Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dimarts, 12 d’abril del 2011

S'haguera pogut evitar

El passat dijous, 7 d’abril, es va produir a Beniarrés una tallada general d’aigua des de les 10 del matí fins les 10 de la nit, més o menys, com a conseqüència d’una avaria a la bomba del pou del Nofre, el qual abasteix el nostre poble a l’espera de es facen les obres necessàries que posen en funcionament el pou que es va fer a la Pedrera.


Una vegada passat un temps prudencial, és moment d’analitzar com es possible que un poble es quede sense aigua potable tant de temps i si aquest fet s’haguera pogut evitar. Evidentment no es pot evitar la fallida o ruta de la bomba d’aigua però si les seues conseqüències en la població de Beniarrés.


El grup municipal socialista, quan es va enterar que Beniarrés anava a rebre un nou Pla E del Govern Central a l’any 2010, vam proposar un serie de propostes i suggeriments per tal d’invertir els més de 143.000 € que hi havia destinats al poble de Beniarrés. Les propostes les podeu llegir en aquest enllaç, però voldria destacar, d’entre elles, una proposta que diu el següent:


- Dispositius que controlen l’entrada i eixida d’aigua potable als dipòsits municipals, així com quan les bombes del pou es paren, per tal de previndre que es quedem sense aigua en cas d’averia si el personal de l’ajuntament no se n’adona.


Com podeu imaginar, aquestes propostes, juntament amb la que feia referència al dipòsit de l’aigua van ser desestimades amb els vots en contra del Partido Popular, que va optar per destinar la totalitat dels diners a construir una segona planta al Centre de Divulgació Artística i Musical.


Si hagueren fet el que proposàvem els socialistes, el passat dia 7 d’abril el poble de Beniarrés no s’haguera quedat sense aigua, doncs amb el dispositiu que proposàvem posar, bé els treballadors municipals o bé l’alcalde, hagueren detectat que hi havia un avaria doncs aquest dispositiu els haguera avisat ( normalment és de forma telefònica mitjançant un missatge al mòbil) i s’haguera pogut detectar molt més prompte i els dipòstis d'aigua hagueren tingut aigua sufcient per evitar que el poble es qudés sense aigua. Mentrestant, l’avaria s’haguera solventat i tal vegada la població de Beniarrés ni s’haguera enterat del que havia passat.


Com es pot comprovar, els socialistes tenim propostes i solucions a molts dels problemes que passen al nostre poble, per molt que hi haja gent que diga que sols fem que criticar i criticar, sense aportar cap solució o proposta, altra cosa és que ens facen cas o simplement tingam un no per resposta, pel simple fet de vindre la proposta d’on vé.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

no es diu Nofre,cal dir pou del barranc d,Onofre

Anònim ha dit...

Hola,
Anònim..., en tot cas seria d'Onofre..., no?
una salutació

Anònim ha dit...

Federicoooooo esperate a hacer campaña de los socialistas de Beniarrés , cuando se habra la veda electoral. esperate hombre , esperate.¿ Que en el reinado de M.V. el pueblo no se quedaba sin agua ??? pregunto, si mal no recuerdo llegamos a estar hasta 3 dias sin agua; hala se imparcial y publicamelo campeón.

Beniarres al dia ha dit...

Amigoooooo, veo que te molesta lo que escribo por el simple hecho de decir la verdad y proponer soluciones a algunos de los problemas que pasan en nuestro pueblo.

Puedes estar tranquilo que, si quieres, podrás leer nuestras proposiciones para mejorar la vida de los que optamos por vivir en Beniarrés, así como para la gente que nos visita.

Si quieres que hechemos la vista a tras lo podemos hacer i recordar que en el "reinado" de Maria Vicenta se pagaban las facturas al mes de ser presentadas en el ayuntamiento, que se cerraban los años contables con superávit, que no se pasaban facturas de un año para otro por falta de dinero. Como ves podemos seguir mirando hacia atrás pero hay que mirar hacia delante y como habrás podido leer en el articulo, el dejar al pueblo de Beniarrés sin agua se hubiera podido evitar con la propuesta aportada en su tiempo por el grupo municipal socialista.

Como ves soy imparcial y te animo a contestar lo que he escrito

* El de l'oli * ha dit...

Bravo Fede

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...