Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dilluns, 8 de juny del 2009

RESULTAT DE LES ELECCIONS EUROPEES A BENIARRES

Aquests son els resultats a Beniarrés de les Eleccions Europees 2009:

·Partido Popular 373.- vots

·Partit Socialista Obrer Espanyol 294.- vots

·Bloc Nacionalista Valencià 25.- vots

·Iniciativa Internacionalista 20.- vots

·Esquerra Unida del País Valencià 11.- vots

·Unión Progreso y Democracia 5.- vots

·Esquerra Anticapitalista 5.-vots

·Alternatica Española 5.-vots

·Europa de los Pueblos 2.-vots

·Los verdes 2.-vots

·Falange Española 2.-vots


I després hi han 6 partits minoritaris amb un sols vot cadascun

Vots en blanc: 0.-vots
Vots nuls: 3.- vots

Han exercit el seu dret a votar 753 persones, el que representa el 69’15 % del cens electoral i s'han abstés 336 persones, el que representa el 30'95%.

Des d'ací, vull donar les gràcies en nom de l'Agrupació Local del PSPV-PSOE a tots els beniarresins i beniarresines que han exercit el seu dret al vot en les Eleccions Europees 2009, a pesar de les diverses celebracions de primeres comunions i la difícil conjuntura econòmica i social. Felicitar al Partido Popular per la seua victòria i també als representats de l'administració, els vocals i els presidents de mesa que començant la jornada a les 8:00 hores, tancaven el reconte a les 22:00 hores.

Vull donar especialment les gracies als 294 beniarresins i beniarresines que confien amb el PSOE i que ens han donat el recolzament al nostre treball per Europa, des de l'òptica progressista i a favor de les polítiques socials i un nou model econòmic, fent una Europa més justa i solidària.

Moltes gràcies.
En aquest enllaç podeu veure els reultats de la restade poblacions.

30 comentaris:

Anònim ha dit...

Els resultats en la Comunmitat Valenciana reflecteixen el grau de manipulació informativa que té C9. Pregunteu a la majoria de gent del poble que és cas Gürtel i veure que contesten. Només veuen Canal 9. També considere que el PSOE en la Comunitat no està fen-ho gent bé i no té cap lider amb pes que siga capàs de que la gent canvie el vot.

Anònim ha dit...

la gente que sabe de politica vota al pp por que sabe que es el futuro.
cuantos casos gurtel hubo en el psoe.?
quien no tiene algun caso gurtel en sus filas.
siempre hay mazanas podridas en el cesto pero eso no significa que todo el esto este malo.(se quita las manzanas y todavia queda mucha fruta fresca)(mejor que la del psoe)

Anònim ha dit...

Estem fotuts! Ahir va dir la Pajin que es deu a que la crisi afecta a el partit que goberna,pero en Europa menys Anglaterra els demes grans han guanyat i gobernen.Italia en escandol i tot el mafios guanya,França ridicul socialista,Alemanya crisi pero la canciller guanya...estem fotuts,tenim de reconeixer-ho!
I a Beniarres 20 vots d'iniciativa internacionalista!! Es sorprenen,no?La cuarta força del poble...

Anònim ha dit...

294 Vots al PSOE ? en Beniarrés ,
cuanta ignorancia i a encara.
Seguiu amb Zparo que vos apañara be el bulto.
Visca Iniciativa Internacionalista.

Anònim ha dit...

El que és sorprenent, a primera vista, és que juntant tota la dreta tinguen mes força que la resta de partits junts.
El que és sorprenent, a primera vista, és que havent tanta crisi i tanta corrupció l'esquerra sols obtinga 40 vots.
El que és sorprenent, aprimera vista, que després de tants anys de suposada democracia ( fixeu-se com els cau la baba als polítics profesionals quant parlen d'ella)siguem un poble (el poble valencià en general) amb nul anàlisi polític.
I dic a primera vista pqerque si veus qui fa les lleis, qui controla els mitjans de comunicació, qui controla la banca, qui paga les campanyes electorals ja no sorprén res.

