Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dijous, 12 de setembre del 2013

Amb bici per la Via Verda 2013


El termini d'sincripcions finalitza el dia 20 de setembre

El diumenge 29 de setembre tindrà lloc una nova edició de ‘amb bici per la via verda', una nova jornada per reivindicar l'acondiciament de la Via que unia Alcoi i Gandia, amb el popular tren Xitxarra

Tal i com han explicat els coordinadors d'Esports d'Alcoi, Cocentaina i Muro, Cristian Santiago, Iván González i Pau Vicedo, es farà una marxa reivindicativa cicloturista, no competitiva, i evitaran "el que va passar a l'edició anterior on a l'arribada a L'Orxa molts van llençar la cursa".

L'eixida serà a les 8,30 hores des de la Plaça d'Al Azraq d'Alcoi, des d'allí aniran a Cocentaina on començarà mitja hora després des del Parc del Ferrocarril i a Gaianes, passant per Muro a les 9,30, pel Moll de l'Estació. Al mateix temps des de les 9 eixiran de L'Orxa, passant per Beniarrés, fins arribar a Gaianes on tots junts esmorzaran a les 10 al Parc de la Creu. (El tríptic informatiu té un error ja que indica que l'esmorzar és a Beniarrés).

El preu de la inscripció és de 4 euros i inclou l'assegurança, així com el transport de tornada tant per al ciclista com per a la bicicleta.

El darrer dia per a tancar la inscripció és el 20 de setembre. A Alcoi és pot realitzar per internet, a Cocentaina i Muro hi ha que anar per les vesprades al Poliesportiu i a la Casa del Ferro respectivament, mentre que a Gaianes, Beniarrés i L'Orxa l'horari serà de matí als Ajuntaments.

Tal l'alcalde de Gaianes, Agustín Martínez, com el regidor d'Esports d'Alcoi, Natxo Gómez, han parlat dels beneficis que pot produir tindre la via verda rehabilitada "està paralitzat per la falta de fons, seria molt beneficiós, estem veient exemples d'altres vies verdes, perquè estan potenciant molt el turisme esportiu i rural, ací tenim un privilegi amb la via del Xitxarra que incús podria allargar-se fins Alacant, tot açò adequat podria potenciar molt el tema del turisme rural i esportiu", ha indicat Gómez.

Noticia publicada a ARAMULTIMEDIA
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...