BENIARRÉS AL DIA NI COMPARTEIX NI ES FA RESPONSABLE DELS COMENTARIS QUE EN AQUESTA PÀGINA ES PUBLIQUEN.
AQUELLS QUE CONTINGUEN OFENSES, INSULTS O SEMBLANTS, NO SERAN ADMESOS.
Actualitat:

dimecres, 2 de maig de 2012

Un mes de maig de l'any 2011


Al mes de maig de l'any 2011 es publicava aquest article al blog "Beniarrés al dia". Un any després tot segueix igual, amb l'agreugament, de que com estem en crisi, perilla l'obertura de la vella piscina municipal, per allo d'estalviar i l'area de repartiment segueix sense urbanitzar-se.

Vos deixe l'escrit publicat l'any passat en aquest mateix blog:

El grup municipal socialista ve presentar fa un temps aquesta instància a l’Ajuntament de Beniarrés . L’escrit deia el següent:

EXPOSA:

Aquest estiu va ser inaugurada la nova piscina municipal al carrer Dr. Orero.

La piscina té una zona que l’envolta per a poder prendre el sol que es troba delimitada per una perímetre quadrangular.

La piscina es troba en terreny catalogat com a dotacional segons el Pla General d’Ordenació Urbana (PGOU) de Beniarrés vigent actualment però al nostre entendre, la zona per a prendre el sol està ocupant zona catalogada en el PGOU com a zona verda, la qual té que estar separa de la zona dotacional mitjançant una barrera física i tindre un altre ús diferent al que el que li se està donat actualment, així com estar disponible per a tota la població tot l’any i no sols el període de temps en que es trobe oberta la piscina

SOL·LICITA:

Certificat per part del tècnic competent sobre la qualificació i catalogació dintre del PGOU vigent de Beniarrés de tot el perímetre que ocupa la zona delimitada com a piscina municipal, inclosa la zona per a pendre el sol.

Certificat per part del tècnic competent sobre si la zona dotacional i zona verda deuen anar separades mitjançant una barrera física.

La resposta per part de l’arquitecte municipal va ser l’esperada i confirmava el que pensàvem i era que l’actual recinte de la piscina està ocupant terrenys catalogats com a zona verda. Aquests terrenys tenen que anar separats mitjançant un barrera física del que és el recinte del piscina, reduint l’espai que ara hi ha per pendre el sol en més de 220 m2. Aquesta ocupació de terrenys està autoritzada per l’adjudicatari del PAI, mentrestant no comencen les obres d’urbanització (construcció de carrers i solars) del PAI de la zona del Dr. Orero.

La cosa queda bastant clara, el terreny que hui coneguem com a la nova piscina municipal, no correspon amb la realitat, doncs aquest terreny li s’han de llevar més de 220 m2 per a construir un parc amb columpios, fonts i arbres, que té que estar perfectament delimitat i separat físicament dels terrenys que ocupen la nova piscina.

Quan s’urbanitze l’àrea de repartiment del Dr. Orero i es construeixca aquest parc, la zona per a pendre el sol i eixugar-se, es reduirà considerablement al que hui en dia coneguem.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Federico, no m'agrada que hajes posat publicitat al bloc. ni que el tingues tan deixat de la ma. Ara pareix Beniarrés a la setmana, perquè ja no ens tens al dia.És sols una crítica que pretén ser constructiva.

Beniarres al dia ha dit...

T'agraixc la teua crítica.

No calia que la feres, doncs jo mateix, ja m'havia adonat.

Els motius son molt variats: des del treball, la meua proxima partenitat, la manca de noticies a nivell local, el no tenir informació directa del nostre ajuntament, fan que la publicitat d'articles siga massa llarga en el temps.

Aquest blog està obert a qualsevol persona. Així que vos anime a que envieu el vostre article i serà publicat.

Al mateix temps podeu enviar temes sobre els quals tractar i penjar articles.

Respecte al que dius de la publicitat, no se a que et refereixes? Estaria molt agrait que ho explicares.

I donar-te les gràcies per llegir el blog.

Anònim ha dit...

Hola de nou,de vegades apareix publicitat quan apretes el botó per a posar un comentari o qualsevol altra cosa.Ja m'ha passat alguna volta,que s'obri una finestra de publicitat.Mirau be.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...