Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dimarts, 18 de setembre del 2012

Subvenció per a la millora de l’enllumenat a Beniarrés


La Diputació d’Alacant ha subvencionat a l’Ajuntament de Beniarrés amb el 95% del cost de l’actuació de millora de l’enllumenat públic, actuació, amb un cost total de 32.726 €.

Aquest impostant subvenció està dintre del Pla de d’Estalvi Energètic que ha encetat la Diputació d’Alacant.

Pel que es dedueix del títol del projecte és millora de l’enllumenat públic, suposadament del casc urbà, no especificant quin tipus d’actuació es va a realitzar. Si és el cas de Benimassot que amb una subvenció de 33.250 € si que especifica que es tracta de canvi d’enllumenat públic a LED.

Tampoc al perfil del contractant hi ha cap anunci de licitació de l’obra, per tant no hi ha cap informació de l’actuació que va a portar-se endavant i  tot sembla indicar serà adjudicada sense publicitat entre tres empreses seleccionades per l’equip de govern.

Fanal públic amb tecnologia LED

En aquest enllaç podeu llegir la relació de poble beneficats que han entrat en aquest pla (pàgina 23)



3 comentaris:

Anònim ha dit...

pregunto no tendra nada que ver en esto algun diputado el cual creo entender que es socio de empresas de leds???? pregunto yo

Anònim ha dit...

si la meitat de les faroles del poble estan apagades!

Beniarres al dia ha dit...

Al primer anònim: Per el que se, res a veure de moment. Després caldrà saber a quina empresa li s´adjudica.

Al segon anònim: Realemnt es preocupant la qualitat llumínica que tenim a molts carrers de Beniarres amb un deficient lluminaria.

Hi han zones del poble que séstà realment fosc, agreujant-se a les 23:00 hores quan baixa la quantitat de llum que emeten els fanals.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...