Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dimecres, 16 de maig del 2012

Per si ho vols saber


El passat dilluns vaig assistir com a públic al ple extraordinari celebrat a l’Ajuntament de Beniarrés.

La sessió plenària va tindre lloc a les 19:30 hores al saló de plens de l’Ajuntament de Beniarrés. Com a públic em trobava jo sols, el que hem fa pensar que la gent de Beniarrés “passa” olímpicament del que es decideix per part dels qui ens representen.

Aquest passotisme, al meu parer, és molt preocupant i és com a conseqüència del que vegem a les televisions, on els polítics semblen gent llunyana que sols mira per el seu melic i el seu propi benestar.

La política local es diferent i crec que la gent, per a poder opinar, deu estar informada i res millor, que estar informat de primera ma i no del que es diu al mercat, als bars o als cantons.

Cadascú és lliure de fer el millor que considere oportú.

A la sessió plenària es van aprovar diferents assumptes. Aquest és el que he considerat més important:

-Es va aprovar demanar un prèstec bancari de 100.000 € a un interès entre el 5 i 7 % per a fer front a factures pendents realitzades abans del 31 de desembre de 2011.

-Es va aprovar posar una taxa de 6 € per als qui facen el curs de natació i que estiguen subvencionats i de 20 € per als qui facen el curs i no el tinguen subvencionat. Aquest any sols hi haurà subvenció per a 20 xiquets o xiquetes.

-Es va aprovar pujar el carnet de la piscina municipal per a la gent entre els 16 i els 65 anys de 18 a 25 €. També pujar el dels pensionistes de 15 a 20 € i l’entrada diaria a la piscina, quedant-se en 2’5 € al dia.

-Es va aprovar crear una taxa de 3 € per a les persones que vullguen gaudir de la degustació gastronòmica en la Fira de Beniarrés.

No cal dir que les coses a l’Ajuntament de Beniarrés, s’aproven o no, si el Partido Popular vol, doncs té la majoria absoluta al consistori per què 5 regidors del PP són més que els 4 que formen l’oposició.

També, per part de l’alcalde es va informar, que ha data de la sessió plenària no es sabia si aquest estiu s’obririen les dues piscines municipals. Tot estava en l’aire i depenia de diferents factors.

El que si que no es va informar, i em preocupa, és que no es va dir res per part de l’alcalde  si l’Ajuntament de Beniarrés havia sol·licitat acollir-se a les convocatòries del PAMER, EMCORP o EZOINT, per tal de crear al llarg de l’estiu llocs de treball per a la gent desempleada de Beniarrés.

Doncs bé, açò és el que he considerat més important de la darrera sessió plenària.



5 comentaris:

Anònim ha dit...

CHE CHE CHE, PERO SI EN BENIARRES SOMOS DE CATEGORIA, DE LOS POCOS QUE PODEMOS PERMITIRNOS EL LUJO DE TENER DOS PISCINAS, PAGAR INVITACIONES Y TIRADAS A LOS CAZADORES, Y COMO NO LA SANTA SUERTE DE TENER UN ALCALDE DE FIL DE VINT AMB ROBA DE ETIQUETA Y MOVIL SENS LIMIT DE SALDO. BUENO QUE SOM ELS MILLORS CHE JEJEJE
AMUNT EL PEPE PEPE PEPEREPEPE

Anònim ha dit...

en planes val 30€ la piscini i sols hi ha una, i si ja no es por anar ven vestit pel carrer,,,

Anònim ha dit...

JAJAJA VESTIDO SI PERO DE MARCA Y A CONSTAS DE GANARSELO JEJEJE

Anònim ha dit...

beniarres querido beniarres que posaras el olla y no trauras res, pero exo si molt bona gent. vitat???

Anònim ha dit...

mes val anar amb roba de marcao sense marca que no anar totes les processons amb la mateixa roba inclosa les xancletes espere que ho edites"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...