Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dijous, 27 de setembre del 2012

Ple Ordinari a l'Ajuntament de Beniarrés


Dijous 27 de setembre es celebra sessió plenària a l’Ajuntament de Beniarrés de caràcter ordinari, es a dir, es poden presentar mocions per part dels grups polítics i fer preguntes als membres de l’equip de govern, que com bé sabeu, està format per els 5 representants del Partido Popular.

L’Ajuntament de Beniarrés, s’ha dignat a penjar a la web oficial del consistori l’ordre del dia de la sessió, cosa que cal agrair i que lluny de ser un fet destacable, deuria ser la cosa més normal del món.

Una vegada llegits els punts de la convocatòria, reflexa com governa el Partido Popular el nostre Ajuntament i es simplement a base de decrets, es a dir, sense consens. Doncs com es pot llegir a la convocatòria, son donar compte i ratificacions de decrets que ja ha adoptat l’equip de govern.

Molts pensareu que per a que un consens si el PP té la majoria i és el que pensa l’equip de govern, com moltes vegades a passat a les sessions plenàries a les quals he pogut assistir, quan per part del nostre alcalde escoltavem “ tinc igual el que voteu”, es a dir, no l’importa ni les propostes ni els suggeriments, es farà el que la majoria de govern vol i que a l’Ajuntament de Beniarrés, ostenta el PP.

Si que hi ha un punt que es demana l’opinió de l’oposició, pel simple fet que és un tema complicat i es demana la complicitat de l’oposició i és la retirada o suspensió temporal a URBA BENIARRÉS SL de la condició d’agent urbanitzador pel PAI del Dr. Orero.

En aquest cas no s’ha fet per decret i s’ha volgut que l’oposició participe de la decisió sobre aquest espinós afer. Cal recordar, que siga, la que siga la decisió final, serà la que el Partido Popular estime oportuna, doncs té la majoria absoluta a l’Ajuntament de Beniarrés.

Sols em queda convidar-vos a la sessió plenària que tindrà lloc hui dimecres a les 19:30 hores al saló de plens de l’Ajuntament de Beniarrés.

1 comentari:

Anònim ha dit...

fede, ves fes-los una foto a l'actual coorparació, que estic de vore al Ripoll, al pare, al fill i a l'espirit sant...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...