Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dimarts, 5 d’abril del 2011

Més de cent persones, contra la supressió de mestres a Beniarrés

Mares, pares, veïns i alumnes s'han concentrat a les portes de l'escola
Com ja apuntàvem la setmana passada, l'escola de Beniarrés podria perdre dos mestres per al curs vinent. Front aquesta mesura de la Conselleria d'Educació, mares, pares i alumnes, així com veïns i veïnes del poble, s'han concentrat a les portes del CP Perputxent demanant una rectificació.


Fins i tot l'alcalde del poble, el popular Lluís Tomàs, ha volgut fer costat al seus veïns en el que considera "una situació d'excepcionalitat front la qual el Consell d'Educació hauria de recapacitar". De fet, ell mateix ha redactat al·legacions i s'ha posat en contacte amb la Direcció Territorial per mantenir el curs vinent la unitat de dos mestres de Primària a l'escola pública del poble. Fins el moment, encara no s'ha rebut cap resposta, però anuncien que aniran "a Alacant o on faça falta per a que es repense aquesta mesura".


Per la seua banda, la presidenta de l'AMPA de l'escola, Bienve Navarro, ha manifestat la seua voluntat per tal que des de d'alt "facen alguna cosa per arreglar aquesta situació, però que ens afecte el menys possible".


Lluís Tomàs, alcalde pel PP de Beniarrés, ha manifestat el seu disgust al conèixer que "pobles amb la mateixa ràtio d'alumnes que la nostra escola, no sofriran aquestes retallades", en el que ha considerat com un "greuge comparatiu". A més, afirma que l'Ajuntament que encapçala, ha hagut de fer grans esforços per poder "mantenir els serveis bàsics al poble, i especialment l'educació". Dirigint-se directament al Consell d'Educació i a la Conselleria, ha afirmat que "si volen mantenir els pobles com els tenim ara al medi rural, han de considerar excepcions com aquesta i estudiar els casos d'una forma més particular. En cap cas s'ha de minvar l'educació". "Estem fent tot el que podem, i només volem ser iguals que els altres pobles, no ja només en educació, també en temes com l'autovia o l'hospitalització mobiliària que hem estat defensant els últims mesos", apuntava l'alcalde.


Noticia publicada a ARAMULTIMEDIA

2 comentaris:

Anònim ha dit...

El senyor DIRECTOR i sus secuaces on eren? Es que no es interesa? Es aço vergonyos? ho esta be que soles apoien lo que els interesa a ELLS. ¡QUE POCA VERGONYA! Perque per politica nosera? no? ho SÌ? Hai quina MERDÉ.

Anònim ha dit...

¿Quienes son sus secuaces?. ¿ Por qué poca vergüenza?. No entiendo que te moleste tanto el que aparezcan en la foto ó no. Los más interesados en que los niños esten bien atendidos somos nosotros los padres,no los trabajadores del sector público, y el alcalde como representante solo cumple con su obligación

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...