nexo de unión entre el sur de la comarca y el Camino del Alba."

dimarts, 18 de setembre del 2012

Subvenció per a la millora de l’enllumenat a Beniarrés


La Diputació d’Alacant ha subvencionat a l’Ajuntament de Beniarrés amb el 95% del cost de l’actuació de millora de l’enllumenat públic, actuació, amb un cost total de 32.726 €.

Aquest impostant subvenció està dintre del Pla de d’Estalvi Energètic que ha encetat la Diputació d’Alacant.

Pel que es dedueix del títol del projecte és millora de l’enllumenat públic, suposadament del casc urbà, no especificant quin tipus d’actuació es va a realitzar. Si és el cas de Benimassot que amb una subvenció de 33.250 € si que especifica que es tracta de canvi d’enllumenat públic a LED.

Tampoc al perfil del contractant hi ha cap anunci de licitació de l’obra, per tant no hi ha cap informació de l’actuació que va a portar-se endavant i  tot sembla indicar serà adjudicada sense publicitat entre tres empreses seleccionades per l’equip de govern.

Fanal públic amb tecnologia LED

En aquest enllaç podeu llegir la relació de poble beneficats que han entrat en aquest pla (pàgina 23)



dilluns, 17 de setembre del 2012

Draco compleix 10 anys


Aquest més de setembre el drac "Draco" que pertany a l'associació cultural l'Esporti compleix 10 anys.

Aquest article que podeu llegir tot seguit, va ser redactat per a ser publicat al llibre de les Festes Patronals de l'any 2012. Per motius que desconeixc no va ser publicat i membres de l'Associació Cultural l'Esporti l'han enviat a Beniarrés al dia per a que siga públic i al mateix temps, recordar aquesta figura que representa al poble de Beniarrés allà on va.

L'article és el següent:
10 ANYS AMB DRACO
  
   No fórem més de quinze els socis que, a les primeres reunions, decidirem fer un drac per amenitzar les actuacions de la colla de dolçainers. Va ser de sobte i juntament amb  Raquel Gilabert, vocal de la secció de nans i gegants, quan després de la primera actuació a les comunions, cap a l’any 2000, amb un drac que ens  deixaren la gent de Turballos, trobàrem la inspiració.

   Menys vam ser els que, després de fer l’encomanda juntament amb els caps de Cento i Conxeta a l’artista faller de Xàtiva Paco Roca,  visitàrem l’esborrany fet  de  paper-cartró.Res a veure amb la meravellosa bèstia plena de colors que ara tenim entre nosaltres.

    Al 2001 va eixir a les comunions un drac fabricat al col·legi públic Perputxent  per carnestoltes, tots haguérem d' esperar fins el setembre del 2002 per estrenar  el nostre benvolgut Draco.

   Caldria anomenar alguns xicotets records totalment imprescindibles que feren realitat aquest somni, la col·laboració de les persones que compraren nombres de la rifa d’una Derbi Scooter amb la  qual aconseguirem el finançament del cap de la bèstia i la tela de la cua i especialment a Mª Pilar Jordà Bonell “ la Pinara” per la seua implicació en el disseny i elaboració d’aquesta.

   Juan Luís Tomàs



   No recorde exactament quantes vegades vaig escoltar a Mari Carmen, Amparo, Lidia i a la resta de les xiques contar la calor que havien patit reputant els volants de la cua del Drac, però sí recorde quan Txema va seure al meu costat i em va  dir que havien fet un drac i estaven buscant gent per portar-lo a Batejar, va ser a la primera  nit de les paelles, en la setmana cultural abans de festes, cosa que ens fa adonar-se’n que la nit de les paelles també està d’aniversari.

   I com qui no vol la cosa,  vaig formar part dels primers portadors d’aquesta cua d’onze metres que tant  ens ha protagonitzat debats a les reunions internes de l’associació i més encara, quan després  de l’eufòria dels  primers anys d’aquesta nova experiència, l’Esportí  va experimentar un descens continu de socis, al qual des de la directiva sempre  hem buscat  tot tipus de remeis sense trobar cap efecte. L’únic clar que hem tret endavant és que la cua ha sobreviscut a tot tipus de propostes i discussions i baix d’ella hem passejat  entre altres pels carrers de les tres capitals del País Valencià, sense deixar de banda  el protagonisme que any rere any Draco ha aconseguit  a  la vespra de les comunions,  fent-nos testimonis de l’estima que li tenen els més joves del poble als quals recau la responsabilitat de fer realitat el desig que de segur, demanarem tots els socis en aquest desè aniversari, continuar gaudint d’aquest drac d’onze metres per sempre.

