Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dimecres, 27 d’abril del 2011

Que passa amb la vella piscina municipal?

El grup municipal socialista a l'Ajuntament fent-se ressò de la inquietud de veïns i veïnes de Beniarrés i veient que va acostant-se la temporada estival, ha presentat aquesta instància a l'Ajuntament de Beniarrés per a que siga contestada per l'equip de govern del PP, sol·licitant informació sobre les actuacions pressupostades i previstes realitzar al llarg de l’any 2011 (108.000 € es preten gastar en la seua millora) per tal d'evitar fugides d'aigua en la piscina municipal vella a la zona de "La Parà"

Sols demanem que tinguen la mateixa rapidesa que quan vam presentar al·legacions al pressupost de l'Ajuntament de Beniarrés per a l'any 2011, que al dia següent, vam rebre una convocatòria de ple per a resoldre les al·legacions presentades tant sols un dia abans.

Aquesta és la instància presentada:


Nom: Grup municipal socialista de l’Ajuntament de Beniarrés

EXPOSA:

Al pressupost de l’Ajuntament de Beniarrés per a l’any 2011, figurava a l’annex d’inversions la quantitat de 108.000 € per a ser invertits en l’antiga piscina municipal de la “La Parà” per evitar la fuga d’aigua que pateix, a ser finançada l’obra al 100% per la Conselleria.

Curiosament aquesta inversió es pretén realitzar un any després d’inaugurar-se una nova piscina que amb la construcció d’un nou bar, uns vestidors i la mateixa piscina, superen els 400.000 € invertits, duplicant ja l’oferta de piscina municipal pública existent fins a la data

Estem acabant el mes d’abril i no s’ha realitzat cap obra a l’antiga piscina.

Més de 200 veïns i veïnes van signar un manifest a les acaballes de l’estiu passat, sol·licitant l’obertura de la vella piscina municipal per aquesta temporada estiuenca, fins i tot, fent-se càrrec ells mateix de les despeses de manteniment.

Veient que la temporada de bany s’acosta i que no s’han realitzat les inversions pressupostades i necessàries per obrir l’antiga piscina


SOL·LICITA:

Dia, i número d’eixida del registre general, en el qual es sol·licita a la Conselleria u altre organisme, subvenció per a reforma l’antiga piscina de “La Parà”.

Còpia de la sol·licitud, i en el cas de que hi haguera, còpia de la resolució o contestació rebuda per part l’entitat a la qual s’ha sol·licitat la subvenció.

Dates d’execució de la subvenció.I que se’ns informe al grup municipal socialista i al poble de Beniarrés, si aquest estiu s’obrirà la piscina del camp de “La Parà”.

Que segons l’article 23 de la Constitució Espanyola que disposa:

“Los ciudadanos tienen el derecho a participar en los asuntos públicos directamente o por medio de representantes, libremente elegidos en elecciones periódicas por sufragio universal”

Que segons l’artícle 77 de la LBRL que disposa:

“Todos los miembros de las corporaciones Locales tienen derecho a obtener del Alcalde o Presidente o de la Comisión de gobierno cuantos antecedentes, datos o informaciones obren en poder de los servicios de la corporación y resulten precisos para el desarrollo de su función. La solicitud de ejercicio del derecho reconocido en el párrafo anterior habrá de ser resuelta motivadamente en los cinco días naturales siguientes a aquel que se hubiera presentado”.

9 comentaris:

Un jove del nostre poble ha dit...

Jo crec que a la piscina vella es podrien fer algunes instalacions deportives com per exemple un camp de basquet ja que esports minoritaris com el tennis on sols poden jugar dos o quatre te una pista que principalment és utilitzada per forasters i en el poble no hi ha la possibilitat de jugar a aquest esport.

* El de l'oli * ha dit...

Mentre no posen una pista de paddel...

Beniarres al dia ha dit...

Aquesta és naotificació que m'ha ndonat a l'Ajuntament en relació a la petició d'informació sol·licitada: " La aportación de la información será facilitada por el Ayuntamiento en fechas breves, condicionado al volumen de trabajo,...".

Vosaltres mateix.

Anònim ha dit...

al de l'oli:Ñ per que no es podria fer una pista de padel?? Es un esport per a tot tipus de gent, no resulta car, i no necesites a 10 persones per a poder fer esport. jo crec que una pistad e pàdel esta molt be

* El de l'oli * ha dit...

Perquè el paddel és un esport que em recorda al senyor Aznar

Anònim ha dit...

al de l'oli: i??? Ixe s el teu argument per a opinar que no es una opcio el posar una pista de padel???. per a jugar a futbito el fan falta 10 persones i no parlem per a jugar a futbol... jo jugue tote les setmanes a padel, per que es un esport comodo de jugar, nomes necesites a una persona i no a mig poble, i per que no es car (es a dir, no es esport de pijos com molts pensen). I si Aznar jugaba i que???

Beniarres al dia ha dit...

Mentrestant a 13 de maig, l'Ajuntament gurada silenci. No sabe, No contesta.

Anònim ha dit...

Ni contestarán Fede.. estaran massa ocupats pensant fer altra construcciò innecessària per al poble, però necessària (suposadament), par a guanyar els vots, ja que segons lluis els de la gent major ja els te guanyats... Xe! no seria millor fer les coses per el be del poble i no per a guanyar vots?? q va a fer per a guanyar-se als joves, un macrobotellón en la plaça???.... VOLELM EL BÉ PER AL POBLE, no edificis sense funcionament (i molts d'ells per ara innecesàris), amb plaquetes d'innaguració per guanyar vots! més b hageren fet, invertint en areglar el barranc de l'encantada com varen prometre.

* El de l'oli * ha dit...

Benvolgut anònim:
em sembla molt be que jugues al paddel, jo no ho faig. De fet intente fer qualsevol cosa que em recorde a JM Aznar, com ara abdominals (2000 al dia segons ell), mentir com un bellac o invadir països... eixes coses.

Vols arguments? Dis-me una cosa, no s'aprofitarà millor l'espai practicant esports que juguen 10 o 20 persones al mateix temps?

No hi tinc res en contra, perdona si t'he tocat l'amor propi. Però reconeix que és un esport una mica desconegut.

Per altra banda, que em dius del bàsquet? És l'esport oblidat. On pots jugar-hi al poble?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...