Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dijous, 6 de setembre del 2012

L’atur no para de pujar a Beniarrés


El darrer més d’agost ens deixa una nova xifra preocupant: El nombre de persones inscrites a les llistes del SERVEF com demandants de treball al nostre poble és de 133, 6 més que el darrer mes de juliol de 2012.

Aquesta xifra representa un 10% del total d’habitants censats a Beniarrés. El que encara agreuja més aquesta xifra si llevem als menors de 60 anys, les persones jubilades i els impedits. Per tant, aquesta xifra rondarà el 35 % de la gent en edat laboral la que actualment es troba a l’atur ( la mitja estatal està sobre el 24 %).

Per acabar d’arredonir aquesta alarmant xifra, vora la meitat dels aturats de Beniarrés no reben prestació, el que agreuja la situació personal i familiar de molts dels nostres veïns i veïnes.

Alguna cosa s’està fent malament quan estem 10 punts per damunt de la mitjana estatal en la xifra d’aturats a Beniarrés.

No hi cap ajuda ni assessorament especialitzat per als nous emprenedors que volen tirar un negoci per part de l’Ajuntament, tampoc hi han naus niu a preu baix per llogar-les alhora de començar un negoci. No hi han polítiques fiscals per part del consistori que ajuden a obrir negocis al poble, ni tampoc es fa cap política per tal d’atraure el turisme rural.

Desgraciadament aquestes xifres són alarmants i el que es pitjor, no es veu cap millora a curt termini que ens traga d’aquesta situació.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Hi ha molta gent aturada treballant en negre i cada dia hi haurà més.

Anònim ha dit...

quina poca vergonya! no pot ser que el 35% de la població en edad de treballar del nostre poble estiga aturada! hem de fer alguna cosa i prompte; i deixar de confiar en els polítics que tenim!

Aturats de Beniarrés, unim-nos!

Anònim ha dit...

Podeu unir-vos i tots junts anar a plorar a la verge de la cova santa. Si reseu molt, segur que ella fa el miracle. Reseu, reseu, que ahí teniu el remei i la solució. Ave maria purísima... Amen

Anònim ha dit...

Està molt clar que a la Cova Santa no anirem a plorar-li! el que hem de fer els aturats és organitzar-nos!i lluitar! sols som vulnerables! units podem ser forts!

Anònim ha dit...

Si, si, ... més aturats cada dia però els bars ben plens el dia que passes i a l'hora que passes... economia sumergida o sobra de diners? o a cas no menjen en tota la setmana per a gastar-se-ho al bar? A mi no m'ixen els conters... que m'ho expliquen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...