Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dimarts, 17 de juny del 2014

És per a traure pit?

A la web de l'Ajuntament de Beniarrés han penjat la següent noticia, millor dit fotografia que correspon a un cartell penjat a la porta del saló de plens just a l'entrada de l'Ajuntament, per a que tothom ho puga veure:



Com es pot llegir és un programa del foment del treball per a restaurar el Barranc de l'Encantada, cosa que sembla molt bé a simple vista.

Ara cal entrar en els detalls. El programa durava tres mesos, del 30 de Desembre al 29 de Març, donava treball a tres desempleats i tenia un  cost total de 3.328 euros ( sou, quotes seguretat social i material per a treballar).

Fent una simle divisió, si dividim els 3.328 euros per els 3 treballadors contractats ix a 1.110 euros per treballador, dividits per 3 mesos que han estat contractats cadascun d'ells ix a 366 euros al mes. Finalment si ho dividim per 30 dies que té el mes ix a 16 euros al dia ( dintre dels 16 euros està la seguretat social, les retencions a Hisenda i els pagaments que qualsevol nòmina té).

Cada treballador d'aquest "Programa de Foment de l'Ocupació" que la Generalitat Valenciana a impolsat i que ens anuncien en aquest cartelll tant gran i posat ben a la vista a cobrat menys de 10 € al dia, això si, ha estat 3 mesos fora de les llistes del SERVEF i no ha comptabilizat com una persona aturada.

És aquest el treball que ens ofereix la reforma laboral del Partido Popular?, Amb aquest sou pou viure una persona, ja no dic una família?, Sons els famosos "mini jobs" que tant i tant ens diuen que tindrem d'ara endavant?, Anirien a treballar els fills i filles dels qui ofereixen aquests tipus de treballs?

Sincerament, no crec que siga per a traure pit i lluir aquest cartell, més caldria amagar-ho i que no s'entere ningú igual que ens fan en la resta d'informació municipal doncs per exemple les Festes de l'any passat l'Ajuntament ésva gastar molts més diners en foc (mascletada nocturna, cordà, i altres) que el que ha costat contractar aquests 3 treballadors.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...