Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dilluns, 9 de juny del 2014

L'Esporti porta novament el nom de Beniarrés pel País Valencià

La XIX Trobada de nans i gegants a Alcoi ha reunit més de 500 persones.
L'Esporti pels carrers d'Alcoi

El bon oratge ha acompanyat en la celebració de la XIX Trobada de nans i gegants a Alcoi d'aquest diumenge i que estaven incloses dins dels actes commemoratius del 25è aniversari del Grup de Danses Sant Jordi d'aquesta localitat.

Aquest Aplec ha reunit  més de 500 persones de tots els  racons de la Comunitat Valenciana i com a grup convidat, han estatels gegants de Leganés (Madrid), a més s'ha presentat a Alcoi  a Federació Valenciana de nanos i gegants.

La concentració ha començat aquest diumenge a la Glorieta a les 11 del matí, a les 12 hores s'ha celebrat la cercavila que ha recorregut Sant Nicolau, Palça d'Espanya, Sant Llorenç i País Valencià.

Una vegada finalitzada la cercavila al Parterre, s'han lliurat els records i una ballada final de totes les figures que ens han visitat.

Han participarat grups de gegants de L'Alcora, Almassora, Benetússer, Beniarrés, Benicàssim, Borriana, Castelló de la Plana, Godella, Ontinyent, Paiporta, Vinaròs i Leganés i les colles de dolçainers i tabaleters Rebuig, Barxell, La Degollà, Sol Major i La Cordeta, així com el Grup de Danses Carrascal d'Alcoi i el mateix Sant Jordi.

Noticia publicada a ARAMULTIMEDIA
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...