   Miguel A. Sanchis



   Jo vaig ser una d’aquestes xiques que suaren en ple mes de juliol repuntant la cua del drac, la mateixa calor que ara patim quan sortim dintre d’ella, calor i patiment que cada vegada que veus a Draco passejar pels carrers es transforma en orgull i felicitat, com si fos el primer dia on vaig quedar bocabadada del resultat d’haver format part del principi d’aquest projecte. Si haguera de destacar algun dels molts records d’aquests deu anys seria la primera vegada que vaig compartir un viatge amb el drac, va ser al botafoc a Castelló de la Plana i  abans d’acabar la cercavila, quan arribàrem a la plaça major, totes les colles botaren foc a les bèsties a l’hora i va semblar que es feia de dia, recorde com si fos ahir la careta de sorpresa i por del meu Àlex.

   Aquesta és una de les moltes i bones experiències de les quals pots gaudir en ésser part de l’Esportí , i jo especialment tinc  hui l’oportunitat de contar-vos-ho i fer-vos testimonis de l’evolució cultural que el nostre Draco ha significat per al poble de Beniarrés.

DEU ANYS NO SÓN RES i EL NOSTRE DRAC TÉ CUA PER MOLTS MÉS!!!!

Mila Gilabert

dimecres, 12 de setembre del 2012

Jornades sobre la crisi capitalista i alternatives


Divendres 15 i dissabte 16 de setembre a Beniarrés

Desde l'Ateneu Popular Arrels hem organitzat unes jornades sobre la crisi capitalista que estem sofrint la classe treballadora i diferents alternatives per fer front aquesta crisi que promet ser molt cruenta.


Totes les xerrades es realitzaran al Centre Cultural Joan Fuster.

El divendres 14 de setembre a les 19:30 tindrà lloc la xerrada "Projecte i lluita de El Parke Alcosa" a càrrec de gent involucrada en aquest projecte de lluita per un treball digne i uns serveis de qualitat.

El dissabte 15 de setembre a les 11:30h es realitzarà la xerrada a carrec de l'Assemblea d'Aturats de Moncada sobre el model d'organització dels treballadors, alternatives a l'atur i com sobreviure a la crisi. 

I a les 19h Arcadi Oliveres ens parlarà sobre els origens de la crísi, el que ens espera i com fer-li front.

Esperem la vostra assistencia.


dimarts, 11 de setembre del 2012

El PP tomba la ILP Televisió sense Fronteres al congrés espanyol


Els populars han votat en contra de la proposta de l'ACPV de permetre la recepció de televisions en la mateixa llengua entre comunitats



