Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

divendres, 7 de setembre del 2012

Presentació del Beniarrés CF





Aquest diumenge dia 09/09/2012 presentació "espectacular" del nou equip de futbol del Beniarrés C.F. que aquest any jugara en el grup 12 de la 2ª regional del Grup Valencia. 


La presentació començara sobre les 17:30 h. amb presentació de les categories inferiors i del primer equip del Beniarrés , i despres sobre les 18:00 h. partit contra l´equip del Modalcoy C.F. de la LLiga d´Alcoi d´adherits, esperem contar amb el soport de la nostra aficció.

FORÇA BENIARRÉS C.F. !!!!!!!!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

El Beniarres perfectamen podria dirse el Muro CF, cada vegada menys gent de Beniarres jugant , vatga merda.

Anònim ha dit...

pues jugues tu! Els xavals de Muro i Cocentaina i Lorxa...que venen a jugar son gent de categoria i venen ben agust, ben contents i a donar-ho tot per el Beniarres! Si asi els xavals nomes fan que fumar porros pues que vols!!!!??

Anònim ha dit...

Si el 4 joves del poble que podrien jugar a futbol no tenen ganes de entrenar ni de jugar, l´unic que podem fer es pillar gent de fora, que vinga a entrenar i a jugar.

Perquè jo crec que la gent del poble lo que vol es anar els diumenges a vore el futbol jugue qui jugue, si pugera ser tots del poble molt millor , pero com no es el cas, tenim que donar sort que la gent de fora vullga vindre a jugar asi.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...