Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dimecres, 4 de desembre del 2019

SAMANTHA GILABERT, a un pas d'entrar a OPERACIÓN TRIUNFO 2020


La cantant beniarresina i del grup Cactus, Samantha Gilabert ha superat l’últim càsting per entrar a Operación Triunfo. El talent-show de Televisió Espanyola va celebrar el passat dimarts l’última prova per escollir 30 candidats a candidates que participaran a la Gala 0. Aquesta gala, la qual encara no té data d’emissió, servirà per conèixer en directe els i les 16 concursants que finalment entraran a l’Acadèmia. Ací teniu el moment de l’actuació grupal de Samantha junt amb 4 companyes més.



Dilluns passat arribaven a la cita final 86 aspirants. Després d’una prova de cant a cappella, al primer veredicte van sobreviure 50. Dividits en equips de cinc, dimarts es van enfrontar a una cançó grupal i després d’un segon veredicte van quedar els i les 30 finalistes. Les dues proves es van poder seguir en directe per Internet al Canal Oficial d’Operación Triunfo a YouTube.

SAMANTHA GILABERT
Aquesta és la segona edició d’Operación Triunfo a la qual es presenta Samantha Gilabert. Poc coneixíem d’ella a banda de ser una de les veus de Cactus i que és natural de Beniarrés (el Comtat). Ara, gràcies al seu pas pel càsting d’OT, hem sabut que pateix d’hipoacúsia neurosensorial, que es guia turística i que treballa a un hotel a Lanzarote. Samantha empra audiòfons perquè té un 60% de pèrdua auditiva i s’ajuda de la seua habilitat per llegir ells llavis. Ací us deixem el vídeo de com va passar el càsting a València.



Noticia publicada a Tresdeu.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...