Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dimarts, 20 de desembre del 2011

Lluïset de nou campió autonòmic de raspall

El pilotari de Beniarrés Lluïset es va proclamar de nou campió autonòmic de raspall en la modalitat de parelles defenent els colors del Club de Pilota Alzira




Piles ha disfrutat de la primera gran jornada de finals que seguirà demà diumenge amb cinc finals.


Primera jornada de les finals del XIII Campionat de Raspall per parelles al trinquet en l’acabat d’estrenar trinquet de Piles. Amb un gran ambient entre les grades i en “l’escala”, l’equip de María Adoliño Alzira s’ha proclamat campió de primera categoria enfront de Dénia A, amb un resultat de 25 per 15.


Gran partida de Lluiset, que ha fet valdre la seua experiència, i de Juan, que l´ha secundat de manera impecable. Si bé, la parella de Ricard i Guillen mai ha donat per perdut la trobada i van lluitar fins a l’últim quinze. En la partida de tercera categoria, La la Llosa de Ranes s’ha imposat a Castelló de Rugat per 25 a 15. Les dos parelles han donat mostra del seu bon nivell de joc.


Sens dubte, la final de segona ha sigut la que menys emoció ha tingut, ja que Genovés B, amb José Sanchis i Edu Cardona s’han imposat 25 per cap a Genovés A, amb Quico i Perales.Han entregat els trofeus el director general de desenrotllament estatutari, José Manuel Miralles, el president de la FPV, José Daniel Sanjuán, el vicepresident, Saoro Oliver, l’alcalde de Piles, David Morant, i l’alcalde de Villanueva de Castellón, Salvador Álvarez.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Enhorabona Luis, encara que no varem poder anar a vore la partida perque estavem jugant a futbol , segur que deguere ser espectacular i vas portar el nom de Beniarres al teu cor,estem molt orgullosos de tu.

Anònim ha dit...

Enhorabona LLuiset, continues siguent el millor any darrer any.BON NADAL A TOTS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...