Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dimecres, 19 de setembre del 2012

L’alcalde de Beniarrés, Luís Tomàs, proposa la construcció d’un alberg per a peregrins.


En un acte celebrat a Xàbia per tal de consolidar el Camí d’Alba que uneix Xàbia amb Almansa i que passa per el nostre poble i que s’uneix a la Ruta de la Llana i Camí Francés fins arribar a Santiago de Compostela, l’alcalde de Beniarrés, Luís Tomás, va anunciar el seu dessig de construir un alberg per a peregrins, al mateix que oferia la piscina municipal.



Tot seguit podeu llegir un fragment de la noticia i a l’enllaç de baix la noticia sencera.

"Por último, el alcalde de VillalongaEnric Llorca, sugirió la posibilidad de crear un folleto común del Camino del Alba, con unas hojas personalizables por cada municipio. Mientras que el de BeniarrésLuis Tomás, expresó su deseo de crear un albergue para los peregrinos y ofreció también el uso de la piscina municipal para estos. Y Guillermo Cholbi, edil de Turismo de Gata de Gorgos, se mostró ilusionado por que su municipio forme parte de "esta iniciativa maravillosa", que en el futuro servirá de nexo de unión entre el sur de la comarca y el Camino del Alba."

2 comentaris:

Anònim ha dit...

lo q tenen q construir a beniarres son dos fabriques grans, una pera donar treball a la gent y el altra pa fer dines pa els politics y pugen cobrar un sou ben grant el alcalde y conçejals. pero feules yaaa

Anònim ha dit...

Si, ara la farem , pero tu no tindras drets ninguno et podrem donar per el cul tot el que ens vinga en gana i tu no et queixaras , cobraras 400 E i com tens tantes ganes les jornades seran de 14h i per que treballes un poc mes tambe treballaras els caps de setmana .
Aixó si, politics, banquers i tota aquella gent que no treballa cobrara molt mes que tu tindra temps lliure una educacio per els seus fills , PRIVADA tambe la SANITAT privada amb els teus 400E et podras pagar una sanitat i una educacio?.
La portem negra .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...