Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dimecres, 1 de febrer del 2017

El CEIP Perputxent de Beniarrés sol·licita la jornada continua

Aquells que reben dictamen positiu de conselleria, faran una consulta als pares el pròxim 4 d'abril

12 col·legis de les nostres comarques demanen la jornada continuada


Col·legi de Beniarrés


Els quatre col·legis públics d'Alcoi, a més dels d'AlfafaraBeniarrésL'Orxa i el CEIP Montcabrer de Muro, han sol·licitat la jornada continuada per al curs 2017-2018. També dos col·legis a Onil i un a Castalla. Tots aquests públics. L'únic privat que ha demanat el canvi de jornada ha sigut el de San Juan y San Pablo d'Ibi.

La conselleria d'educació ha fet públic el llistat de col·legis que han demanat la jornada continuada, un total de 95 a la província d'Alacant; 362 a tota la Comunitat Valenciana. Ara s'estudiaran cadascun dels projectes enviats i s'emetrà una resolució que arribarà a cada centre abans del 15 de març. Si l'informe és favorable, els centres podran preparar la consulta als pares, que tindrà lloc el 4 d'abril. Abans que comence la matriculació i admissió de nous alumnes per al pròxim curs s'informarà dels centres que efectivament canvien la jornada, i aquest canvi s'aplicarà en octubre del 2017. L'autorització és per tres cursos acadèmics, renovables.

En concret, els 12 centres que ho han demanat són el de Sant Vicent, Romeral, Horta Major i Miguel Hernández d'Alcoi; el CRA Mariola-Benicadell d'Alfafara, el CEIP Perputxent de Beniarrés; el CEIP Francisco Cloquell de L'Orxa; el Montcabrer de Muro; el CEIP Rico Sapena de Castalla, els col·legis Mare de Déu de la Salut i San Jaime d'Onil, i el centre privat de San Juan y San Pablo d'Ibi.

Els col·legis que ho demanen ara se sumen als que ja la tenen implantada, com el Bracal de Muro, els 5 públics d'Ibi o el col·legi Santa Ana d'Alcoi, l'únic concertat de la zona en implantar el nou horari.

Noticia publicada a ARAMULTIMEDIA
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...