Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dimarts, 22 de maig del 2012

365 dies i quasi tot per fer




Un dia com hui de l’any 2011, els beniarresins i les beniarresines, estavem convocats a les urnes per triar a les persones que anaven a gestionar el nostre Ajuntament al llarg dels propers 4 anys.

El poble sobirà va voler que el Partido Popular governara l’Ajuntament de Beniarrés am majoria absoluta, enviant al PSPV-PSOE i al BLOC a l’oposició.

Han passat 365 dies amb un govern de majoria absoluta del PP i per tant el que s’ha fet o s’ha deixat de fer al nostre poble ha sigut voluntat de la formació política que ostenta la majoria absoluta al consistori beniarresí, el Partido Popular.

En aquests 365 dies, s’ha pujat la taxa de la brossa, s’ha pujat la taxa de l’aigua, s’ha pujat l’impost de bens immobles (IBI), s’ha pujat el carnet de la piscina municipal, es pagarà per participar als curos de natació.

En aquests 365 dies, l’Ajuntament ha demanat préstecs per valor de més de 190.000 € per tal de fer front a les factures pendents de pagaments a proveïdors. S’ha tancat l’any amb un dèficit de més de 149.000 € i l’any 2011 es va tancar amb més de 290.000 € en factures pendents de pagament.

En aquests 365 dies, no s’ha convocat cap oferta de treball públic per part de l’Ajuntament encara que estan pressupostades als diferents pressupostos aprovats per el PP, hi ha més gent  que mai sense treball a Beniarrés i el que és més preocupant, sense perspectives de trobar-ne, sent el polígon industrial, quasi en la seua totalitat, bancals plens d’herbes.

En aquests 365 dies, no s’ha construït un sol habitatge nou a Beniarrés ni s’ha desenvolupat l’àrea de repartiment del Dr. Orero per tal de construir nous habitatges i que els jovents del poble i altra gent que opta per viure al nostre poble ho puga fer.

En aquests 365 dies hem vist com el turisme rural passa de llarg per el nostre poble, podent ser aquest sector un motor per a crear treball i prosperitat a bars i botigues

En aquests 365 dies, s’ha construït una nova zona recreativa al toll de Picotares, s’ha posat en funcionament un nou bar de propietat municipal i s’ha acabat de construir el nou Centre Social, però que en la actualitat es troba en les seues portes tancades a falta de fer reformes i equipar-lo.

365 dies donen per a molt però està quasi tot per fer.


3 comentaris:

Anònim ha dit...

fede tenim lo que es mereixem, una merda punxa en un palo, els peperos estos no empleen ni un puto duro en el benestar i prosperitat del poble , tan sols volen lluir i fer propaganda de obres faraoniques i esdeveniments que no valen per a res, en definitiva tenim lo que es mereixem .

Anònim ha dit...

¿Turisme rural? Tot el turisme pasa de llarc y sen va a l'Orxa, per algo sera. ¿Que ha fet el PP en 8 anys pel medi ambient? Lo mateix que el PSOE en 20. INUTILS

Anònim ha dit...

xe ja esta be de dir que tenim lo que els mereixem, jo crec que ningu mereix esta situacio, menys criticar i actuem podem fer un beniarres diferent.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...