Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dimarts, 8 de maig del 2012

Parlem dels mosquits


El passat diumenge vaig assistir al darrer partit que el Beniarres CF jugava al camp de “La Paraen aquesta temporada. El nostre equip va perdre contra el Castalla CF. Tots amb els qui estava es queixaven de la gran quantitat de mosquits.

Hui he estat al par del Dr. Fleming amb el meu fill, jugant i berenant. Per cert, a més a més dels jocs  i “columpios”  estar deixats i en un mal estat, no existeix ni una font pública en tot el parc. Tots amb els qui estava al parc es queixaven de la gran quantitat de mosquits.

Hui ha començat la calor i amb ella la presencia de mosquits serà cada vegada més nombrosa, picant-nos, creant-nos molèsties, alguna que altra reacció al·lèrgica i el que es pitjor, amb la picada dels mosquits, es poden transmetre malalties i infermetats.

A data de hui, no he vist cap actuació al nostre poble i als voltants , de l’empresa que porta molts anys fent el tractament contra els mosquits. Per altra banda m’han dit, i per tant, pot ser veritat o no, que amb  motiu de la crisi econòmica que estant patint les institucions públiques i el nostre Ajuntament de Beniarrés, aquest any no es procedirà al tractament contra els mosquits.

Com he dit abans, es una noticia que m’han dit i que no es tic capacitat ni afirmar-la ni desmentir-la, però als fets en remet.

Espere que de ser certa aquesta informació, el nostre Ajuntament actue amb  contundència i amb responsabilitat com a gestor dels diners públics i vetllador dels interessos de tots els ciutadans de Beniarrés. 

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Ara quan el vostre diputat diga que les depuradores del Serpis i el pantà estan de fil de vint aneu i li rigueu la gràcia.
PP=PSOE=KK

Beniarres al dia ha dit...

Llig auest paragraf: " Gairebé qualsevol massa d'aigua és bona per al desenvolupament d'una o altra espècie de mosquit, mentre estigui estancada o flueixi molt lentament. No cal que es mantingui permanentment; en alguns casos basta que hi romangui un mínim d'una setmana o deu dies, perquè pugui aparèixer una nova generació de mosquits.

Hi ha espècies que colonitzen les aigües brutes i espècies d'aigües netes. D'igual manera, algunes suporten millor les baixes temperatures que altres, tot i que en general, sempre es veuen afavorides per la calor" estret de http://www.elbaixllobregat.net/scm/index.asp?id_menu=347&sub=sub347&v_id_departament=J&lang=ca, que imagine algo sabran de mosquits.

Així que, no se d'on t'has tret eixes rialles però, sense ser botànic, crec que els mosquits es crien igual en aigues brutes com netes. El que si que es crien es en aigues quetes o estancades, i això crec, que no té res a veure en política.

Anònim ha dit...

Fede no patisques, si al final els peperos diran que la culpa de que hi hagen mosquits sera tambe de Zapatero i de la " mala gestion del anterior gobierno" .

Beniarres al dia ha dit...

Aquest mateix matí, han estat esmorzant al meu bar treballadors de l'empresa CTL, que es la que ha fet els tractaments dels mosquits els darrers anys.

M'han dit que estaven fent una desratització dels clavegurerams del poble.

Els he preguntat que si també el tractament contra els mosquits i m'han dit que van vindre la setmana passada i que el van cada 15 dies.

Fins ací, és el que sé.

Anònim ha dit...

Ben clar ho diu :"Hi ha espècies que colonitzen les aigües brutes i espècies d'aigües netes."
Ací ,a banda d'olors, tenim mosquits que colonitzen les aigües brutes.Això no vol dir que tots els mosquits siguen iguals ,Fede

Anònim ha dit...

A,i ja crec que l'estat del pantà te molt que vore en política, però que molt

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...