Anònim ha dit...

I Fede q diu de tot aço? Fara com Zapatero que encara no sa vist el pel...

Beniarres al dia ha dit...

Al primer anònim: Resulta més que evident que Canal 9, fa un flac favor a la democràcia i a la llibertat d’informació i crec que un exemple d’aquesta manipulació informativa és la teua opinió sobre el secretari general del socialistes i l’opinió sobre les propostes dels companys socialistes, que treballant molt, presentant propostes i denunciant la forma de governar el PP les Corts Valencianes i la Generalitat Valenciana, no es veuen reflectides als mitjans de comunicació, creant una imatge negativa dels representants socialistes.

Al segon anònim: Hi ha gent intel•ligent que vota a tots els partits, populars, socialistes, nacionalistes, etc, no sols son intel•ligents els votants de PP. Tens raó quan dius que hi ha pomes podrides al basquet no vol que totes estiguen podrides i al cas Gurtel passa això, el que està imputat és Francisco Camps i Ricardito Costa, no tots els militants i simpatitzants del PP, que de segur que hi ha molt gent honrada.

Al tercer anònim: El vot a la dreta a Europa i la baixa participació, es un resultat que ningú pot negar. Jo pense que les mateixes polítiques d’alliberament del mercat, de menys poder per als estats, de retallada de drets socials que hem tingut fins ara a Europa i els EEUU i que ens han portat a aquesta crisi financera mundial, no poden ser els mateixos que ens traguen d’ella, per tant, crec que és una roïna noticia que al Parlament Europeu hi haja una majoria de dretes i bastant extrema dreta.

Pel que fa respecte als 20 vots d’Iniciativa Internacionalista, a mí també m’han sorprès. Esperava més vots per a ERC que per a Inc. Int.

Al quint anònim: Que Beniarrés és un poble que vota partits de dretes, crec que no hi ha cap dubte i sols cal mirar els resultats electorals de les darreres eleccions. Hi ha molta gent que té el vot fixe i també cal dir que els votants de dretes van a votar sempre i pràcticament a una única llista com és el PP, mentre que els partits d’esquerres no acudeixen en massa a votar i la dispersió del vot en un bon grapat de partits, fa que la dreta tinga un doble avantatge alhora del resultat final.

Per el que respecta al resultat dels socialistes a Beniarrés i abans de fer un anàlisi per part de l’agrupació local, cal estar satisfets, doncs en un poble és coneixem i gran nombre de la gent que no va anar a votar ( més de 300 persones) son votants d’esquerres, mentre que els votants de dretes es van mobilitzar en massa en aquestes eleccions europees.. Aquestes resultats, evidentment, no es poden extrapolar a unes eleccions locals, doncs als poble, un bon grapat de vots varien segons els cap de llista dels partits que es presenten.

Anònim ha dit...

Jaime Mayor Oreja, reelegit eurodiputat pel PP a les eleccions al Parlament Europeu, va dir el passat 25 de maig en el cara a cara que va mantenir a TVE amb el candidat socialista J. F. López Aguilar que contra els milers de persones que van xiular l’himne d’Espanya a la final de la Copa del Rei davant el Rei i la macroaudiència televisiva s’haurien de prendre mesures per evitar que en un futur es tornés a repetir. Interpel·lat pel candidat socialista sobre quin tipus de mesures s’haurien de prendre Mayor Oreja va desviar la conversa.

Xiular himnes o cremar banderes és lamentable però també és democràtic. En quines mesures devia pensar l’eurodiputat del PP? Fer entrar la polícia a les cases d’aquests milers de catalans i bascos per evitar que assisteixin a una final? Disputar el partit a porta tancada? Decretar que els clubs F.C. Barcelona i Athletic Club de Bilbao no poden tenir socis i seguidors? Prohibir a aquests clubs de participar en les finals de la Copa del Rei? Il·legalizar aquests dos clubs? Prohibir que al camp del València C.F. es disputin més finals? Així són aquests polítics que acabat el franquisme juguen per força a ser demòcrates i s’omplen la boca de la paraula llibertat però acaben fent figa i ensenyant el llautó.

