Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dimarts, 1 de setembre del 2009

NOU CURS POLÍTIC

És pot dir que amb l’arribada del mes de setembre comença un nou curs polític al parlament nacional, a les Corts Valencianes i com no, als ajuntament i l’Ajuntament de Beniarrés no és menys.

Els regidors i els nostres mandataris locals van acabant o estan arremetent les vacances. Actualment i fins al proper dia 7 de setembre, l’alcaldessa en funcions és Yolanada Calbo Moncho segons ha eixit publicat al BOP nº 166, degut a que l’alcalde s’hi troba fora de la població (sempre segons el decret publicat) i el poble i la seua gent va tornat a la normalitat amb les piles carregades i amb ganes d’emprendre noves iniciatives com fer esport, perdre quilos, fer bicicleta, portar una vida més saludable, preparar-te unes oposicions o fer alguna col·lecció que altra d’eixes que ens bombardegen a la televisió, entre altres moltes coses. Quasi sempre aquesta empenta s’acaba a meitat del mes de setembre però crec que el que compta és la voluntat de intentar fer-ho i si hi ha sort i ganes, endavant.

Malauradament estem patint un crisi econòmica a nivell mundial que està fent que molta gent a Beniarrés i a la resta de poblacions estiga a l’atur i per tant és d¡esperar que aquest nou curs polític i econòmic siga el que puga anunciar l’acabament d’aquesta crisi i el començament de la creació de treball i de creixement econòmic de les families.

El nostre ajuntament té per endavant importants reptes que deuen anar en donar-nos a tots els veins i veïnes una millor qualitat de vida, treball, més drets i major benestar social i més infraestructures entre altres coses. Alguns dels projectes i treballs que deuen veure la llum en aquest nou curs polític que s’enceta son els següents:

- El polígon industrial s’han de convertir en el que tots volem que siga un lloc que cree treball i prosperitat al nostre poble i no el que és hui en dia on està tot venut i sols hi ha un 30 % edificat. El polígon industrial té que ser el que el seu nom diu i no parcel·les plenes de males herbes envers de naus industrials. L’Ajuntament deu posar-se a treballar i fer complir els plecs de condicions als compradors per que es trobem en la tessitura de que si hui en dia un empresari vol instal·lar-se a Beniarrés no hi han terrenys industrials perquè estan tots venuts però la gran majoria està ple de males herbes. L’equip de govern del PP es deu posar a treballar ja.

- L’ajuntament de Beniarrés deu començar els tràmits per ampliar el polígon industrial de Beniarrés doncs ja s’han deixat passar més de 2 anys i no s’ha fet res de res, i això que els representants del Partido Popular eren els que sabien com es feia un polígon industrial.

- El govern municipal deu exigir a la Conselleria de Sanitat l’arribada de l’assistència domiciliaria al nostre poble per a que molta gent envers d’estar ingressada a l’hospital d’Alcoi puga estar a les seues cases rebent la visita dels professionals sanitaris i en d’aquesta manera els familiars no es veuen obligats a desplaçar-se periòdicament a Alcoi. Els veïns i veïnes de Beniarrés som ciutadans de Primera i tenim els mateixos drets que altres ciutadans de la nostra comarca que si que tenen aquest servei, o a cas no paguem els mateixos impostos que ells?

- El govern del Partido Popular deu posar en marxa les inversions pressupostades al pressupost de l’Ajuntament i que pujaven a 923.000 € per aquest any i quan passada la legislatura no s’ha gastat ni el 5 % d’aquest diners pressupostats. Si que s’han fet obres com les del Pla Zapatero o el Pla Camps però aquestes no estaven pressupostades i per tant no estaven dintre dels 923.000 €. Amb la realització d’aquestes inversions és revitalitzar l’economia local.

- En aquest curs polític l’Ajuntament de Beniarrés deu intentar promoure la urbanització de la zona del Teular, una vegada ja hi ha un agent urbanitzador per a la zona del Dr. Orero, per tal d’obrir nous carrers i oferir noves parcel·les urbanístiques per a la construcció d’habitatges, així com desestrangular el tràfic que pateix el carrer Torres Orduña (font del Gaiato) amb la creació d’una eixida per a tota aquella zona que done al carrer l’Alameda.

- S’han de traure a concurs públic les dues places de treball consignades al pressupost de l’any 2009: Una d’auxiliar administratiu i l’altra de peó de serveis múltiples doncs ja han passat més de 8 mesos i aquestes places estant totalment paralitzades, ja que si es van pressupostar i aprovar amb els vots del PP s’haurien de traure, o és que no es pensen traure aquestes places de treball públic?.

