Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dimarts, 28 d’abril del 2009

28 d'abril: Vaga a l'ensenyament públic

La conselleria d’Educació manipula les dades ‘virtuals’ dient que tan sols arriba al 21% de seguiment


Segons les primeres dades que a facilitat la Plataforma per l’Ensenyament Públic, el seguiment de la vaga convocada avui es d’un 70% entre el professorat i un 90% entre l’alumnat valencià. Al voltant de 40 centres ha fet vaga al 100%, segons la Plataforma.

Des de la Plataforma asseguren que la conselleria d’educació ha falsejat les dades. Segons la conselleria la vaga està sent seguida per una petita part del professora, un 21%. Des de la Plataforma critiquen que les dades no s’han extret d’avui, sinó d’ahir. La conselleria només ha tingut en compte el professorat que havia avisat amb antelació que faria vaga, tot i que no estaven obligats a fer-ho.

La societat valenciana ha donat l’esquena una vegada més a la política educativa del PP i del conseller Font de Mora, han afegit des de la Plataforma. A més, han demanat que Font de Mora dimitisca i que la conselleria reflexione sobre si el conseller ha de seguir al cap davant de la mateixa.

Després de les negociacions dels mesos anteriors, que no van acabar amb la nefasta gestió de Font de Mora, i amb les manifestacions i vagues de mesos enrere i la d’avui és hora de que el conseller d’Educació dimitisca, i si no ho fa per voluntat pròpia deuria de ser la Generalitat qui donara el pas, si açò no ocorre continuaran les mobilitzacions de la Plataforma.

Per últim, aquesta vesprada tindran lloc manifestacions a les tres capitals de provincia, Alacant, València i Castelló.

5 comentaris:

Carles Tomàs ha dit...

I que es pot esperar d'un conseller, que com recordeu, va entrar a sac a la seu de l'AVL imitat el general Pavia que, amb el seu cavall, va entrar al Congrés dels Diputats?

Anònim ha dit...

Ahir, al Parlament valencià, el PSOE va fer un vot conscient, conseqüent i sense fissures contra la literatura valenciana, contra els escriptors valencians. Davant la proposta de la diputada Mireia Mollà per incorporar la Generalitat Valenciana a l’Institut Ramon Llull el PSOE s’ha posat al costat del PP per votar-hi en contra.

PP i PSOE, Alarte, Camps i les seues respectives confraries, tenen molt clars quins són els enemics a batre i combatre, i voten junts contra nosaltres, contra la nostra cultura, contra la nostra literatura, conscientment, conseqüentment i sense fissures.

Beniarres al dia ha dit...

Se que el PSPV-PSOE va presentar un esmena al text presentat pr Compromis que no va ser acceptat.


Fins que no conga aquesta esmena o text alternatiu, crec que els socialistes s'han equivocat amb aquest vot.

Anònim ha dit...

La Conselleria d'Educació reparteix justícia:
En les etapes no obligatòries de l'ensenyament, no hi ha beques de transport ni menjador escolar. Així, en Infantil no hi ha beques.
No obstant això, la Conselleria d'Educació, segons on i a qui, sí que dóna aquestes beques en Infantil:
M'he assabentat que en Benilloba els alumnes d'Infantil que venen d'altres pobles SÍ QUE TENEN LA BECA.
Què us pareix?
No és que vulga que li les lleven, el que vul és que les done a tots els centres.

Tercera Opinión ha dit...

Hola, en relación a la manifestación del día 28 de abril, te invito a leer mi artículo sobre la educación en la Comunitat Valenciana:

LA MALA EDUCACIÓN:
http://www.terceraopinion.net/2009/05/03/la-mala-educacion/

Un saludo.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...