A Espanya cap dels partits considerats neofatxes que s’ha presentat a aquestes eleccions ha assolit representativitat, però, no ens enganyem, bona part dels considerats d'extrema dreta són dins el sector del PP de Mayor Oreja.

Lluís.

Anònim ha dit...

siempre hablando de la estrema derecha, y la estrema izquierda, independentista, terrorista, asesinos (eta).
o esos subiran todos al altar?

Anònim ha dit...

L'ALTRE DIA VAIG PASSAR PER
CARRETERES CATALANES I VAIG VEURE UNS CARTELLS CURIOSOS:
- EN COLOR ROIG DE FONDO ESTAVA LA FOTO DE AZNAR I BAIX FICAVA: ENS PODEN TRAURE DE LA CRISI AQUELLS QUE LA VAN PROVOCAR?

QUINA LLIBERTAT D'EXPRESIÓ!!!

SI ELS PENJAREN A BENIARRÉS QUE FARÍEN? NO ESTÁ DE SEMPRE MÉS AVANÇADA CATALUNYA QUE LA COMUNITAT VALENCIANA?
POT SER QUE LA GENT ES PREOCUPI MÉS PEL BÉ DE TOTS QUE PER CASA D'UN?

QUINA SERÁ LA CONSEQÜÉNCIA DE TOTA LA CEGUERA DE LA COMUNITAT VALENCIANA? QUE NO ES TINGA UN DURO EN LA VIDA.
I VAL LA PENA SACRIFICAR EL FUTUR PER LA BUTXACA D'UNS QUANTS?

Anònim ha dit...

TAGUERES POGUT QUEDAR A CATALUNYA, NO ENS AURA CLAVAT MES ZAPATERO EN LA CRISIS PER SER TAN INCOMPETENT I NO VOLER VOREU QUE AZNAR? TOTS ELS RENEGATS DE LA COMUNITAT QUE SOMIEU EN CATALUNYA SEN PODRIEU ANAR ALLI I DEIXARMOS DE TANTA IDIOTADA DE PAISOS CATALANS. LO VOSTRE ES LLIBERTAT DEXPRESIO O UN FANATISME IMPOSADOR? VIVA ESPAÑA

Anònim ha dit...

A L'ÚLTIM ANÓNIM :NO SERÁS DESCENDENTS DE CASTELLANS? PQ YO RECORDE SÓN ELS MÉS INQUISIDORS , ALLÁ ON ANAVEN INPOSAVEN LA SEUA LLENGUA.
ÉS CERT QUE EN LA COMUNITAT VALENCIANA QUEDEM POCS VALENCIANS DE PURA CEPA,SI NO T'AGRADA TE´N TORNES A LES CASTILLES. VIXCA EL VALENCIÀ!!

Anònim ha dit...

correcto viva valencia, fuera el enemigo (catalonia).

Beniarres al dia ha dit...

A Beniarrés si s’hagueren penjat aquests cartells que tu dius que hi han a Catalunya, de segur que el mateix dia hagueren sigut llevats. Recorda quan es va posar una bandera d’alt d’un post de la llum, o els atacs a una pintada anant al camp de futbol, i tantes altres coses.

Catalunya, socialment està molt més avançada que qualsevol territori de l’estat espanyol, si llevem Euskadi, amb un munt d’associacions que fa anys que estan treballant des de l’agricultura ecològica, respecte pel medi ambient, defensa de la cultura i llengua pròpia i pels drets laborals dels treballadors. Lamentablement no és pot dir el mateix al País Valencià.

Un cosa em ronda pel cap després de llegir algun comentaris anònims que demostren la fòbia a Catalunya, sempre buscant un fantasma i un culpable per a no mirar dintre de casa. El Partido Popular representa les opinions i postulats que teniu i que pregoneu sobre Catalunya o tinc la “sort” de tindre com a comentaristes del blog alguns del 7 votants que van eixir entre Alianza Nacional o la Falange Española en les darreres eleccions europees?