- En aquest nou curs polític s’hauria de tancar definitivament el tema del Geriàtric que es pretén construir al nostre poble i que podria ser un autèntic revulsiu per al poble. Per comentari que he tingut han hagut certes discrepàncies alhora de fixa el preu per a la compra dels terrenys. Un possible solució per a solventar aquestes discrepàncies podria ser la següent: De fer-se aquest geriàtric a Beniarrés, l’ajuntament cobria un 2% per l’impost de construcció del mateix i sembla ser que la construcció d’aquest edifici està al voltant dels 17 milions d’euros. Per tant l’ajuntament podria destinar aquests diners, uns 340.000 €, a arrodonir un preu de venda per a que tots els propietaris dels terrenys accepten vendre per a fer el geriàtric. El poble després ja es beneficiaria amb llocs de treball, consum als comerços i bars locals, reactivació urbanística, entre altres coses. Però al meu parèixer aquest tren no es pot deixar passar.

- També l’ajuntament té per davant la tasca començar la construcció de la nova piscina municipal i dir que pensa fer de l’actual, doncs el poble no es pot permetre tindre dues piscines en marxa i a la vella li se te que donar un ús. També el govern del PP ens té que dir quin ús li pensa donar a l’edifici que s’està construint amb les diners del Pla Zapatero a la zona del col·legi Perputxent.

- Com no, el govern del Partido Popular deu posar en marxa un pla d’estalvi econòmic per tal de reduir les despeses corrents i sanejar l’economia de l’Ajuntament, doncs cal recordar que s’han passat un bon grapat d’euros ja gastats l’any 2008 a càrrec del pressupost de l’any 2009 i que aquestes factures incrementaran el capítol de despesa corrent de forma considerable.

Aquestes són algunes de les tasques que considere més prioritàries (segur que me’n deixe alguna) en que es deu posar a treballar el més aviat el govern del Partido Popular per tal de crear treball, major benestar social, més prosperitat i crear un major optimisme en els i les beniarresins i beniarresines.

Per a portar endavant totes aquestes actuacions, els socialistes de Beniarrés estarem ajudant en tot el que faça falta , evidentment si ens criden i demanen el nostre ajut..

13 comentaris:

Anònim ha dit...

recollons Fede, cuanta faena te el ajuntament pendent, no es asustes que no tornaran de vacances.

Anònim ha dit...

cagendeu ,frederic que fan manante faena de agranaor ?, si tendries que estar en el silló principal.

Beniarres al dia ha dit...

Al primer anònim: Aquestes actuacions que he assenyalat deuen ser una prioritat per a l’equip de govern del PP per al nostre poble. El PP a Beniarrés disposa de majoria absoluta i sols la falta de voluntat farà que es facen o no, especialment pel que fa referència al polígon industrial de Beniarrés.

Al segon anònim: Primerament quan veig que no desqualifiques les propostes d’actuació és per que et semblaran interessants i això m’agrada.

En segon lloc cadascú fa la feina que li manen i la que pot fer. Ara jo estic agranant i pintant per el poble i faig el treball que em manen, evidentment no puc fer altres coses com les que he esmentat per que no estic el poble no ha volgut que estiguem jo i els meus companys amb els seus vots. El qui tinga els vots, el qui cobra per fer-ho, que ho faça. Si demanen la nostra ajuda la tindran, sense cap tipus de dubtes.

Anònim ha dit...

3.000 euros al mes i de vacacions. Xe que bó. I ara quan vinga a contar mentires?.

* El de l'oli * ha dit...

Pareix ser que prompte tornara la gent de l'ajuntament de vacances. Per cert, a quantes processons va anar la Yolanda "che que fort"? Ho dic perquè no la vaig veure massa.
Per a que després vagen dient que van sols als actes.
JUAS!
Quina cara més dura recontrafotre

Anònim ha dit...

sabeis por que hay tantas cosas que hacer en beniarres?
muy facil, por que durante los años de gestion de PSOE de beniarres no se hizo ni un piruli.
por lo tanto el repaso que os esta dando el PP es de tal consideracion que si tuvieras verguenza ni si quiera escribirias.
dinos que tenemos de la epoca socialista en beniarres.
la alcaldesa diputada (no).

Anònim ha dit...

"no se hizo ni un pirulí", está claro que es una expresión menospreciadora i descalificante.
Habrá que hacer memoria, pero estoy seguro que alguna cosa se ha hecho. ¿por qué no haces memoria conmigo y exponemos juntos qué se ha hecho en época socialista?
Saludos, y no te alteres; intenta ampliar tu visión.

Beniarres al dia ha dit...

Al penúltim anònim: Veig que reconeixes que totes les coses que he exposat estan per a fer i per tant reconeixes que s’han de fer. Ja veus en això coincidim. Et recorde que el PP fa més de 6 anys que està governant i és el que té les responsabilitats de govern al consistori beniarresí.

