Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

divendres, 26 de juny del 2009

Recull de noticies breus

Aquest és un recull breu de noticies sobre el nostre poble i en especial sobre el nostre ajuntament que he considerat oportú recopilar-ho en un article

L’Ajuntament de Beniarrés ha deixat perdre una subvenció de 9.000 € destinada a acabar la vorera que va al polígon industrial de Beniarrés i que sufragava la inversió a fer-se al 75% del cost total de l’obra per considerar que no estava suficientment subvencionada.
____________
L’Ajuntament de Beniarrés ha signat un nou conveni amb la Unió Musical de Beniarrés per una període de 2 anys. La quantitat que deu abonar l’ajuntament és de 30.400 € per els 2 anys, 7.600 € l’any 2009 i 22.800 € l’any 2010.Cal dir que en el nou contracte s’han llevat l’acompanyament el dia de l’arribada dels reis mags a Beniarrés, tots els passacarrers de vespra de festa i el concert d’estiu que es celebra abans de Festes. Han quedat tots els actes religosos, l’acompanyament a les autoritats i s’inclou l’acompanyament als festers i festeres.
______________
Després de la renuncia de la regidora del PP Raquel Bonell Jordà i la presa de possessió del nou regidor popular Ignacio Tomàs Lorente, ha hagut una nova redistribució de regidories , juntament amb les que ostentava el regidor del BLOC, Pep Jordà i que fa temps va renunciar a d’elles quedant:
Ignacio Tomas Lorente com a regidor de Festes, Comerç i Foment del Valencià
Franciso Jose Tomàs Lopez com a regidor de Turisme, Hisenda, Urbanisme i Parcs i Jardins.
Yolanda Calbo Moncho coma regidora de Cultura, Serveis Social, Dona, Infància i Joventut.
________________
L’Ajuntament de Beniarrés ha comprat un bancal de 2306 m2 a la zona del barranc de l’Enctada a un veí i una veïna de Beniarrés per 9.000 € ( 1.500.000 pessetes), resultat el m2 a 3’90 € (650 pessetes)
________________
La modificació puntual del Pla General d’Ordenació Urbana (PGOU) nº 3 que afectava a la zona del Teular i que va ser plantejada per l’Ajuntament de Beniarrés a la Conselleria de Territori i Habitatge, ha sigut desestimada, quedant l’àrea esmentada, tal i com està huí en dia en PGOU vigent.El més curiós es que en el darrer ple ordinari, l’alcalde ni ens va informar als grups polítics sobre aquesta desestimació i sols a una pregunta del PSPV-PSOE, va reconèixer aquesta desestimació.
_________________
Al ple celebrat ahir a l’Ajuntament de Beniarrés, l’alcalde ens va dir que en 180 dies no havia tingut temps de traure a concurs públic l’oferta pública de treball per a l’any 2009 aprovada per a l’Ajuntament de Beniarres ( 1 auxiliar administratiu i 1 peó de serveis). No serà que voldrà triar-los a dit?, No serà que ja estan triats? Per a que hi ha temps?

El Partido Popular va votar en contra i per tant es va desestimar, la moció presentada per el PSPV-PSOE per tal d’aprovar un sèrie de bateries per ajudar, en la mesura de lo possible a les families on no treballe cap membre, a la contenció de la despesa municipal i a revitalitzar l’economia local amb arguments com que ja s’ajuda prou, o que la culpa es de Zapatero.
______________

Preguntat pel grup municipal socialista al Partido Popular en la darrera sessió celebrada el passat dia 24 de juny sobre quan s’ha pagat i molt va costar el Correfoc del dia de la vespra de les Festes patronals de l’any 2008, l’alcalde ens ha dit que ni s’ha pagat ni han presentat factura.

I es que hi ha gent que té molta “SORT” doncs el mateix va passat l’any 2006 amb el sopar de festes fet per una empresa de fora que ni va presentar factura ni va voler cobrar. Vosaltres teniu la mateixa “SORT” quan encarregueu alguna feina a alguna empresa en les vostres cases o negocis?
______________

Sembla ser que l’exposició que hi ha al museu municipal de “Ca la Mestra”, ha sigut com un traca. Es va inaugurar amb una gran promoció pels mitjans de comunicació el passat dia 15 de juny amb la visita dels comissaris de l’organització per a després permanèixer amb les portes tancades fins a la Fireta. Algú sap quins dies està oberta per visitar-la?
_____________

Els darrers mesos s’està licitant per part de l’Ajuntament de Beniarrés una gran quantitat d’obra i inversió pública com mai abans s’havia fet i de la qual cosa els socialistes se n’alegrem, doncs ajuda a molt gent a trobar treball i eixir de l’atur.

Evidentment també cal recordar que mai el poble de Beniarrés havia obtingut més de 500.000 € (80.000.000 pessetes) en ajudes per a gastar-les al llarg de tot l’any 2009, 238.000 € del Pla Zapatero i 270.000 € del Pla Camps ( aquest està per confirmar en la seua totalitat i el més important per cobrar per part de l’Ajuntament de Beniarrés).

Ara falt que l'ajuntament licite els vora 920.000 € d'inversió presupostats al pressupost de l'any 2009 del nostre poble
._____________

El govern municipal del Partido Popular va ingressar en concepte de l’impost sobre l’increment del valor de terrenys de caràcter urbà en l’any 2008 18.196 €, 9.693 € més dels previstos.

El que resulta una paradoxa, és que en el programa electoral del PP de l’any 2003, proposava la supressió d’aquest impost si governaven. Perquè no ho fan ara si tenen majoria absoluta?
______________

El govern central socialista de Jose Luis Rodriguez Zapatero, va transferir a l’Ajuntament de Beniarrés l’any 2008 en concepte de “ Participació municipal en els tributs de l’estat” la quantitat de 252.400 € (42.400.000 pessetes), pagant-se tot a 31 de desembre de 2008.

La comunitat autònoma governada per el Partido Popular, va transferir a l’Ajuntament de Beniarrés en concepte de “Transferències corrents de l’administració general de la comunitat autònoma” 134.968 € ( 22.405.000 pessetes), quedant pendent de pagament a 31 de desembre de 2008 45.412 €

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Des de que treballes que ens tens descuidats. No baixes el ritme i endavant, que no es diga.

Beniarres al dia ha dit...

Hi ha que treballar quan es puga i si ara hi ha feina a ello.

El blog sempre te una estoneta el que passa que aquesta setmana passada no he tingut ni un moment.

Gràcies pels ànims

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...