Anònim ha dit...

Alianza nacional no és presentava a les eleccions europees.

Beniarres al dia ha dit...

Tens raó, perdó. Volia dir Alianza Española

Anònim ha dit...

Si tanata rabia vos dona CATALUNYA , deixeu que siga lliure , VISCA ELS PAISOS CATALANS

Anònim ha dit...

Els unics enemics sou els espanyolistes , castellans que no voleu ni parlar ni sentir de cap altra cultura que no siga la vostra. els unics que an imposat una llengua , els castellans ,espanyolistes i voleu acabar amb els Valencians. torneu a Espanya ,Jo valencia ,catala i mallorqui ,i si ser el que pense es ser un dimoni doncs soc dimoni

Anònim ha dit...

vosotros los independentistas soy los primeros que por ser de derechas ya es sinonimo de falanguismo, pero perdona creo que tanto extrema derecha (falangue) como extrema izquierda (independentistas) no admitiis que
la gente podamos ser valencianos y no catalanes que empieza al final de castellon y abajo de tarragona (para que os situeis), hablais de pintadas que se os borran, lo primero deciros que tanto las pintadas como las pegatinas en las señales las podriais poner en vuestras casas (ya que soy catalanes que todo el mundo lo sepa).
vosotros provar a poner las pegatinas y pintadas en vuestra casa no es casa de los demas ni en moviliario publico y vereis como la gente no dice nada.
quien provoca primero es el que hace un mes ha llenado todas las señales de curvas de beniarres a muro de pegatinas para que sepamos que hay algunos catalanes que no tienen cojones de ensuciarle la puerta de casa a su madre por que si no los mata y los tenemos que aguantar los demas.

Anònim ha dit...

Si admitimos que ser valenciano es ser catalan lo que no admitimos es ser valenciano i español .Las pegatinas si quieres las quitas i las pintadas las borras pero si quieres te pones un molino eolico delante de tu casa.

Tan valenciana que eres i escrivint en castella.
VERGONYA

Carles ha dit...

A l'anònima que escriu en castellà, sols una matisació a aquest paràgraf que ens escriu: la gente podamos ser valencianos y no catalanes que empieza al final de castellon y abajo de tarragona (para que os situeis).
M'he situat: Sant Rafel del Riu (Castelló), El Pas (Tarragona)explíca'm les diferències que hi trobes al marge de les administratives. Villena(Alacant), Biar(Alacant) sense diferències administratives, però la llengua imprimeix diferent "caràcter", o no? Almenys a mi, si.

Anònim ha dit...

Quina manera de banalitzar els temes.
Per cert, això de que "Catalunya socialment està més avançada que qualsevol altre territori de l´estat espanyol, si llevem Euskadi" és un poc...

Tan sols has de vore com acaben moltes celebracions i/o manifestacions als carrers de Barcelona. No crec que siguen l´exemple d´una socientat cívica i socialment avançada.

Com ja m´imatgine les respostes:
Que sí, que la policia és repressiva i té mania a aquestos àngels.
Que sí, que el poder opresor mou els seus fils per a escaflar el crid de llibertat de estes bellíssimes persones. Etc.

Per cert Fede, crec que pels arguments que exposes i el caracter que li dones al blog estás més prop del nacionalisme que del socialisme del PS"PV".

Sols has de vore les webs amigues.

Salut.

Anònim ha dit...

a carles comentarle que si, sabes de bien donde esta el linde territorial pero no donde este el linde que las personas que sabemos hablar valenciano pero no escribirlo parece que aqui no cabemos, cuando por muchas circunstancias hemos tenido que vivir en otras zonas.

a lo que me remito es la falta de EDUCACION por parte de muchas personas colocando pegatinas y pintados en casas ajenas, solo digo que teneis todos casas, locales de reunion y todos hachas la mierda a los demas.
poneros en vuestra casa pegatinas, pintaros la entrada (por que no lo haceis si lo sentiis tanto?)