La ILP Televisió sense fronteres no ha superat el dia clau. El PP hi ha votat en contra avui al ple del congrés espanyol, on s'ha pres en consideració, i l'ha tombada per considerar-la 'tècnicament' impossible'. La proposta de llei era formulada per Acció Cultural del País Valencià (ACPV), per a permetre la recepció de televisions en la mateixa llengua entre comunitats autònomes diverses.
El diputat Ramón Moreno ha anunciat en nom del grup parlamentari del PP al congrés el vot contrari del seu grup al tràmit parlamentari de la ILP. L’anunci implica que els populars han decidit utilitzar la seva majoria absoluta sense tenir en compte el consens polític i social en favor de la ILP, signada per 651.000 ciutadans. A favor, hi han votat els grups del PSOE, Nafarroa Bai, Compromís, ERC, Amaiur, el PNB, IU i CiU.
Moreno ha justificat el vot negatiu pels costos econòmics de la seva implementació, d'una banda, i perquè l’espectre radioelèctric és un bé escàs, d'una altra.
La clau del ple d'avui, la tenia el Partit Popular, el vot negatiu del qual no s'ha sabut fins a l'hora de la votació. La ILP va ser acceptada en l'anterior legislatura, amb l'abstenció dels populars. I el nou govern del PP hauria pogut retirar-la si hagués volgut, però en canvi l'havia mantinguda viva. Si el PP s'abstenia en la votació d'avui, aleshores s'hauria posat en marxa el procés legislatiu. Al final ha votat que no juntament amb UPyD i, per tant, la ILP desapareix. 
La ILP va arribar al congrés després d'una llarga campanya d'Acció Cultural, en què es van aplegar 651.650 signatures. El govern socialista espanyol en un primer moment la va vetar, però després va reconsiderar la decisió i va permetre que fos acceptada per les corts.
Decisió política, segons ACPV
Per ACPV, 'és evident que la posició del PP és fonamentalment una posició política que s’amaga darrere d’excuses sense fonament, una posició que ha explicitat el seu company ideològic i de vot, el grup UPyD, amb una intervenció agressiva en el seu espanyolisme intransigent, excloent i radical'. L'entitat es pregunta: 'No són conscients que negar el reconeixement de la diversitat lingüística i cultural de l’estat no la farà desaparèixer, sinó que, al contrari, augmentarà el sentiment de distanciament respecte a un estat en el qual cada dia ens sentim menys representats i respectats?'
Tot i això, l'ACPV valora positivament la mobilització ciutadana que ha permès dur aquesta ILP fins al congrés. En aquest sentit, entén que la qüestió de la recepció de TV3 al País València 'continua vigent i viva'.

Informació estreta de Vilaweb

dilluns, 10 de setembre del 2012

Suspés l'execució del PAI del Dr. Orero.


L’equip de govern del Partido Popular de l’Ajuntament de Beniarrés, de forma unilateral, ha suspès l’execució del del PAI del Dr. Orero, es a dir, li ha llevat la condició d’urbanitzador a l’adjudicatari actual que és Urba Beniarres SL i que inicialment va ser adjudicat a Cesar Gilabert Solanes.

El que vol dir aquest anunci, es que es paralitza la urbanització i la construcció de casetes a la zona del Dr. Orero i que tot el temps i el procés per tal de construir habitatges en aquest zona ha caigut en sac buit, tenint que començar de nou tot el procés d’adjudicació de la gent urbanitzador.

Aquesta paralització es podrà parar sempre que s’estimen les possibles al·legacions però arribant a fer-se públic aquest anunci, sembla que el peix està venut i que no es presentaran al·legacions per part de l’agent urbanitzador ni per els propietaris dels terrenys, que en la seua gran part son familiars de l’adjudicatari de l’execució del PAI.

Desgraciadament, com es habitual, no hi ha cap informació d'aquesta suspensió a la web oficial de l'Ajuntament de Beniarrés i el que vullga estar assabentat deu llegir-se el BOP d'Alacant, cosa que habitualment no ho fa quasi ningú.

Tot seguit podeu llegir l’anunci publicat al BOP nº 173 de data 10 de setembre de 2012:

AYUNTAMIENTO DE BENIARRÉS

ANUNCIO

Mediante el presente anuncio se somete el expediente de suspensión de la ejecución del Programa de Actuación Integrada del Área de Reparto nº 1 del Plan General de Ordenación Urbana de Beniarrés, a trámite de información pública por un plazo de quince días, contados a partir del día siguiente a la publicación de este anuncio en el Boletín Oficial de la Provincia de Alicante, y con simultánea audiencia, por el mismo plazo, al empresario constructor y a los propietarios y titulares de derechos y deberes afectados por la actuación.

Durante dicho período se podrán formular las alegaciones que se estimen pertinentes, encontrándose el expediente de manifiesto en la Secretaría en horario de atención al
público.

Beniarrés, a 28 de agosto de 2012

EL ALCALDE

Fdo: Luís Tomás López

Nou blog a Beniarrés



El col·legi públic "Perputxent" de Beniarrés ha començat aqust nou curs amb una nova ferramenta per tal d'interactuar amb la gent relacionada amb el mon educatiu local, ja siga alumens, pares o mestres.

Ací vos deixe aquest nou blog, que com tots, voldrà la participació de tothom.

La'dreça del blog és: http://ceipperputxent.blogspot.com.es/


BENVINGUTS AL NOU CURS ESCOLAR.

