Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dimarts, 19 d’abril del 2011

Oferta de Treball Públic a Beniarrés


Al Butlletí de la Província d’Alacant (BOP) nº 77 de data 19 d’abril de 2011, més en concret a la seua pàgina 72, ha eixit publicada una important subvenció per a l’Ajuntament de Beniarrés de 43.170,36 € corresponent a la convocatòria de la DiputacióConvocatoria de Subvenciones a Ayuntamientos de la provincia de Alicante, para potenciar políticas de empleo entre los desempleados de municipios de hasta 2.000 habitantes, anualidad 2011».

Aquesta convocatòria dotada amb 2.000.000 € va ser aprovada per part de la Diputació d’Alacant a proposta del grup socialista a l’entitat provincial i on tots els pobles menors de 2.000 habitants la rebran, depenent de la població existent.

L’Ajuntament de Beniarrés, per decret d’alcaldia, es a dir sense passar per sessió plenària, l’ha solicitada per contractar gent per a “Manteniment i Neteja de barrancs, Vigilància i Custòdia de Museu”.

Desconeixc quanta gent es pensa contractar, molts mesos, ni com serà el procés de selecció, doncs com he dit abans, la sol·licitud de la convocatòria s’ha realitzat per decret d’alcaldia. Tampoc he vist publicat hui a la web de l’Ajuntament ( tampoc a la plana inicial de la web)informació referent a l’oferta de treball que ha rebut l’Ajuntament de Beniarrés ni cartells apegats als llocs habituals informant de l’oferta de treball.

Sols em queda comunicar que la gent que estiga interessada en aquesta oferta de treball públic podrà passar-se per l’Ajuntament de Beniarrés per informar-se, on imagine que vos podran facilitar molta més informació de la qual jo dispose.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...