Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dilluns, 5 de desembre del 2011

Que algú ens ho explique

La setmana passada eixia publicada aquesta noticia a la pàgina de Radio Alcoi- Cadena Ser:

“La falta de recursos de los ayuntamientos de la comarca comienza a tener repercusiones en el funcionamiento de la mancomunidad de El Xarpolar, que debe los últimos ocho meses
a Fomento de Construcciones y Contratas por la recogida de residuos. El importe de la deuda supera los 466.000 euros.

El presidente de la mancomunidad, Carlos Blanes, insta a los municipios a que salden sus deudas con la entidad para poder pagar a la empresa y evitar así la suspensión del servicio.

El coste anual de la recogida de residuos es de 700.000 euros. Según Blanes, el 90% de los ayuntamientos no ha pagado sus obligaciones con la mancomunidad correspondientes a 2010. Ninguno ha pagado las de este año y todavía quedan tres municipios por pagar las de 2009”

L’Ajuntament de Beniarrés té que fer una aportació trimestral d’uns 14.000 € , es a dir, uns 56.000 € a l’any per la recollida de la brossa per part del Xarpolar dels contenidors grocs, blaus i verds. A banda està el servei de recollida domiciliaria que no entra en el que paga el nostre ajuntament a la Mancomunitat del Xarpolar on tenim delegat la recollida i tractament de la nostra brossa domiciliària.

La pregunta que em faig es molt lògica, si segons diu el president de la Mancomunitat del Xarpolar, Carlos Blanes, cap ajuntament ha pagat cap obligació de l’any 2011 i tots nosaltres si que hem pagat el corresponent rebut a SUMA de la recollida de la brossa de l’any 2011, en que s’ha gastat el nostre ajuntament aquests diners?

4 comentaris:

Anònim ha dit...

EN SERVESES Y SOPARETS

Anònim ha dit...

En llonganisese i botifarres , en tirs de guatla , en dos picines , en donar solars als amics al costat de l'escola en fer edificis sense cap sentit i moltes coses mes.

Anònim ha dit...

"Açò ho pague jo!!!", caldria que diguera algú.

Anònim ha dit...

La basura residus que no vol la gent, que paga per a que desapareguen de sa casa, per a que u no es preocupe de la quantitat ra que produix. Però a la mateixa hora un senyorets utilitzen la basura que els els han paga ja per a utilitzar-la per a fer composts. Ara bé la pregunta que jo em faig és la següent, a Beniarrés un poblet no es podria reutilitzar la nostra basura per a fer el nostre compost per a les oliveres? Ens contaria més barat? o més car? o seria allò correcte, que cada u es menje la seva propia basura.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...