BENIARRÉS AL DIA NI COMPARTEIX NI ES FA RESPONSABLE DELS COMENTARIS QUE EN AQUESTA PÀGINA ES PUBLIQUEN.
AQUELLS QUE CONTINGUEN OFENSES, INSULTS O SEMBLANTS, NO SERAN ADMESOS.
Actualitat: MEDI AMBIENT: Diumenge 24 de Setembre es celebra l'activitat ciclista" Amb Bici per la via verda"

dimarts, 14 d’agost de 2012

Festes Patronals de Beniarrés 2012


Del dimecres 15 al  dissabte18 d'agost

Tot i les moltes activitats prèvies que s’han realitzat durant la setmana cultural, aquest dimecres, dia de l’Assumpció, tindrà lloc a l’alba la tradicional Diana. Tot seguit la Unió Musical de Beniarrés arreplegarà a tots els festers per a dirigir-se a la missa en honor a l’Assumpció.
Una volta finalitzada l’eucaristia, i acompanyats els festers als seus domicilis, Beniarrés sencera descansarà per agafar forces per celebrar l’Entrada de Moros i Cristians. Aquesta tindrà lloc a partir de les 19 h. Els carrers de la localitat de El Comtat tornaran a tremolar un any més amb els compassos de les marxes mores i cristianes, a sentir l’emoció dels festers i els aplaudiments d’un públic meravellat.
Una volta finalitzada, serà el torn per a la processó i el castell de focs d’artifici.
Després de sopar una orquestra amenitzarà la revetlla fins a altes hores de la matinada. Una matinada que pot allargar-se fins la tradicional cordà que tindrà lloc durant les primeres hores de llum del dia.
Respecte al dijous, dia dedicat a Sant Roc, el matí estarà dedicat a rendir culte al patró en la tradicional missa. A més aquest dia també està dedicat als solters. Amb la retirada del sol, a les 21 h tindrà lloc la processó del joves del poble. La revetlla novament tancarà el dia i n’obrirà altre. Sobre les 5 h de la matinada tindrà lloc una cordà amb 40 eixides en honor als solters.
El divendres, serà el dia dedicat al Santíssim Crist de l’Empar. D’aquest dia cal destacar a part de la missa dedicada sant, la divertida retreta que tindrà lloc sobre les 19 h. Una activitat molt esperada per tots els beniarresins i beniarresines.
A les 21 h es celebrarà la tradicional processó. Aquesta finalitzarà amb un castell de focs d’artifici. Novament la revetlla estarà amenitzada per una orquestra.
I per al dissabte, dia dedicat a la Mare de Déu de la Cova Santa, als actes tradicionals de la cordà i la missa cal destacar l’ofrena de flors a la Mare de Déu (19 h) i una processó general en la hi haurà una parada obligatòria de l’Alameda per a gaudir del castell de focs d’artifici. A l’arribada a la plaça de l’esglèsia es cantarà l’himne a la Nostra Senyora de la Cova Santa. L’orquestra i la cordà donaran per finalitzades les festes de 2012.

Informació estreta de Pàgina 66

1 comentari:

Anònim ha dit...

Fede, por favor si puedes me guastaria q1 me comentaras de quien fue la santa idea de contratar a los porteros organizacion q hiban en las verbenas, que seguro de responsabilidad tenian, q cobravan, si se sometio a pleno y realmente q se gano con ello. gracias y un saludo

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...