Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dimarts, 28 d’octubre del 2014

El Sant Rafel goleja al Beniarrés 9-1

Si senyors, 9 gols va fer ahir el Sant Rafel a un Beniarrés que sols havia rebut dos gols fins fa quinze dies, i a qui els d’Àngel Guarner passaren per damunt amb una exhibició de joc per part dels rogets, comandats per un excels Luis Torregrosa, qui va donar tot un recital de joc, i que a més a més va fer el gol que tancava la històrica golejada desde vora 60 metres.
I és que el Sanra va superar en totes les facetes del joc els del Comtat, tant en joc controlat com al contraatac quan els visitants es bolcaven a l’atac. Carlos fou el pitxitxi del partit amb un pòker de gols, secundat per Nacho qui aconseguí fer un hat-trick; però és que l’equip creà nombroses ocasions de gol, com als darrers partits, haguent pogut ser la golejada més àmplia.
P1070548
També destacà la línia defensiva de l’equip, ja que fins a l’hora de joc, el Beniarrés no xutà a la porta defesa per Tolsà, qui no pogué aturar el penal amb el que el col·legiat castigà els locals a falta d’un quart d’hora per a la fí, en un partit on tots dos equips acabaren jugant amb 10 hómens, per expulsions amb roja directa del local Pozo (per una patada a un rival sense baló), i amb doble groga per un jugador visitant.
Àngel Guarner jugà amb: Tolsà; Cambra, Mora, Borredà (Sergio 45’), Jaume; Sanjuan (Pozo 45’), Lurbe, Luis, Omar; Pau (Nacho 45’) i Carlos.
Els gols foren de la següent forma:
1-0 Carlos marca assistit per Luis 20’
2-0 Carlos torna a marcar amb passada de Lurbe 21’
3-0 Passe d’Omar sobre Cambra qui centra i el baló rebutjat per la defensa l’aprofita Mora 28’
4-0 Carlos marca en regatejar a 3 defensors 54’
5-0 Carlos repeteix amb assistència d’Omar 56’
5-1 Marca el Beniarrés de penalti 75’
6-1 Nacho marca en una centrada de Mora 78’
7-1 Nacho marca de nou assistit per Luis 79’
8-1 Nacho aprofita el passe de Cambra 88’
9-1 Golas de Luis desde 60 metres per a culminar una gran actuació de tot l’equipo 89’

Noticia publicada a Benicadell Esportiu
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...