Vergonya d’escriure no en tinc gens ni mica, faltaria menys.

Et propose una cosa: Dis-nos que tenim de l’època de govern del PP així el que no digues ho haurà fet el PSPV-PSOE. Tal vegada t’emportes alguna sorpresa ben grossa. Espere resposta.

Anònim ha dit...

teneis las mismas cosas, un alcade y una alcaldesa enchufados, con un sueldo de por vida.
pero por lo menos en epoca de pp, hay un poligono con mas o menos naves, pero esta ahi.
una guarderia que funciona perfectamente.
eso en rasgos generales.
dime tu que sabes mas que habeis aportado de 12 años de PSOE.
de epoca de psoe.........?

Beniarres al dia ha dit...

Mª Vicenta Crespo diputada a Les Corts Valencianes va ser elegida amb els vots dels valencians, en canvi, l’actual alcalde de Beniarrés ha sigut posat a dit per el president de la Diputació en l’actual lloc que ocupa, per tant, de les dues persones que nomenes sols una ha sigut “ enchufada” l'altra ha sigut elegida amb els vots.

Tu sols t’has contestat. Si el PP ha fet les dues coses que nomenes ( i he dic que alguna més ha fet) la resta que hi ha hui en dia a Beniarrés s’ha fet en època de govern socialista i no son 12 anys son molts més.

Lo de la gestió del polígon ho deixarem estar.... però sols et faig un pregunta com es que si el PP sap fer polígons industrials públics i com a conseqüència d’això l’ajuntament guanya un bon grapat d’euros no fa una segona fase per ampliar-lo? Et convide a que em respongues o que li ho preguntes a algun dirigent del PP de Beniarrés.

Anònim ha dit...

responde tu tambien que habeis hecho en mas de 12 años.
lo de vicente lo podriamos hablar largo y tendido al igual que lo de luis.

pero repondeme que habeis hecho vosotros.
claro que tienen cosas que hacer en beniarres, muchas por eso no se llega a todo, si vosotros hubierais hecho algo ahora no haria falta hacer tanto.
donde esta vuestro poligono.?
creo que es mas pequeño que el del pp, por que nadie lo ve.

Anònim ha dit...

como bien dices en tu contestacion anterior.
espere reposta.
o estas preparando la lista de todo lo que habeis hecho y por eso tardas tanto.

Beniarres al dia ha dit...

Veig que t’has quedat sense arguments i sense fets per a escriure més paraules. Ací no és qui ha fet més o menys, doncs les situacions econòmiques i polítiques son diferents en cadascun dels moments ( quin partit governa a la generalitat o la diputació i quin ho fa a l’ajuntament de Beniarrés).

Es clar que “ el repaso que os esta dando el PP” no el trobes per cap lloc i em demanes que et faça una llistat del que es va fer en època de governs socialistes a Beniarrés per a poder demostrar el “repaso”.

Aquestes son algunes de les obres que s’han fet baix governs socialistes:

-Un nou pou d’aigua potable del qual hui estàs beguent aigua potable.
-Un segon dipòsit d’aigua potable
-Renovació de tota la xarxa pública d’aigua potable dins del casc urbà, posant-la per baix de les voreres.
-Asfaltat de nombrosos camins i de tots els carrers del casc urbà.
-Renovació de tota la xarxa de clavegueram pública al cas urbà.
-Construcció d’un col•lector d’aigües pluvials per a la zona del Teular i el Dr. Fleming, entre altres carrers.
- Construcció de les aules del col•legi públic Perputxent
- Reforma integral i pràcticament fer un edifici nou del Centre Rural d’Higiene.
-Construcció de l’actual Piscina Municipal
-Construcció del Pista Poliesportiva, Trinquet i Frontó Municipal.
-Construcció del Centre Cultural “Joan Fuster” (l’equipament es va fer amb el govern del PP).
- Creació de la Biblioteca Pública que actualment té Beniarrés.
-Construcció de l’actual Ajuntament de Beniarrés.
-Construcció del Parc del Dr. Fleming, Placeta Enric Valor i les entrades del poble.
-Construcció de tota la vorera que rodeja el poble per la carretera,

Entre altres coses

T’he posat 15 actuacions que s’han fet baix el govern socialista entre altres moltes més que s’han quedat al calaix. Espere que aquestes actuacions et valguen com a resposta i reconsideres lo del “repaso”.

Espere que ara tu em respongues a la pregunta que et vaig l’altre dia i per si no la recordes té la torne a fer: com es que si el PP sap fer polígons industrials públics i com a conseqüència d’això l’ajuntament guanya un bon grapat d’euros no fa una segona fase per ampliar-lo? Et convide a que em respongues o que li ho preguntes a algun dirigent del PP de Beniarrés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...