Beniarres al dia ha dit...

Em reafirme en les meues paraules. Crec que la societat catalana està molt més avançada que la resta de societats de l’estat espanyol. No se si ho farà l’estar més a prop d’Europa, o la revolució industrial que van patir, o el sentiment nacional català com a poble, o el sentiment de país de la seua burguesia, el que és evident, és que els grans moviments socials de vagues, ecologistes de drets dels treballadors , de lluita per l’agricultura, de estima per la terra, i molts altres, estan molt arrelats. Evidentment en tots els llocs hi ha vàndals i mala gent, però no es motiu per a generalitzar.

El blog està obert a qualsevol article que vullgues que es publique i en ell intente exposar el que passa al nostre poble des de la meu visió i exposant les meues opinions i interpretacions sobre en el que ell ocorre. No se si això serà socialisme o naciolisme, simplement és el que vull per al meu poble i la meu terra.

Consideres que la web del PP de Beniarrés dintre de “webs amigues” es nacionalista per a dir que “sols has de vore les webs amigues” per a dir que estic més prop del nacionalisme que del socialisme, perquè socialista no hi és?

Anònim ha dit...

perdona pero a que llamas avanzado?
podemos poner como zona avanzada a andalucia gobernada por el psoe.?
no creo que debas decir que unos u otros son mas avanzados.
para mi los vascos son muy avanzados en unas cosas y en otras viven en la epoca de franco (por interes)

Anònim ha dit...

Cuanta moniata la tia esta vol criminalitzar a la gent per pegar enganxines cuant mai dira res sobre lÁutovia Muro villena o el pla eolic o latra autovia , hotel de la font rotja (PP) urbanitzacio (planesPP)i no pararia aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
¿pero porque poneis pegatinas? ponerlas en vuestra casa .
¡ficat tu el pla eolic ,hotel, urbanitzacio, manganxeries en la porta de la teva casa¡ doncs aixi deixaran de ficar enganxines.

Anònim ha dit...

no quereis nucleares, eolicas, carbon.
pero en tu casa tendras lavadora, aire, secadora, lavavajillas, teles, radios.¿funcionan a pedal?
por hacer un hotel en la fon roja pones pagatinas, ponlas en el ayuntamiento de alcoi o en tu casa.

Anònim ha dit...

Si tinc llavadora ,aire no secadora tampoc, rentaplats tampoc, tele i radio si . Se masa be que les coses funcionen amb energia per-ho la corrupcio no i el hotel de la font rotja i el pla eolic van designats a dit, com la majoria de casos de corrupcio.
L,unica pegatina que hi-ha all Ajuntament es una que diu no mos fareu catalans ¿que no las vista? pases tots els dies per davant.

Anònim ha dit...

Fede, ALIANZA ESPAÑOLA tanpoc es va presentar a les eleccions.ay,ay,ay.....................

Rafael del Barco Carreras ha dit...

SASTRE O CHOFER.


Rafael del Barco Carreras



Lo atribuyen al General De Gaulle, y a otros, “los peores enemigos de los poderosos son el chofer, el ayuda de cámara y la amante”. El sastre de los “trajes de Camps” me recuerda el chofer del Consorcio de la Zona Franca de Barcelona. Siempre he ignorado porqué tenían un chofer en Madrid, pero ahora sé seguro que le amenazaron con el despido si no colaboraba en el guión montado por Javier de la Rosa y Narcís Serra, acusador particular por Alcalde de Barcelona.

El chofer declaró que Serena, Del Barco y Antonio de la Rosa eran íntimos puesto que salían con amiguitas y les hacían regalos. Y si al chofer lo amenazaron con el despido, a dos de sus amantes o amiguitas con algo peor. Éramos íntimos. Unas cenas se convirtieron en ORGÍAS (a la Prensa le encantan las orgías) y en la sentencia en VICIOS. ¡Claro que al juez instructor hubo que regalarle un PISO!... y a otros, Prensa incluída...más, mucho más...

www.lagrancorrupcion,com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...