   Els i les mestres del C.P. PERPUTXENT hem estat treballant aquests dies perquè tot estiga a punt per encetar un nou curs. Tenim per davant tot un any d'experiències, projectes i oportunitats.
   Esperem que les vacances d'estiu us hagen carregat les piles per començar amb força i il·lusió aquesta nova etapa. Donem especial benvinguda als més xicotets i a les noves famílies que formaran part de la nostra escola, l'escola de tots. 

Aquest any estrenem direcció, des de la qual us animem a participar activament de la vida escolar i ens posem a la vostra disposició per quan ens necessiteu. També volem agrair a Luís Negro la tasca duta a terme durant més de 20 anys al capdavant de l'escola.
  Com a novetat d'aquest curs, hem creat aquest blog. El blog del C.P. PERPUTXENT que volem que siga d'utilitat per a tots aquells que ens visiteu. La nostra idea és posar notícies, informació, activitats que realitzen al centre i tot allò que considerem interessant. Estem convençuts que aquest mitjà de comunicació és una excel·lent ferramenta per poder oferir-vos informació i rebre els vostres comentaris. És per això que des d'ací us animem a utilitzar-lo i animar als vostres xiquets i xiquetes a familiaritzar-se cada vegada més amb les noves tecnologies.
Esperem que aquesta iniciativa siga ben rebuda i que entre tots i totes en fem un bon ús:
BENVINGUTS I BENVINGUDES AL NOU CURS ESCOLAR 2012-2013!

divendres, 7 de setembre del 2012

Presentació del Beniarrés CF





Aquest diumenge dia 09/09/2012 presentació "espectacular" del nou equip de futbol del Beniarrés C.F. que aquest any jugara en el grup 12 de la 2ª regional del Grup Valencia. 


La presentació començara sobre les 17:30 h. amb presentació de les categories inferiors i del primer equip del Beniarrés , i despres sobre les 18:00 h. partit contra l´equip del Modalcoy C.F. de la LLiga d´Alcoi d´adherits, esperem contar amb el soport de la nostra aficció.

FORÇA BENIARRÉS C.F. !!!!!!!!

dijous, 6 de setembre del 2012

L’atur no para de pujar a Beniarrés


El darrer més d’agost ens deixa una nova xifra preocupant: El nombre de persones inscrites a les llistes del SERVEF com demandants de treball al nostre poble és de 133, 6 més que el darrer mes de juliol de 2012.

Aquesta xifra representa un 10% del total d’habitants censats a Beniarrés. El que encara agreuja més aquesta xifra si llevem als menors de 60 anys, les persones jubilades i els impedits. Per tant, aquesta xifra rondarà el 35 % de la gent en edat laboral la que actualment es troba a l’atur ( la mitja estatal està sobre el 24 %).

Per acabar d’arredonir aquesta alarmant xifra, vora la meitat dels aturats de Beniarrés no reben prestació, el que agreuja la situació personal i familiar de molts dels nostres veïns i veïnes.

Alguna cosa s’està fent malament quan estem 10 punts per damunt de la mitjana estatal en la xifra d’aturats a Beniarrés.

No hi cap ajuda ni assessorament especialitzat per als nous emprenedors que volen tirar un negoci per part de l’Ajuntament, tampoc hi han naus niu a preu baix per llogar-les alhora de començar un negoci. No hi han polítiques fiscals per part del consistori que ajuden a obrir negocis al poble, ni tampoc es fa cap política per tal d’atraure el turisme rural.

Desgraciadament aquestes xifres són alarmants i el que es pitjor, no es veu cap millora a curt termini que ens traga d’aquesta situació.

dimecres, 5 de setembre del 2012

Curs de formació a Beniarrés


Aquest matí un veí m’ha preguntat si sabia alguna cosa sobre un curs de formació per a persones aturades que s’havia anunciat per la megafonia municipal. Li he dit que no sabia res i que tampoc hi havia res al tauler d’anuncis que tinc al bar.

Una vegada a casa he entrat a la web de l’Ajuntament de Beniarrés i no he vist cap informació sobre aquest curs de formació. He entrat a la secció “Borsa de treball/ Treball Públic” i tampoc i havia res. He entrat a la secció “Tauler d’anuncis” i tampoc hi havia res, per tant, he desistit de seguir buscant a la web oficial de l’Ajuntament de Beniarrés, un web que teòricament deuria informar a tots i totes de les coses que passen al si de l’Ajuntament i que deuria estar actualitzada.

