Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dilluns, 14 de maig del 2012

Saps que hui hi ha Ple a l’Ajuntament de Beniarrés?


Hui dilluns, a les 19:30 hores, es celebra a l’Ajuntament de Beniarrés, sessió plenària de caràcter extraordinari.

Aquesta vegada a la web de l’Ajuntament del nostre poble, s’ha publicat la convocatòria i l’ordre del dia. Et convide a que la trobes a la web oficial de l’Ajuntament de Beniarrés, doncs s’hi troba a “primera plana i a la vista”. Si després d’un temps no l’has trobat, punxa en aquestenllaç i podràs llegir l’ordre del dia. No busques llegir cap acta de les sessions plenàries ni cap convocatòria de l’any 2012, per que no les trobaràs. Simplement, per que no hi ha cap acta publicada. Coses de la tecnologia.

A l’ordre del dia es pot llegir que l’Ajuntament de Beniarrés vol demanar un nou préstec per a fer front al pagament de factures pendents de pagament corresponents a l’any 2011 i anteriors.

També es pot llegir la intenció de l'equip de govern de revisar taxes i la crear de nous pagaments per a la Fira de Beniarrés.

Curiosament, una veïna del nostre poble (desconeixc com ho sap), el diumenge de matí, m’ha dit que es pretén pujar el carnet de la piscina un 30 % i que es vol fer pagar per fer els cursos de natació que organitza l’Ajuntament als qui hi participen. A més a més, segons l’ordre del dia, es preten crear noves taxes per a la Fira de Beniarrés, tant per als qui venen a vendre com per per als que la gaudeixen de les degustacions gastronòmqiues que s'organitzen.

Així que ja saps, hui a les 19:30 hores, sessió plenària a l’Ajuntament de Beniarrés. Em permet el luxe de convidar-te si vols saber de primera ma el que es pretén debatre i aprovar per a tots i totes.

2 comentaris:

PPSOE NO GRACIES ha dit...

La fira de Beniarrés és una vergonya per al poble ja que no té cap sentit i a demés val un grapant de diners, pobre dels venendors els vec i em pilla un pena no tenen que vendre res. Quina organització té el pp per a crear "eventos" que li toquen a Ricardo Costa o al Bigotes per a que els tiren un maneta.

Fira de Beniarrés= Fira Fantasma i vergonya per al poble

Anònim ha dit...

BENIARRES QUERIDO BENIARRES POBLE DE LA FIAMBRERA, TENEMOS LO Q NOS MERECEMOS POR QUERER APARENTAR SIEMPRE

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...