Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dimecres, 29 d’octubre del 2014

668ª edició de la Fira de Tots Sants 2014

Fira de Tots Sants 2014 a Cocentaina  ( El Comtat ). 
Del 31 d'Octubre al 2 de Novembre



CARTELL

    ‘Ingredients de Fira’ és el cartell que representarà la Fira de Cocentaina 2014. L'obra guanyadora és un treball de l'equip format per Fernando Moncho i Nieves Aranda. El cartell que anunciarà la pròxima edició de la Fira de Tots Sants de Cocentaina 2014 es titula ‘Ingredients de Fira’ i és obra de l'equip format per Fernando Moncho Sampascual i Nieves Aranda Brú.



HISTORIA

La Fira de Tots Sants de Cocentaina va ser creada en 1346 per privilegi real de Pere III (Pere II de València) al comte de Cocentaina Roger de Llúria. És la segona fira amb més antiguitat de l'estat espanyol. Actualment se celebra durant la setmana de Tots els Santos (1 de novembre), atrau cada any a més de 650.000 visitants i amb un espai d'exposicions de 70.000 m².


La fira està dividida en diversos espais. Un dels tradicionals és el de maquinària agrícola, que avui dia ocupa la part central de la fira i bàsicament s'exposen cotxes, camions, maquinària agrícola i maquinària de construcció. Altres zones de la fira, són el soc àrab, el mercat cristià, la zona d'atraccions infantils, l'exposició d'animals, etc.


INFORMACIÓ GENERAL

En el següent enllaç tindràs acceés a informació general de la Fira de Cocentaina que et facilita el propi Ajuntament.

I recorda la dita: A la Fira no vages si no tens diners, que voràs moltes coses i no compraràs res.

BON FIRA

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...