Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dimarts, 23 de juny del 2009

Preguntes per escrit

El grup municipal socialista presenta 7 preguntes al ple per a que siguen contestades per l’equip de govern.

El grup municipal socialista a l’Ajuntament de Beniarrés, ha considerat oportú presentar per aquesta ple ordinari 7 preguntes per escrit per a que siguen contestades per els membres de l’equip de govern.

Amb aquestes preguntes, presentades per escrit abans de 24 hores de que es celebre la sessió. L’equip de govern del PP està obligat a contestar-les i no poden dir que no ho saben o com moltes altres vegades, que et contesten “ que l’altre ple ordinari ja et contestaré”, es a dir, a finals del mes de setembre, com moltes altres vegades ja ens ha passat.

Bàsicament, aquestes preguntes son dades molt concretes i xifres i a banda d’aquestes, es preguntaren altres de forma oral que l’equip de govern del PP, depenent de la voluntat que tinga, constestarà o no.

L’instància presentada amb les preguntes és la següent:


En Jose Vicente Sanjuan Camps, en qualitat de portaveu del Grup Municipal PSPV-PSOE, té a bé sol·licitar que per part del Sr. Regidor responsable es responga a la següent pregunta en el pròxim Ple Ordinari del mes de juny de 2009 i a tenor de l'establit en l'article 97.7 del Reglament d'Organització, Funcionament i Règim Jurídic de les Entitats:

PRIMERA PREGUNTA:

- Decret on està pagat i quantitat a la que ascendeix la despesa del Correfoc realitzat en les passades festes patronals de l’any 2008.

SEGONA PREGUNTA:

- Decret on està pagat el servei de grua presentat al llarg de les passades Festes Patronals de l’any 2008.

TERCERA PREGUNTA:

- Quina administració o entitat van ingressar en el capítol IX, grup 0.911 del pressupost de l’any 2008, la quantitat de 80.000 €?, Baix quin concepte?, Quin va ser el seu destí?

QUARTA PREGUNTA:

- L’ajuntament de Beniarrés ha signat un nou conveni amb la Unió Musical de Beniarrés. Quina quanitat econòmica ha d’abonar el consistori? Quins actes entre dins del nou conveni? I Quins actes s’han llevat respecte el conveni anterior?

QUINTA PREGUNTA:

- A la data de la celebració d’aquesta sessió. Quants diners falten a pagar per part dels adjudicataris de les parcel·les del polígon a l’Ajuntament de Beniarrés?, Quants diners té l’ajuntament de Beniarrés a data de d’avui com a conseqüència de la venda d’aquestes parcel·les?

SISENA PREGUNTA:

- Quants diners va ingressar l’Ajuntament de Beniarrés en concepte per la celebració del mercat dels diumenges al llarg de tot l’any passat?, Quants mercats es van celebrar?

SETENA PREGUNTA:

- En concepte de que es van anular drets de cobrament per valor de 5.728 € en l’impost sobre bens immobles (IBI) en l’exercici econòmic 2008?

6 comentaris:

Anònim ha dit...

en la quarta pregunta, la de la musica podrieu incloure la seguent pregunta ¿Quin nombre minim de music deu de tocar el himne de Espanya el dia de la Cueva?

¿Es sancionara a la musica en cas d'incompliment?

Beniarres al dia ha dit...

No he vist el contracte entre l’Ajuntament de Beniarrés i la Unió Musical de Beniarrés però tot deu estar estipulat al contracte, en especial el nombre mínim de músics que deuen assistir a cadascun dels actes contractats.

Pel que dius de si es sancionarà o no, això ja on han de dir les dues parts que siguen en contracte. Si te de ser sincer, que que tocar l’himne d’Espanya en un acte religiós sobra, per molt de temps que faca que aquests dos actes coincidexquen. Tots sabem en quin contexte polític es va instaurar aquesta relació.

Anònim ha dit...

L´himne d'espanya o marxa reial és pels espanyols i els actes espanyols i pel rei. Açò és Beniarrés,poble del País Valencià, ocupat militarment en el seu temps pels espanyols i ací no hi ha cap rei, ni en volem, així que l'himne d'espanya sel podeu clavar per on vos capiga!

SAJOLIDA ha dit...

L'himne d'Espanya, fora sentimentalismes, ens agrade o no, és eixe i ens representa a l'exterior.
El que passa és que, crec, deuria estar reservat per a actes relacionats amb el Cap d'Estat, La Corona, etc. i no en actes religiosos.
Per a actes religiosos (catòlics) hi ha un fum de càntics i himnes.
Ja seria hora de mal-utilitzar aquest himne.

Anònim ha dit...

al tercer comentari, preguntarli si te uns estudis minims, nia que vore lo ignorans que sou alguns, a mes a mes solen ser els que mes estudis diuen que tenen i els mes tolerans. MEC! per si no ho sabies el pais valencia no es cap pais, Espanya si i el nostre rei el teu tambe i els de tots els catalans es Joan Carles de Borbó i el que no vullga que sen vaja a França, encara que estarieu millor en els tolerants com vosaltres del nord de Africa. i el himne esta mol be el dia de la cova ja que es el dia mes gran i el acte mes emotiu del poble. o ja el eu canviat per la calsotada i la muixaranga?

Anònim ha dit...

Tu que eres, d'on el diu el carnet o d'on et sents? per molt que el meu carnet diga que soc espanyol jo no m'hen senc i no hem digues que és el que he de sentir que els sentiments son lliures. Quant senc l'himne d'espanya m'agarra pena de vore el País tan assimilat que tenim i dic País perque si que som un PAÍS enacara que no tinguem un estat darrere. Som una nació sense estat. I el rei si fora meu ja l'hauria tirat així que no hem dones el que no vullguès per tu.
Si el sets espanyol perque t'ho diu el dni que portes, si t'agrada escoltar l'himne perque és el del teu rei i el del teu estat, podem estar tranquils, perque quant siguem independents altravegada seràs dels nostres perque en el teu dni (si en tenim) possarà País Valencià i al costat entre parentesí Països Catalans i el nostre himne no serà una martxa reial, perque de rei no en tindrem, i que la gent decidisca si vol Muixeranga o l'Himne del Mestre Serrano i el Mestre Tous, personalment els dos m'agraden, aixó si, llevant el "per ofrenar noves glories a espanya" i substituint-lo per l'original " Tots baix el plec de la nostra Senyera"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...