BENIARRÉS AL DIA NI COMPARTEIX NI ES FA RESPONSABLE DELS COMENTARIS QUE EN AQUESTA PÀGINA ES PUBLIQUEN.
AQUELLS QUE CONTINGUEN OFENSES, INSULTS O SEMBLANTS, NO SERAN ADMESOS.
Actualitat: METEOROLOGIA: El dissabte 12 de maig es celebra a Beniarrés el VI Encontre D'aficionats a la Meteorologia

dimarts, 29 de maig de 2012

La Primera Comunió a Beniarrés


Aquest diumenge 3 de Juny, 9 xiquets i xiquetes de Beniarrés prendran el sagrament de la Primera Comunió a l’església Sant Pere Apòstol de Beniarrés a les 12:00 hores. Després de 3 anys de preparació arriba l’hora tant esperada per molts xiquets i xiquetes, i com no, per molts pares i mares, iaios i iaies i familiars.

Amb processó i amb acompanyant musical, els comuniants son arreplegats per les seues cases per a portar-los a l’església on els esperen els veïns i veïnes del poble i la gent convidada. Una vegada acabada la cerimònia eclesiàstica, es pares i mares dels comuniants, conviden a les persones convidades a un dinar en algún restaurant de la comarca.


La celebració ja comença el dissabte 2 de juny a les 18:00 hores amb la visita de Draco a les cases dels comuniants. Draco és un drac que fa 11 metres de llargaria i 2 i mig d’alçada que trau fum per el seu nas i que és molt simpàtic amb els xiquets i xiquetes. Draco és un drac que pertany a l’Associació Cultural l’Esportí i ja s’ha convertit en habitual la seua visita als comuniants la vespra de la seua festa.


Draco, el drac de l'Esportí

Que és la Primera Comunió, en que s’ha convertit i els motius pels quals els xiquets i xiquetes, pares i mares la volen celebrar, és un qüestió molt llarga i que de segur ens portaria a llargues deliberacions i diferents punts de vista, però ara no toca. Un altre dia serà
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...