Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dijous, 6 de febrer del 2014

Beniarres comença l’any amb una forta pujada de persones sense treball

El Servei Públic Estatal de Treball (SEPE) facilitava les dades de l’atur a l’Estat Espanyol referents als mes de Gener de 2014, on desgraciadament, hi ha més de 102.000 persones inscrites a les llistes dels diferents organismes autonòmics com a demandants de treball, es a dir, sense treball.

Alcoi amb 157, Cocentaina amb 12, Onil amb 11, Beniarrés amb 8 o Biar amb 7  sumen persones que entren a formar part d’aquesta llista maleïda de persones sense treball.

Sorprén i molt, l’elevada quantitat de Beniarrés amb 8 aturats més sobre una població de 1300 habitants si ho comparem a
mb Cocentaina amb 11.000 habitants, Onil amb 7.500 o Biar amb 3.700 habitants.

Alguna s’està fent malament per a que percentualment l’atur puje tant al nostre poble o tal vegada, no s’està fent res per a crear treball a Beniarrés i incentivar a que la gent es quede a viure al nostre poble.

Algú dirà que si que s’estan fent coses doncs l’Ajuntament recentment, ha contractat a 3 persones per manteniment del mobiliari urbà però si no estic equivocat, tenen un contracte de 40 hores mensuals, si mensuals, poc més d’una hora i mitja al dia, això si, aquestes tres persones no estaran inscrites a les llistes del SERVEF. Però es açò un treball?, o és una almoina?, es així com el Partido Popular crea treball?, o simplement el que es vol ex baixar les xifres de l’atur per a traure una miqueta de pit?




L’Ajuntament deu donar exemple quan oferta treball públic amb la màxima garantia i sou dignes, al mateix temps que deu ser part del motor per a crear llocs de treball a Beniarrés facilitant a les empreses deduccions fiscals per contractar gent del poble, baixada d’impostos per a les empreses que s’instal·len al poble, reducció de l’Impost de Construccions i Obres per tal de facilitar la rehabilitació i construcció de vivendes, modificar el Pla General de Beniarrés per a poder ampliar el Polígon Industrial, doncs, encara que no s’ho cregau, estan totes les parcel·les venudes i si un projecte empresarial es vol implantar a Beniarrés, no ho pot fer si els actuals propietaris dels terrenys no volen vendre-les i altres i altres propostes que poden fer que aquesta xifra de l’atur no puge més al nostre poble i sobretot, veure com dia rere dia, jovents de Beniarrés fan les maletes per a trobar treball en altres territoris de l’Estat Espanyol o de països d’Europa, deixant enrere aquella terra que els ha parit i els ha vist creixer.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Asi en este poble ja no hi a res a fer!!! La gent jove ja fora i tot gent major i a poc a poc esta ja un poble vell!! I l'altra es que l'ajuntament te per a tots els negocis que possar unes normes i tal a l'hora de obrir un negoci i lo que no esta be es que obliguen a uns i a altres no cal ni projectes!!!!!! Al final cantarem tots,quan anem a menys ja no cal ni obrir portes i caldra fugir tots del poble

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...