Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dilluns, 30 de desembre del 2019

JORNADA ESPORTIVA FESTERS DE SANT ROC

Fa un temps els festers de Sant Roc vam decidir fer uns campionats de futbol sala i de pàdel, finalment va tindre lloc ahir, 27 de desembre de 2019.

Vam estar tot el dia al poliesportiu acompanyats del fred pel matí i el sol durant el dia. Ens va donar molta alegria veure com les graderies de la pista de futbol-sala estaven plenes tant per gent del poble com per visitants, ja que hi van participar un total de 7 equips, sobretot a mesura que s'acostava la final que van disputar un equip de Muro i altre de Castelló de Rugat / Muro, la qual van guanyar aquests segons. 

En quant al pàdel, va tindre molt bona acollida, apuntant-se un total de 9 parelles i que es va allargar fins quasi les 00:00h. La final la van jugar els beniarresins Joaquín Gilabert i Héctor Sellés contra dos joves de la veïna Planes als qui van poder guanyar.

A més de les activitats esportives vam tindre obert durant tot el dia un servei de barra en el qual també féiem entrepans i que va tindre bona resposta entre el públic. Per arrodonir el dia vam fer el sorteig d'una cistella i així donar-li un toc nadalenc a la jornada.

Ja per finalitzar ens agradaria donar les gràcies a tots els que van participar al futbol-sala i al pàdel, així com a tots els visitants i especialment a l'ajuntament i al Beniarrés C.D.F per la seua col·laboració.

Per Jesús Jordà Rojas




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...