BENIARRÉS AL DIA NI COMPARTEIX NI ES FA RESPONSABLE DELS COMENTARIS QUE EN AQUESTA PÀGINA ES PUBLIQUEN.
AQUELLS QUE CONTINGUEN OFENSES, INSULTS O SEMBLANTS, NO SERAN ADMESOS.
Actualitat: AJUNTAMENT: Dimecres 23 de maig a les 19:30 hores sessió plenaria a l'Ajuntament de Beniarrés

dimarts, 7 d’octubre de 2014

9 d'Octubre de l'Ateneu Popular Arrels, BeniarrésBones amics i amigues, com cada any ja està ací el nostre 9 d'octubre i des de l'Ateneu Popular Arrels estem preparant un seguit d'activitats que vos les detallem a continuació:

8 d'octubre, dimecres, a les 20: 00h a l'Ateneu per oferir-vos la presentació del llibre "Fer Harca. Històries medievals Valencianes" amb un dels seus escriptors, Frederic Aparici, que ens parlarà tant del llibre com
del Grup HARCA.

Després realitzarem el sopar del 9 d'octubre a l'Ateneu, el preu serà de 9 euros. Cal confirmar pel sopar.

9 d'Octubre, dijous, anirem a València per manifestar-nos pels drets socials i nacionals de totes les persones valencianes. Estem organitzant cotxes per anar tots junts, si vols vindre posat en contacte amb nosaltres.

10 d'Octubre, divendres, a les 19h al Centre cultural Joan Fuster, xerrada "Regenerant la Fertilitat del Sòl. Microorganismes, Minerals i Matèria Orgànica " a càrrec de Jairo Restrepo, nascut a Colòmbia i naturalitzat a Brasil. Enginyer Agrònom de la Universitat Federal de Pelotas, Rio Grande del Sur, Brasil. Amb tres cursos de postgrau: Ecologia i Recursos Naturals; Enginyeria de Seguretat Ocupacional Agrícola i Agrogeologia.

Després realitzarem un sopar a l'ateneu al preu de 9 euros, cal confirmar assistència, i en finalitzar concert de Batà", que ens presentaran el seu últim treball Intermareal. I concerts del projecte "Júlia" que interpretaran les seues primeres cançons.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...