També he anat al tauler d’anuncis de l’Ajuntament de Beniarrés per veure si hi havia alguna informació sobre aquest curs de formació i tampoc hi havia res.

Així que com no puc dir ni de va el curs de formació, si està remunerat la seua assistència, ni la seua durada, ni el lloc on es celebra, sols em queda que les persones que estiguen interessades es passen per l’Ajuntament a informar-se.

dilluns, 3 de setembre del 2012

Llistat dels 417 medicaments exclosos de la Seguretat Social

A partir del dissabte 1 de setembre un total de 417 medicaments surten del finançament públic per part del Sistema Nacional de Salut (SNS) per la qual cosa, en cas de ser receptats pel metge, hauran de ser pagats de forma íntegra pels ciutadans.

La decisió forma part del paquet de mesures impulsat per la ministra de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat, Ana Mato, per garantir la sostenibilitat de la sanitat pública a Espanya i l'entrada d'altres fàrmacs d'última generació per tractar malalties greus o invalidants. L'estalvi previst és de 450 milions d'euros.

La llista de fàrmacs desfinançats inclou alguns d'ús comú com Almax, Pectox, Hemorrane, Fortasec, Acetil Cisteïna o Mucosan, tots ells per a símptomes menors, segons Sanitat, i amb una "alternativa" terapèutica que sí que està finançada.

Llistat:
PEPSAMAR COMPRIMIDOS, 50 COMPRIMIDOS
ALMAX SUSPENSION ORAL EN FRASCO, 1 frasco de 225ml
MAALOX 600 mg/ 300 mg COMPRIMIDOS MASTICABLES 60 comprimidos
BEMOLAN 800 mg COMPRIMIDOS MASTICABLES 30 comprimidos
MINOTON COMPRIMIDOS, 30 comprimidos
BEMOLAN 400 mg COMPRIMIDOS MASTICABLES 60 comprimidos
GELODROX SUSPENSION ORAL, 20 sobres
WINTON 200 mg / 150 mg COMPRIMIDOS MASTICABLES 40 comprimidos
GELODROX POLVO PARA SUSPENSION ORAL, 20 sobres
ALMAX FORTE SUSPENSION ORAL, 30 sobres
GELOTRICAR POLVO 110
ALMAX COMPRIMIDOS MASTICABLES, 60 comprimidos

Pots llegir-la tota punxant en aquest enllaç

De nou estem ací


Després de quasi un mes sense actualitzar el blog “Beniarrés al dia”, he trobat el temps i la tranquil·litat per fer-ho.

Ganes i noticies no han faltat al nostre poble per poder actualitzar-lo però per motius laborals i, sobretot, familiars amb el naixement del meu fill Dídac Jordà i Calbo han fet que fins aquests moments no trobara el temps ni la tranquil·litat de sentar-me front a l’ordinador.
 
Des de censures i boicots a l’actuació de Pep Botifarra a l’ermita, l’adequació del camp de futbol per a fer la recordà, les nostres Festes Patronals, l’obrir i tancar la piscina vella,  l’eliminació de mestres per al proper curs al col·legi “Perputxent” de Beniarrés, les vacances de molts dels nostres veïns i veïnes a diferents indrets d’arreu del mon, els partits de pre-temporada del Beniarrés CF, l’obertura d’un nou bar a Beniarrés i altres noticies que perfectament s’hagueren pogut tractar en aquest blog. Un blog que vol estar obert a tot el mon i obert a la vostra participació.

Ara que el dia comença a ser més curt, que el dia es més fresc i que ja no tinc tant de treball, vull dedicar part del meu temps a actualitzar aquest blog per a que siga, el que sempre he volgut que siga, una finestra oberta a tots els beniarresins de tot arreu que volen saber que passa al nostre poble des d’una visió informativa i al mateix expressant la meua opinió personal sobre diferents fets que ocorren  i afecten a Beniarrés.

Doncs bé, comencem una nova temporada que espere estiga plena de noticies positives per al nostre poble i tots els qui en ell vivim.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...